icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka no a to prednisom bude najvacsia pecka, budem asi stale chorá lebo na mna sa hned nieco nalepi ked budem mat oslabenu imunitu..cely živit bojujem za to aby som si ju tvorila ateraz ju budem likvidovat

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka aky paradox, ze? a ked ho vysadis, tak sa imunita zas obnovi???

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka no to teda hej..doktor hovoril ze 50% párov nieco najdu..takže niet sa čomu čudovať

olivia31
29. dec 2012

Ahojte takže dnešní deň super 😀 dvakrát som sa strepala a asi bude dobrá modrina 😒 návšteva u nás malí je podarení čertík malí a teraz sedíme pred televízorom a super veget ....

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@olivia31 ja som hladala prsten a ani som nestihla sa ist vyvetrat..drahy na panskej jazde a ja asi idem do perin

jania023
29. dec 2012

@tinkatinulka ahoj ak sa mozem opytat ako ti robili ten test na protilastky na spermose?to z krvy ci ako?

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@jania023 mne zobrali krv a drahemu spermose

vafinka
31. dec 2012

zabky moje, prajem vam krasny silvester, stastny novy rok, vela zdravicka kazdej z nas, hodne lasky a odhodlania do novych bojov s uspesnym koncom, verte, ze kazda budeme tehu do konca roka 😀

vafinka
31. dec 2012

@olivia31 ahooj, ja som vcera dala papulniaka ako hrom, no co aj ja som smatlana, modriny uz mam ale nejak to neboli. 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
31. dec 2012

Všetkým krásneho silvestra a ako povedala Vafinka, buduci rok bude lepší krajší a veselší lebo budeme tehutlky a možno hned aj maminky 🙂

vafinka
31. dec 2012

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 tak tak tak, veru tak 😀 😀 😀 😀

mili78
31. dec 2012

aj ja sa pridávam babenky...suproveho Silvestra vám prajem a do nového roku nám všetkým aspoň dvojičky!!! :D aby sme tu takto o rok už riešili v inej téme ako nám kakajú, cikajú, papajú a aký máme kočík a podobne 😀 😀 posielam vám všetkým silnéééééééééééééééééé objatie 😝

tinkatinulka
autor
1. jan 2013

AHojte kočky dufam že sa vam snívali v tuto noc len tie naj sny a že sa aj splnia. Mne dnes začína mrcha takže pekne začíname pekne rok, hlavne že je to 25 DC. ☹ takže IVF prelom feb./marec 🙂

mili78
1. jan 2013

@tinkatinulka ... ahoj moja, mne sa nesnivalo nic, ale pri novorocnom pripitku som si poplakala, ked manzel povedal, aby sa nam uz v novom roku podarilo to babatko 😢 takze som novy rok zacala s plačom, no dufam, ze to tak nebude pokracovat cely rok

tinkatinulka
autor
1. jan 2013

@mili78 Napodobne som mala podobné pocity.Mne sa snívalo že sme čakali babatko ale s náhradnou matkou..alebo nieco take, bolo to divné ale strasne sme boli štastný v tom sne.A vedela som že babatko bolo ztvorene z vajíčka z lavého vaječníka..to znie ako triler ale vy to pochopíte ..lavý som mala doposial nefunkcný a až tento cyklus po potrate vytvoril krasny folikul..ale .kedže sa neoplodnilo tak asi nic..zabila somspermose tak sa niet comu cudovat ☹

mili78
1. jan 2013

@tinkatinulka ...no pekny sen, len tu nahradnu matku odtial vyhodime a premeníme to na skutočnost 🙂 neboj, nasadis prednison a tym padom udelis spermosom pravo žiť :D

tinkatinulka
autor
1. jan 2013

@mili78 no to dufam.

vafinka
1. jan 2013

@mili78 ahojte kocky moje, no teda. keby len pravo. tak dnes je uz novy rok, tak hlavu hore a ide sa na to, sice momentalne neni na co, ale ono to pride, mne zrovna marha konci, ako dobre. takze ide sado boja, ale musim povedat, ze sa mi moc nechce 😠 , asi som divna, ze?

mili78
1. jan 2013

@vafinka ...ahoj Vafi 🙂 nie si divná, to je uplne normalne...ani mne sa momentalne do toho nechce, ale ono sa to zlomí a zase budeme mat chut ist do toho 🙂

olivia31
1. jan 2013

@mili78
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte kočky všetko dobré do nového roka vám prajem a nech ste čoskoro všetky najšťastnejšie tehuľky 😲 😲

vafinka
1. jan 2013

@olivia31 dakujeme, bodaj by, sa stalo 😀

vafinka
1. jan 2013

@mili78 si si ista? najprv tu kazdeho dzubem, nech tu nesmutime, a zrazu ja sama mam taky utlm, az mi je to divne, zrazu je mi dobre samej, nemam starosti a ani nic ine, asi starnem 😀 😀 😀 😀 😀

mili78
1. jan 2013

@olivia31 ... dakujem, prajem ti to isté mojka 🙂

@vafinka ... ano som si istá, neboj sa, teba to prejde 🙂 sak bojujeme spolu, nekaz to teraz 🙂

tinkatinulka
autor
1. jan 2013

@vafinka ty starnes?sak si najmladsia.inak dneska ak dojde mrcha tak zachvílku budeme mat rovnaký cyklus..zajtra idem po prednison tak hadam doktorka robi.aj tak mi to vychádza až na koniec feb.zacat stimulku..mam strach.

olivia31
1. jan 2013

@mili78 vieš že aj som sa takto cítila pred dvoma mesiacmi , ale teraz by som to už chcela mať za sebou a čakať na výsledok .......ono to prejde to sú také chvíľkové stavy neboj o mesiac dva sa budeš inak cítiť 😉

olivia31
1. jan 2013

@tinkatinulka no ja som včera mala narodeniny takže ja mám tu pravo sa cítiť starou ........dievčatá ten čas strašne letí .......za chvíľku ma čaká ďalšie kolo ivf .......ako to riešite v práci neviem ako to mam poriešiť v práci hlavne tie týždne čo sa chodí počas stimulky na kontroly 😒

tinkatinulka
autor
1. jan 2013

@olivia31 vsetko najlepšie Silvester 🙂 no asi koniec roka a sviatky robia svoje.Kedy zacinas stimulku? A predsa Helios? pisala si do tej prahy?

olivia31
1. jan 2013

No ja tam plánujem ešte napísať tento týždeň ......no druhý pokus áno v Heliose a potom sa uvidí aj lieky už mám doma asi dva mesiace........ no manžel ešte pôjde na halosperm a podľa toho sa zariadime preto to ešte neriešim musím mesiac počkať na výsledky 😉

tinkatinulka
autor
1. jan 2013

@olivia31 co to je ten halosperm?

mili78
1. jan 2013

@olivia31 ... no ved urcite to prejde 🙂 ja som to aj pri tomto aj pri prvom ivf riesila v praci tak, ze som odchadzala bud na sukromny odchod, alebo som vzdy isla aj k nejakemu inemu lekarovi, aby som mala peciatku od neho a nie peciatku z CAR 😉