Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 no nemusela veru a o vianoce by bolo postarane do konca života 🙂 ale netestujem, odolavam pokuseniu 😝
@tinkatinulka nooo to by som si aj vcelku dala ale aj s tou zeleninkou. co ti zas tlak skace? ej ha 😠
@vafinka no neviem co s tym tlakom zase mam..jedla som to co som nemala ale takto to bolo až moc, takže som vypila kopu vody vecer, magnezlo a aj lieky som si pridala a kleslo trosku ale srdce skakalo ako dive...juj neznasam tie stavy a drahy bol na sluzobke prec ani som to nemala komu povedat.. 😖
@tinkatinulka ty brdo, no pekne. mozno je to mas zas nejaku reakciu na nejake jedlo co ti nepaslo. jojoj, moja.
@tinkatinulka Nič tvár sa , že sa nič nedeje nechaj to tak bude tak ako má a basta.
@olivia31 ja by som sa aj 9 mesiacov rada tvarila ze sa nic nedeje.. 😉
@vafinka no neviem ale vyplasilo ma to dobre takze dneska žiaden syr ale len zelenina a kura..len ma z toho prehana co je suuper reakcia zase na zmenu..sak neuskodi mi to trosku precistit organizmus..ale sak sa len nahanam stale tak mozno aj z toho
@tinkatinulka no presne alebo aj stres aj to ze vkuse makosis ako fredka, takze ani v jedle to nemusi byt. hm?
@olivia31 natahuje nas ten maly krpec..sak ja už mam vyselektovcane dve kopky a nie a nie vediet co to bude..
@vafinka 🙂 co robis pondelok?doobeda?
@tinkatinulka Tak tak treba biť v pohode nič sa nedeje neboj sa raz to príde ja v to verím. Žiadne testy to nieje k ničomu dobré . Idem do Tesca ešte sa troška prevetrám. 🙂
@tinkatinulka no moja , to ti ja este veru neviem, ze co budem robit 😀
@vafinka a ja by som vedela co by si mohla...hmm co ty nato?
@vafinka este musi umať okna až potom pojde rodiť 🙂
@tinkatinulka 😀 no ze aj hej 😀 a co ides nasim smerom?
@tinkatinulka kaslat na okna, nech uz ide konecne rodit 😀
@vafinka ano ano idem teda ak sa nic necakane nestane 🙂
@vafinka sak vsetko ostatne už ma spravene..len treba rozhýbať panvu 🙂
@tinkatinulka 😀 no fiha, no ja umrem, a pojdes do mesta? no ja by som rada sla do mesta, bo som tam nebola hooodne dlho si pobehat a treba mi dajake darceky pokupit 😀
@tinkatinulka staci si dat riadny sexung 😀
@vafinka no je jedno kde sa stretneme..daj typa a zajtra to dohodneme na fest.
@vafinka no len neviem ci Oli bude mat chut na daku zverinu 🙂
@tinkatinulka staci ked ju dva krat tasne po ritke a bude to, a trocha tuti muti k tomu. a pude to. no mozeme dat stretko v meste, a aj je si tam kde sadnut ci sa najest, co ty na to? no aj by som mohla byt v pondelok v meste tak o 10,45. co ty na to?
@vafinka a skor by sa nedalo?
@tinkatinulka juj moja no to ani nie, moj ma autom pustat moc nechce. no odtialto idu busy fakt otrasne.

@tinkatinulka Tinuš nech tá špina ani nechodí fuj nech ide inde. 😀 Ja mám tiež kura a ryžu včera môj varil ako dobre . Práve pripravujem postieľku no trvá mi to nekonečne dlho žehlím obliekam no a teším sa s toho.
@vafinka Tak to nám už povieš pohlavie juchuuuuuuuuu už si začala koľký tt?