Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@mili78 to je zaklad, ved nie ze by som ja furt divociny jedla ale mna to zaskocilo. aku som dostala strasnu chut, spravila som si z prdele test a tam bola druha veeeeeeeelmi slabulinka ciarka, ktoru som videla iba z urciteho uhla a potom som kazdy den testovala a ciarka silnela, inak som sa stale citila na kramy a inak nic sa so mnou nedialo. ber to tak, ze kazda sme ina. hm?
ahojte kocky tam my sme boli v meste som si bola vybrat povianocny darrcek a oplatilo sa su zlavy 🙂 sa pochvalte ako ste sviatkovali? u nas pohoda len to behanie hore dole je unavne..a citims a ako vyzdimany citron aj po fizickej stranke aj finančnej 😝 zato som dnes draheho trosku postisklala, teda jeho penazenku
ospravedlnujem za za chyby..juj clovek neni par dni pri PC a už disgrafia
@olusam ty si este stale tam? uha no pekne ešte aspon tyzden potiahni, buduci rok je rok ryby a to bude vraj stastie 🙂
@tinkatinulka ahoj moja, no ja som sviatkovala vcelku ok, unavena som ako kon, bo tiez sme sa len nahanali, ach jaj.
@vafinka no ved poznas to slubujes si ze budes v klude uivat ale toby sme ani dnes nemali stedru veceru pri mojej svokre a este tie FEMI kvapky to ti je sila cele telo je dake divne vajecniky mi chceli z gatiek vyliezt a teraz aj cecusky uraduju..neviem ci by som to po ovulke nemala vysadit..predsa len obsahuje to alchemilku a ta sa v tehu nemože 🙂 😀
@tinkatinulka no ved ano, slubovat si mozes, kolko veci som doma nemala porobenych. ale nech,kaslem na to. no to si zacala len teraz tie femi, pockaj o mesiac, co sa bude diat. ja dufam, ze len a len vsetko dobre to bude. 😀 inak zas mi pukla cievka v nose a krvyyyy z nosa, a jaj,
@vafinka
@olusam
@tinkatinulka
@mili78 Ahojte tak poslušne sa hlásim dievčatá ja nič nestíham a to mám dobré dieťatko TUK TUK TUK aby som nezariekla. Papkáme kakáme a cikáme stále do kola a perieme a žehlíme. No sviatky najkrajšie na svete babule to je niečo úžasné. Pôrod paráda nič strašné netreba nikomu veriť to čo o pôrodoch rozprávajú každá, žena to má iné. Ja som mala rýchli a humorní pôrod. Neskutočne dobrého pôrodníka a nebolo treba ani zazmluvňovať presne tohto som si priala a tak sa aj stalo. Ani epidur nebolo treba. Nič strašné to nebolo naopak krásny zážitok. Manžel celý čas pri pôrode je to fakt super. 🙂 Prišli sme do pôrodnice večer o 21:00 najskôr vypísali papiere ja už som mala cestou kontrakcie každých 5 minút asi hodinu v kuse a pred tým hodinku a pol každých 15 minut tak to začalo o 18:30 . Z domu sme išli o 20:00. Po tom keď vypísala papiere tak ma dali prezliecť potom rovno na vyšetrovňu na kozu pozrel a to už bola rýchlovlaka prepichol plodovú vodu. Bolo toho neskutočne veľa tej vody to som si ani nemyslela. Bola to taká teplá voda no za vedrá dievčatá. 😀 Potom ma dali na monitor na CTG asi pol hodku som tam ležala . Dala som si ešte jednu sprchu . A potom šup na pôrodní box zavolali manžela to bolo už asi aj niečo po 22:00 a už to išlo doktor bol celý celý čas pri mne nič také, že by ma tam nechal samú celé dve hodinky bol tam a stále ma sledoval ozvy srdiečka......... a kontrakcie sme pre dýchavali spolu . Potom zavolal sestričky a detskú doktorku a to už bolo to posledné na pár silných kontrakcii a zatlačení sme to porodili ani neviem ako. Keď prestrihol doktor pupočnú šnúru tak malí zaplakal a dal mi ho pohladiť ešte bol celý od krvičky no neskutočný zážitok. No a potom ma šil asi trištvrte hodinu. Mala som fyziologický pôrod on je zástanca takých to pôrodov. Bolo to fakt fajn . Manžel išiel s doktorkou umyť malého po fotil ho povaroval. A doniesli mi ho a priložili na prsia no nádhera manžel fotil všetko. Pán doktor ma pochválil, že som bola ukážková rodička aj sestrička . Boli všetci hrozne milý. Dievčatá každej jednej prajem aby ste čoskoro zažili takýto krásny pocit a mali taký rýchli a skoro bezbolestný pôrod. Už sa teším ak sa nám pošťastí aj dalšie bábo na ďalší pôrod. 😉
dobre ranko babulky....tak ja som dnes len tak zo srandy rozhodla testnut s ovu testom, ten by mal ukazat tehu skor ako tehu test....no a vysledok....krasny snehobiely....teda len jedna palica ☹
@olivia31 oli, no super, ze si to mala tak, bodaj by som to aj ja tak mala. teda si tak skromne prajem.sice mam este kopu casu. ale aj tak, uz teraz mam z porodu mindraky, ach jaj, no uzivaj si bobka maleho, 😀 bodaj by bol ako medik a to stale. neboj k druhemu pridete ani nebudete vediet ze ako 😀

@vafinka .... ja tiez dobre, len nemam ziadne priznaky 😒 co tu citam tak baby tu pisu, ze mali furt nejaké pichanie a bolesti prs a tak a ja nic :(