icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
17. dec 2013

@olusam ja dufam, ze sa nebude tajit male a ukaze sa.

vafinka
17. dec 2013

inak kocky, dufam, ze ste dneska kazda jedna myslela na mili, aby dobre dopadla. dufam, ze sa jej aspon raz zackalo.moc jej drzim palcee

olivia31
17. dec 2013

@vafinka Presne ak píše@olusam hlavne, že je v poriadku to je dôležité. 😉 Neboj nič potom vám to už povie.

olivia31
17. dec 2013

@vafinka No tak ja verím, že to bude úspešné. Myslím na ňu 😉 .

vafinka
17. dec 2013

@olivia31 ved to, to je najdolezitejsie, nic viac si neprajem 😀

vafinka
17. dec 2013

@olivia31 aj ja uz od rana na nu myslim, isto je z nervami v keli, ved uz 3 pokus, ale dufam, ze sa ten hore zlutuje a konecne jej dopraje. len ja by som si moc priala aby doprial kazdej 😖

tinkatinulka
autor
17. dec 2013

@vafinka ja som ti hovorila že chod imenu dr, Grochal doc.Tomas alebo zo TN alebo Za na to velke sono oni su profici a nielen ze pohlavie ale aj vsetky organy a merania..

olivia31
17. dec 2013

@olusam A čo ten tlak? Ja som tiež mávala vždy vysoký

tinkatinulka
autor
17. dec 2013

@vafinka a na to 4D pojdes k nemu? a budes za to co platit?

vafinka
17. dec 2013

@tinkatinulka no veru, ala si pravdu. tak mi treba. no co uz, musim si pockat zas 3 tyzdne. ach jaj.

olivia31
17. dec 2013

@tinkatinulka
@vafinka Presne tak Grochal by ti povedal a bola by si si istá všetkými meraniami je to fakt super odborník. A mala by si krásne fotky.

vafinka
17. dec 2013

@tinkatinulka to robi zas druhy doky, no 40e to bude stat, aj s videom na cd. ale je to v jeho ambulancii.

vafinka
17. dec 2013

@olivia31 viem, ze mate pravdu, ale ked viem , ze ordinuje v martine, tak sa mi chlpy jezia. vrrr, ja uz martin nechcem ani vidiet

olivia31
17. dec 2013

@vafinka Musí byť v pohode len v tedy to dobre dopadne. Ja som to potom už brala na ten druhý pokus tak, že bude ako bude. Nič sa nedá robiť. Ja si myslím, že sa to podarí.

tinkatinulka
autor
17. dec 2013

@vafinka no a to mas aj u Grochala za tu istu cenu, ano je to dalej ale zase istota lebo na SR je ich asi iba 7 co maju na to opravnenie, a a aj foto aj CD budes mat.Skus este www.prenatalzilina.sk bola tam moja segra aj kopu bab z rodiny, skvely doktor je profil presne ako Grochal venuje sa ti hodinku 39€.

tinkatinulka
autor
17. dec 2013

@vafinka a este do vianoc by si to stihla ist k nemu aj cez vikendy robi 🙂 a taky vylet do mestaaaaa

vafinka
17. dec 2013

@tinkatinulka teraz som sa divala a ma tam cenu v ziline ze 59e za 3d, a to je mocccc.

olusam
17. dec 2013

@olivia31 no ja neviem,teraz som mala najviac 144/82. Nemavala som problem s tlakom...

vafinka
17. dec 2013

@tinkatinulka isot by som stihala. ale pravdu ti poviem, ze ja mam behania dost, boli sme potom este v meste, potom v tescu a idem dusu vyplut od unavy. ja uz jednoducho tolko nevladzem.

tinkatinulka
autor
17. dec 2013

@vafinka ale ked pojdes na to iba vysetrenie v 20-22tt tak ti ukaze aj 3d aj 4D vzdy to tak robi ze nemusis platit 59.okukaho aj farebne aj ciernobielo

tinkatinulka
autor
17. dec 2013

@olusam nedali ti dopegyt?

tinkatinulka
autor
17. dec 2013

@vafinka by ta mal manzel do vozika nalozit 🙂

vafinka
17. dec 2013

@tinkatinulka to fakt? no dobre vediet. ale ti pravdu poviem, uz sa mi moc nejak nechce. pravdu ti poviem, ze budem rada, ak este do vianoc pokupime to co treba, dopeciem a mam ende.a ak stihnem upratat. a ani moj sa moc teraz nemoze utrhat furt z roboty.

vafinka
17. dec 2013

@tinkatinulka no ale s pohonom ak by bol taky furik 😀

tinkatinulka
autor
17. dec 2013

@vafinka sak preto ti pisem ze s nim sa da aj cez vikendy..sak na teba netlacime tu s babami ale koceny na tom boli a kto to zazil tak preto..ja som bola 2x so segrou..inak by som sla ja teraz ale sondoval by len sumky na bruchu 😀

olusam
17. dec 2013

@tinkatinulka nie,este nemam ziadne lieky nasadene...mam si ho merat kazdy den,v pond.poradna,tak som zvedava co bude...idem si precitat nejake mudre clanky na to....

vafinka
17. dec 2013

@tinkatinulka 😀 ja viem, ze netalcite, ale troska si pockame, no co uz . za tu cenu to mam aj u mojho, ale ten co to robi, ten ma palicu. a vyzera na to, ze sa vyzna. ked mi robil nt, tak riadne prekukal male.

tinkatinulka
autor
17. dec 2013

@olusam no ja som tlakarka už rok 🙂 zabera vela vody, zazvorovy cas, citronovy caj, surovy cesnak a vela zeleniny a pohybu na cerstvom vzduchu.dopegyt je neskodny liek na tlak pre tehulky 🙂

olivia31
17. dec 2013

@olusam To je dobre ten horní som aj mávala taký dôležití je ten spodný. Môj tlak v 12 tt 147//85....15 tt 145/76....34 tt 144/72 ....a sestrička mi povedala, že to je normálne ....a ja kým som sa odvážila vyzuť a obuť tak sa ani nečudujem . Keď som si trošku posedela tak som mala dobrý.

olusam
17. dec 2013

@tinkatinulka vdaka za rady,a to mozem zazvor a cesnak teraz?a vodu pijem dost,nemavam krce a aj tak....no co uz...blizi sa pomaly koniec...ufff este mesiac....ale zase co ma oli vraviet.... 😒