icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mili78
14. dec 2013

@vafinka ....Vafi no tak ti zelam, aby sa ti cim skor ulavilo a dakujem, ze mi budes drzat palceky...ja sa tak bojim ako to zase dopadne ☹

vafinka
14. dec 2013

@mili78 ahoj, treba len dufat, ze to dobre dopadne. mozno je folikov malo ale treba pevne verit, ze v kazdom foliku je aj krasne vajko ako hrom. nemysli na to, lebo to potom aj zle dopadne. hm?

mili78
14. dec 2013

@vafinka ... ved sa snazim nemysliet, ale vies ake je to tazke 😕

vafinka
15. dec 2013

@mili78 viem moja, mala som 2x ivf a ani raz et, bola som zrela na psychyatriu. vzdy to vyzeralo podla sona super a skoncilo to vsetko hned po opu. ale tebe moc drzkam palce aby si to tak nemala, a nasli sa vajciaci, co sa pekne kusnu. a kedy mas punkciu? aby som mohla drzat palce. ked sati bude ckat, tak to som ja 😀

mili78
15. dec 2013

@vafinka ....toto je moj posledny pokus, ak uz toto nevyjde tak som s detmi skoncila :( v utorok mysli na mna, dakujem ti aj vsetkym, ktore mi budete drzat palce 🙂

olivia31
15. dec 2013

@mili78 Tuj tuj tuj všetko dobre dopadne bude povianočný darček. 🙂 Držím palce. 😉

olivia31
15. dec 2013

@olusam Poslušne hlásim dva v jednom...no noc bola dosť sľubná no prešlo to. Dobre nakúp mi sme nešli nikam. 😉

vafinka
15. dec 2013

@mili78 utorok budem, neboj ja idem vtedy na poradnu a hadam sa nam krpanik ukaze ze co to bude. posledny a vitazny, ver tomu.a o kolkej mas opu?

vafinka
15. dec 2013

inak kocky ze peknu nedelu ja som ju zahajila slavnostne grckanim, 😀

mili78
15. dec 2013

@olivia31 ...dakujem Oli, si zlatunká 🙂

@vafinka ... moc tomu neverim, ale tak uz poručeno Pánu Bohu....mám tam byť na 7.00 😝

vafinka
15. dec 2013

@mili78 drzim ti palce uz teraz, nech to dopadne dobre. 😀

tinkatinulka
autor
15. dec 2013

ahojte koceny tak u nas vsetko postarom dnes som dostala darcek k narodkam dorazila mrcha v plnej krase..takze slzicka padla a iideme dalej..

olivia31
15. dec 2013

@tinkatinulka No tak ja ti darček nedám drobec je leniví ........ A dnes by to aj šlo............ale všetko najlepšie k dnešnému sviatku .........zlatko neboj sa nechaj to tak bude dobre ver tomu raz sa to podarí. Neplač a netráp sa.

mili78
15. dec 2013

@tinkatinulka ...Tinus nebu smutna prosim

tinkatinulka
autor
15. dec 2013

@olivia31 juj sak poznas ma ja uz na to netlacim len keby mrcha chodila aspon nacas a nenatahovala ma a mne potom každým dnom nadeje stupaju..ci už prirodzene alebo nie ..bude.

olivia31
15. dec 2013

@tinkatinulka Ja viem no ja som to už potom mávala aj tak že 36 až 38 deň mi chodila no už som nedúfala, že budem tehu. Nechala som to tak a bolo. Vždy som revala a potom som s tým sekla bo som skoro na psychiatrii skončila.

tinkatinulka
autor
15. dec 2013

@mili78 teraz si na rade ty..a až potom ja..moooc na teba myslim..

tinkatinulka
autor
15. dec 2013

@mili78 a ty sa neboj nemxsli na nic negativne..posrat sa može vela veci ale tarz nie..lebo ked nechas zasiat semienko neg. myslienok tak je zle..vlastna rada. a co beries za lieky?

tinkatinulka
autor
15. dec 2013

@olivia31 no dneska mi to prislo tak luto hlavne pre tie moje narodky a aj avianoce by boli nadherne..ale zase o rok možu byť 🙂

karkana
15. dec 2013

@mili78 😉 držím palce 😉

olivia31
15. dec 2013

@tinkatinulka Ja viem zlatko ako ti je ....sto násobne je to smutnejšie. Neboj bude raz určite.

tinkatinulka
autor
15. dec 2013

@olivia31 zajtra ak to dopadne dobre tak vystiskam Vafi bruško aby sa na mna prilepilo 🙂

olivia31
15. dec 2013

@tinkatinulka Super pokecajte a vybozkávaj ju aj za mňa. A dajte mi potom vedieť čo to bude. A o koľkej sa stretnete by som ti zavolala a by sme si všetky tri pokecali aspoň sa zoznámime cez telefón. A mi môžme niekedy cez skypko pošúchaš cez monitor aj to moje a bude to dvojité.

tinkatinulka
autor
15. dec 2013

@olivia31 bude to doobeda tak zavolame 🙂 telefon mame 🙂

tinkatinulka
autor
15. dec 2013

@olivia31 no auž utorok bude vediet..doktor taji..

olivia31
15. dec 2013

@tinkatinulka Dobré teším sa huraaaaaaaaa....jaj tak ona ide v utorok dobre budem čakať chcem jej potom niečo poslať. 😉

mili78
15. dec 2013

@tinkatinulka .... Tinus ja mam taky blby pocit, ze mi dnes praskli foliky :(( cely spodok ma boli a aj hlien je :(( brala som menopur a diphereline...a teraz o 22:00 ovitrelle...len ci to uz nie je v .... ☹

@karkana ....dakujem mojka 😒

tinkatinulka
autor
16. dec 2013

@mili78 neboj ovitrele foliky pozdrzi..aj ja som to tak mavala,aj hlien aj bolesti.

mili78
16. dec 2013

@tinkatinulka .... ale ovitrelle som pichla az o 22.00 a bolesti boli doobeda ☹ ak mi to popraskalo tak to vsetko bolo zbytočné 😢

tinkatinulka
autor
16. dec 2013

@mili78 to nie ja som toto mavala pravidelne hlavne ked som mala vysoke davky tak som sla s tym že už su fuc a boli tam..nemaj strach a nepripustaj si zle..stale mysli na to že potrebujes jeden zdravy a zrelý a to bude 🙂