Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka moja no uz si na rade, hm?
Ved aha,vecer tu este bola a v noci maly uz bol na svete,tu to muselo poriadne chytit....
Inak tinka medzi nami,kedy ma tie narodky???🙂
@olusam ak sa nepletiem tak 31.12.
@vafinka no ti poviem že po tom sne co som mala v noci a este aj sms od oli no mam plne gate 🙂
@tinkatinulka tras ssaaaa! neboj moja, to das isto. ani sa nenazdas, a budes aj ty obijmat zachodovu misu 😀
@vafinka ja viem že ty mi prajes.. 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka to vies ze ti prajem, no nie ze by som bola skodacka, ale ked budes furt grcat a bohovat na cely svet, tak si spomen na mna. ale nie, neprajem nikomu 😀
@vafinka ako v pohode som pripravena mna nadrapuje aj rano po liekoch lebo ten kokail co mam a to len tie povinne je des.inak dalsie nakupy so svokrou v mestu ..uuuf skoro sa mi stratila ju nemozes nechat bez dozoru..popleta jedna. ale nakupili sme vsetko teda hadam ale ist do Lidla je samovrazda..ale krsniatku som tam kupila darcek a aj segre v tescu lebo maju vypredaje.zajtra smer TN :_)
@tinkatinulka iha, mas teda pestro. my sa chystame asi zajtra a mozno aj dneska, len neviem ze kedy moj pride. a to pojdeme ak sa bude dat, hned rano. no ja sa snazim zehlit ale musela som toho na chvilku nechat, lebo ma strasne bolia krize, vrrrr. asi ustat pri tom nemozem. inak ja som mala vcerajsok taky pestry, bola som vytocena ako kon zo psa, ze co zas vyviedla a v noci mi praskla v nose cievka a tiekla krv, rano som sa zobudila s tym, ze pyzamo od kry, a hlava ma bolela ako kona 😠 prisaham, ak ten zmrd este daco take vyvedie, tak ju osobne zadavim
@vafinka nevyhrazaj sa jej..no ti povoiem pol dna po ochodocha mam dost ale idem ja radsej pracuvat treba zarabat rok 2014 bude drahy 🙂
ahojte babule...tak som si volala...nakoniec ostalo len jedno a aj to ma 3 bunky...embryolog sice povedal, ze to je v poriadku, ale viem, že by sa to malo delit parne...cize spravne by malo mat 2-4 a nie 3....takze moje sance klesajú na nulu 😢
@tinkatinulka tinus, musime ju zacat tak drzat nakratko, ze sa bude musiet bat aj prdnut, no napisem ti do ip co spravila. od vecera ma este aj boli brucho a cele som ho mala ako skalu. tak som si dala aj magnezko. troska povolilo. a dnes ma cely den boli. no poviem ti som vytocena na maximum a moj ten by ju tiez zadusil. no zarabaj moja, zarabaj 😀
@mili78 ale nie neboj to je v pohode nemusia byt parne..keby sa malo rozdelit na 2x tolko tak zajtra 6 buniek a to je oki 🙂 tak hlavu hore..pockas na PK alebo vkladate zajtra???
@tinkatinulka
@vafinka ....snazim sa verit, ale je to strasne tazke...zajtra vkladame, lebo zajtra su v centre posledny den, takze na PK nie je casu :(
@mili78 neboj vlozia ti drobca a bude sa ta drzat ako kliest ak bude mat nim 6 bunike je to super, u teba mu bude lepsie ako v labaku.hlavu hore mamina
@tinkatinulka ... keby mal moja, keby...ale ak bude mat len 5? ☹ aj pri druhom som mala dve 5-bunkove a nic z toho ☹ strasne sa bojim co mi zajtra rano povedia
@mili78 necitaj koniny na nete a radsej si daj cervene vinko aby si mala sliznicu pripravenu na boj..oki.hlavu hore.viem presne co prezivas ale zozieranie samej seba ti nepomoze je ako je už to nezmenis..musi bojovat same a ty ho zajtra budes pestovat. a basta.
@tinkatinulka
@vafinka ....dakujem vam babulky za podporu, už poručeno Pánu Bohu...a pozdravte odomna Olivku ak s nou budete hovorit...ze jej z celeho srdca gratulujem a zelam vela vela zdravicka

Inak kocky mne sa v noci o pôrode snívalo,ale nie mojom,čakala som v čakárni..no asi si este počkám.