Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 tak sa mozem tesit,ked budem s raketou v zadku 😀 No hadam sa muzikovi bude chciet ich nam ukazat,tak ho pekne popros 😉 Ja som ok,uz ma tak dole to neboli,v pond.mam poradnu,som zvedava.Este v nedelu chcem ist na shopping a potom cusim doma. Ostanem verna Zv.
Ozaj,starka ako? Foto si dala???
@olusam Nie nedala lebo naši boli v utorok pri nej a mne len poštarka v utorok doniesla fotku no pôjdu asi zajtra tak jej pošlem. Je to zlé má rakovinu v pondelok jej na to prišli už je to všade po celom tele. ☹ 😢 Je to smutné chuderka takto sa musí trápiť. Včera som vola s maminou švagrinou mojou strynkou tak mi vravela, že chodí za ňou každý deň a pýta sa jej či už mame bábo. 😢 Ona čaká kým neporodím . ☹
@olivia31 ked bude skrina aj rodit už možeees 🙂 cakame fotooo
@tinkatinulka pošlem foto nebojte len ten môj má toho veľa teraz. Skriňa hotová dnes ju namontovali tak sa teším. No už len počkám ne sestru a ona mi ju poumýva a všetko tam uložíme. 🙂 🙂 🙂 🙂 Idem ju od fotiť.
ahojte babule....ako sa mate? tehulky rozširujete sa nám do krásy? Nejaka nová tehulka? Baby ja mam v utorok OPU...s vajcami to nie je moc dobré, ale pevne veríme, že sa do utorku ešte spamätajú ☹ držte mi prosím palce a myslite na mna, budem to potrebovať ☹
@mili78 uha ty si sa na to dala takto vo vianocnom ce tak mooooc drzim palne nech je aspoj jedne krasne zrele vajusko 🙂 tehulky rastu len ja a Lenocka vegetujeme,ale nie dlho..po novom roku ideme nato.
@olivia31 tak ale to mas daku malu skrinu..sak na tie vsetky bebechy.. 🙂 hihi
@tinkatinulka No len v rámci priestoru no bude musieť stačiť tak ešte chceme do chodby časom . Chcela som aby bola väčšia no malá izba smola .
@olivia31 ved oki..to ja len tak naooko 🙂
@mili78 Tak to ti budem aj na nohách nech sa robí čo chce nejako sa pokrkvem. Tuj tuj tuj to budú krásne Vianoce musíš veriť . No ja sa gúľam , už som otvorená na 2 prsty a krčok spotrebovaný tak už len čakám čo sa bude diať. No termín je len 26.12 a druhý 19.12 tak uvidíme . Bože strašne ti to prajem je to krásne byť tehuľka bodaj by to dobre dopadlo. 😉 🙂
@tinkatinulka Nie fakt nie je veľká len 150 cm a výška 230 takže nič moc ..máš dobré oko.....však si od fachu .......a ešte to, že tam musím dať tie blbé lyže.
@olivia31 no ved aj tie treba schovat lebo pivnica enni 2x bezpecne miestecko..
@tinkatinulka ... no ja som chcela v lete, ale stale nieco bolo, moje telo si robilo čo sa mu chcelo, stale sa to oddalovalo a teraz mame co robit, aby sme to stihli, bude to len tak tak 😔
@olivia31 .... Oli dakujem za drzanie palcov 🙂 tak ty to uz mas za par...tak to aj ja tebe budem drzat palce 😀
@olivia31 inak Oli kukala som ten overalcek tvoj na nete tak to je minulorocna kolekcia takže sanca mala že zozenies, dokonca ani nikde v bazary som ho nenasla ale nadej umiera poslednaaaaa...
@tinkatinulka No ja som ho tiež hľadala no nenašla som nikde a kde si to našla , že je minuloročné škoda ☹ No nevadí inak si myslím, že to asi nebude. 😒
Nemôžem spat kocky..naša mala sa začala harat po dvoch rokoch..chudatko utrapene leží vedľa mna..a to sme mysleli ze asi šteniatka nebudú..este najst fešáka..sex na štedrý deň ako odmena 🙂
@tinkatinulka
@olivia31
@mili78
@olusam ahojte zenusky, no akosi ste sta tu pekne vcera rozbehli no ale mozete sa hanbit, ani jedna ste mi nenapisala 😔 , no kakane jedni 😖
@vafinka milacku ja som ti vcera pisala ale ani obraz ani zvuk..nedosiel..mna dnes trapi tiež bruchac..mrcha ma natahuje ako traky už 3 den..
@tinkatinulka ved som ti vecer moja potom napisala, hadam ti to doslo. no ale je to dobre znamenie, bo sa ti konecne davaju hormony do poriadku, teda hlavne lf, no ale bodaj by nedosla mrchana jedna. 😒 a co ma s dneska na obedM? ja sil en cestoviny uvarim, a trocha kecupu tam frcnem asi.
@vafinka ahoj tak nasi maju vyprazany syr a zemaky a ja mam kura s cinskou zeleninou..zas mi hapruje tlak tak nemozem smazene ani slave..kua mna musi stale daco nicit 😖

@olusam Prosím ťa však by som najradšej všetko upratovala taká som vraj to je pred pôrodom normálne 😀 . Inak foto mám len ich musím stiahnuť do počítača a pošlem keď bude môj manžel ochotný a bude mať čas. A ty sa ako cítiš kedy ideš na kontrolu? Inak si mi nenapísala kde ideš rodiť ?