icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
20. dec 2013

@mili78 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
20. dec 2013

kocandy moje, majte sa , idem este riadny umyt, a nalozit do kotla na noc a zobudit toho mojho chrapajuceho muza co spi na gauci, ale uz ma fakti ze rozculuje s tym chrpanim 😠 vrrrr.

trend270
20. dec 2013

Podarena diskusia a podarene zienky 🙂 Držím palce, tie vaše detuchy budú mat kopec srandy na svete 🙂

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@trend270 diky..snazime sa

mili78
21. dec 2013

dobré ránko šušky 😀

tinkatinulka
autor
21. dec 2013

@mili78 ahoj ahoj my dneska upratujeme..teda aj drahy pomaha co je zazrak.prestahovali sme nabytok v pracovni, teda detskej takže zaver je že aj nabytok pre babo sa sem v pohode zmesti vystahovali sme haraburdy takže juhuuu do plodenia 🙂 este omalovat a tapetu a detska ako vysita.dnes ideme s nasou hafinkou za frajerom, tak dievca nech si užije 🙂

mili78
21. dec 2013

@tinkatinulka ... Tinus ja neupratujem, kaslem nato, sak teraz sa musim setrit 😀
fíha, tak vasa hafina dnes ma stastny den, co? 🙂

tinkatinulka
autor
21. dec 2013

@mili78 no už sa hara dlhsie ale uvidime mozno ani nebude chciet nechceme to znasilnovat..ale nadržana je ako králik 🙂

vafinka
22. dec 2013

@mili78
@tinkatinulka ahojte korculky moje, ja som vcera nemala ani cas sem nakuknut, od rana sme behali po nakupoch, a potom som mala navstevu, teda dosla mama a konencne mi podonasala veci pre male, a zistila som, ze si musim este pokupit z tych najmensich veci. mili, dufam, ze mas aj nozky za krkom 😀 , tinus, no parada. len stahujte, stahujte, coskoro vyuzijete, neboj. 😀

tinkatinulka
autor
22. dec 2013

@vafinka uha takže konecne sa to podarilo zorganizovat..tak super aspon budes vediet co mas a neboj este vela toho dostanete ked pride k porodu lebo vsetci kupuju hlavne na take male babatko takže pohoda yazz 🙂 a hlavne bude teplo takže budes potrebovat tak akurat bodinka a tenke teplacky a capicky a ponosticky 🙂

mili78
22. dec 2013

@vafinka
@tinkatinulka .... ahojte babule 🙂 pocuvajte, ja neviem co sa deje, ale ja som od OPU nebola na WC-ku, myslim na velkej, dnes je to uz 6 den a nezaberaju ani prehanadla ani čípky 😢 ...ale bojim sa ist na pohotovost, lebo oni ma hned daju na rtg...a co ak by som nahodou bola tehu...co by ste robili vy? :(

tinkatinulka
autor
22. dec 2013

@mili78 micka skus susene slivky a teple mlieko, potom vela vlakniny nejaku kasu, dalej zabera zlty melon cely zjest a este kustovnica cinska, take male cervene susene ovocie..to je prehanadlo prirodne..a vela vody.prípadne ak mas kyslu kapustu..nieco z toho zaberie a lanove semiacka papaj.ja mavam taketo problemy už roky takže viem o com hovorim.. ☹

mili78
22. dec 2013

@tinkatinulka ....ved aj ja Tinus, ale 6 dni sa mi zda trosku vela....a ked nic nezabralo tak prehanadlo alebo cipky vzdy a teraz nic :( slivky som tiez skusala, neviem co to moze byt, sa bojim ci mi nahodou doktorka pri odbere črevo neprepichla, ked som im zrazu zacala krvacat :( neviem ci este cakat alebo ist na pohotovost...ale ked ma poslu na rtg co poviem, ze nejdem? :(

tinkatinulka
autor
22. dec 2013

@mili78 nemusis na rtg iba sono brusnej dutiny by mozno stacilo..no asi necakaj kým bude horsie..ale keby si mala perforovane crevo tak to by si sakra už vedela lebo to je brutal bolest a okamzita toxicita brusnej dutiny..skor sa ti to tam zaseklo niekde..ale mozno ti daju max klistír..ale to neviem ci sa moze teraz..alebo je to prejav tehulkovania..to sa vtedy stava

mili78
22. dec 2013

@tinkatinulka .... ved ja sa tiez utesujem tym, ze keby to bola perforacia tak za tyzden sa to uz musi prejavit...ale ja nemam ani bolesti, ani pocit plnosti, nic....kazdy den davam rano čípok, večer prehanadlo a nic...ach jaj...no pockam do pondelku, v pondelok sa mam este ist lekarke ukazat ci nezacina hyperstimulak a poviem jej to

tinkatinulka
autor
22. dec 2013

@mili78 no pokial nemas bolesti tak je super.takže zajtra kontrola?

mili78
22. dec 2013

@tinkatinulka ....myslis, ze to mam doktorke povedat? zase nechcem, aby to vyznelo tak, ze ju z niecoho upodozrievam...ano, chce ma este vidiet, nakolko som brala konske davky hormonov...inak pijem ako kon, kazala 4-5 litrov denne, tak dufam, ze sa tam nezacne hyperstimulak

vafinka
22. dec 2013

@tinkatinulka no ved mas pravdu, inak rada by som si kupila este take krasne body ako si mi ty kupila, kde to splasim? su take uzasne a tie teplaciky ani nevravim, 😀 , no vcerajsok bol hodne narocny, ale musim povedat ze konecne. a co sa dneska chystate? my hadam dneska aj stromcek postavime, ja este perem ako drak, bo sa mi to zas nakopilo. ach jaj.

vafinka
22. dec 2013

@mili78 mily a co tak tepla voda? hned z rana na lacny zaludok alebo kakavko si spravit? no mne toto hodne vzdy pomoze.

mili78
22. dec 2013

@vafinka ....Vafi to bolo prve co som skusala...ked to nezaberalo tak som v piatok uz nasadila tazky kaliber, cipky a prehanadlo, ale ani to nezabera ☹

tinkatinulka
autor
22. dec 2013

@mili78 pokial nemas miv pri OPU 10vajok a PCO tak hyperstimulak ti moc nehrozi..ziadren strach..to by si už pocitila bolesti brucha

tinkatinulka
autor
22. dec 2013

@vafinka ja som tie bodinka kupila v PD v CaA 🙂
no dneska varenie pranie zehlanie a dokola a este aj robota tu na mna kuka a este posledne rande hafinky u frajera 😀

mili78
22. dec 2013

@mili78 ....Tinus pri prvom ivf som mala 5 vajok a dostala som taky hyperstimulak po vklade, ze som tyzden bola v nemocnici....tak teraz preventívne mi nasadila nejaky liek proti ohss a sleduje ma 🙂

vafinka
22. dec 2013

@tinkatinulka ja taaak, no skoda, hm, hned by som bezala este dajake kupit, kebyze mam nablizku c a a. ☹ no asi tak ako aj ja dneska, uz teraz som mrtva. od rana som dala 6 praciek a este jednu musim oprat. vrrrrr 😠 no nech si kocka riadne trtnee, az je z toho dobry vysledok 😀

vafinka
22. dec 2013

@mili78 no a co lanove semienka? bo ti uz neviem poradit. ze co by ti helflo 😠

tinkatinulka
autor
22. dec 2013

@mili78 no ty musis byt zase jadna mimo..no mna sleduju vzdy kedze mam PCO ale mne sa kooopec malych tvori a oni nechcu pekne dorastat..mrchy..

mili78
22. dec 2013

@vafinka .... Vafi ved ja uz som vyskusala asi vsetko..ja to zajtra poviem doktorke asi

@tinkatinulka ....no ja vzdy musim mat nieco co sa vybocuje z normálu 😝

tinkatinulka
autor
22. dec 2013

@mili78 ved jej to povedz ona je tam od toho aby ti pomahala..po tom vsetkom sa pytaj na hoc co 🙂

tinkatinulka
autor
22. dec 2013

Kočky inak Vás pozdravuje @olivia31 je oki, vystastena a maly ze je zlaticko možno sviatky este v nemocke 🙂

mili78
22. dec 2013

@tinkatinulka ...jééj tak to je super, ze je vsetko ok, pozdrav aj ju od nas 🙂 nech si uziva malinkeho