icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mili78
29. dec 2013

@vafinka ...Vafi som sa pomylila, ja som uz 10 dni po ET, to uz by muselo byt nieco na ovu teste 😢

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@mili78 ale ktoto tu slubval že nebude testovat..ovu testy nie su pravidlom že musia byt pozitívne..ale tvoje myslenie musí byť 🙂

mili78
29. dec 2013

@tinkatinulka ....Tinus netestovala by som, len vcera som narazila na temu, ze ovu testy ukazali tehu a kedže ich mam kopec tak som skusila....no a ziadne dve palicky ☹

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@mili78 toto nemusi byt 100% pravda ja som to už tiež skumala ale nedopracovala som sa k vierohodnej literature. U nas plodne sni a doma blazinec, mali sme rodinnu oslavu a "milujucu" rodinu takže z plodenia nic nebolo..sak ako vždy ked treba nam to niekto pokasle..ale som taka unavena že nemam na nic chut..som povedala teza by ma potesil jedine výlet na Meesiac.

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@mili78 a kedy mas krv?

mili78
29. dec 2013

@tinkatinulka .... Tinka mali ste ich vyhodit a povedat im, že mate robotu 😀 krv mam v piatok, ale ak pridu kramy tak nejdem

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@mili78 no vies co toto som si proste odtrpiet musela ale obcas ma chyti taky nerv..hlavne vtedy ked pridu s malými detmi a akože vy neviete co je život lebo deti su aj starosti a povinnosti..som si kusala do jazyka aby som nic sproste nepovedala..akoby sme za to mohli že nemame deti..my sme neni ako oni že na 1x sup ho na to a je..behali sme im okolo roti a aeste aj tak sa nepaci..snažim sa udržiavat sa v pohoide ale taketo velke rodinne oslavy mi nerobia dobre..som z toho akurat vynervovana..a už ani pripitky nevnimam lebo to je hned dalsi trapas.

mili78
29. dec 2013

@tinkatinulka ...no tak to ti nezavidim, ja sa tiez snazim takymto rodinnym "zgrupovačkam" vyhybat....tiez to nemusim 😝

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@mili78 no u nas to neslo lebo oslavu sme mali v dome..ale mala som chut sa vytatit ale nezastavila som sa od rana do vecera..ale prežila som takže teraz už pekne za PC pracujem ako vcielka 🙂

vafinka
29. dec 2013

@tinkatinulka
@mili78 ahojte kocandy, no my sme tiez dneska boli na takej rodinej oslave, ach jaj, stretli sme sa tam snad vsetci, vsetky pupkane, prosim pekne ja vediem s bruskom 😀 , teda vo velkosti isto. 😀 ale zas sme dneska aj co to uz kupili pre nasu zabu 😀 , kocky moje, aj ja som si dneska vypocula teorie tresku o umelom oplodneni a naco sme tam boli a kde co........... ach jaj, no co vam poviem, ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@vafinka ako vidim sme na tom podobne..hlavne ked niekto o tom nema ani paru a myslis is že je to ako strcit si prst do r... ale no co už.bruško mas krasne tak nestaresuj.a co te pokupili?

mili78
29. dec 2013

@vafinka ....Vafi mudrovali? 🙂

vafinka
29. dec 2013

@tinkatinulka no presne, ze tolke vyhodene peniaze a naco nam to bolo asi tak, a ze naco sme tam vobec isli a ine mudre rady a teorieeeee 😠 😠 😠 😠 😠 😠 kurnik, mna to tak nasiera, bo ten co si to nezazil, tu bezmocnost a to stavy beznadeje, nevie o tom teda voobec nic, hlavne ked si nikdy nemuseli ani pichnut injekciu a podobne. vrrrr take jedy. kupili sme 2 pakle plienok, balik bodyciek na leto a ponozky.

vafinka
29. dec 2013

@mili78 tak moja, keby si len vedela, az ma usi bolia z toho a aj hlava. zrazu su vsetci premudreliiiii

mili78
29. dec 2013

@vafinka .... zbožnujem take reči

vafinka
29. dec 2013

@mili78 no ved aj ja, a potom ked sa prihody zazrak, tak su vsetci ako radia

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@vafinka ty zázrak ako tie femi aj teraz po ovulke brať?

vafinka
29. dec 2013

@tinkatinulka zazrak moj, ber, stale si ich davaj,

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

Pijem ten gynastan,dávam femi od valoviča a inofolic.kocky čo este na vajka? Inak cítim.oz zajtra zase orbitrack pohnem z prachu chýba mi to moooc.

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@vafinka
@vafinka oki zajtra objednam dalsiu varku..

vafinka
29. dec 2013

@tinkatinulka no sleduj si kolko teda aku dobu si ich budes davat, samizda ze sa mozu brat v kuse 7tyzdnov, potom si musis dat asi mesiac pauzu a potom zas.

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@vafinka na krabicke bolo ze flaska vydrží na 7 t.ale akú pauzu treba nepodali .

olivia31
29. dec 2013

@mili78 Nerob si žiadne testy no nono ja som nerobila až keď mi potvrdil tehotenstvo a to som mala len takú slabú čiarku a to som už bola po oplodnení aj 17 dní to nič neznamená, že na 10 deň nič nemáš na teste. netestuj budeš len v strese.

vafinka
29. dec 2013

@tinkatinulka no to viem ale ta pauza sa musi robit,kvoli tomu ze to je tinktura a ma grady, aby si si neublizila

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@vafinka pospuchnem neboj.

vafinka
29. dec 2013

@tinkatinulka moja, len aby dobre pomohlo, no ja ked som mala aj femigrad, tak to ma slo rozhodit ako kona, tie boli pre mna este silnejsie, a to som si musela davky ponizit.a tie femi boli super, aj mi vyhovovali. len nech ti pomozu tak ako maju, inak beda im 😀

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@vafinka no urcite sa nieco deje lebo take bolesti vajecnikov..no hruza už to ustupuje lebo je asi po ovulke ale jednu noc som skoro ani nespala..tak sak uvidime, este to potiahnem dalsi cyklus to bude cca 7t a potom dam veget..juj

vafinka
29. dec 2013

@tinkatinulka je to z bylin, tak isto to daco poraba. ale ako rychlo ti zabrali, to je super. 😀 co si najviac prajem, aby ti to pomohlo na vajecniky, aby boli take ako by mali byt 😕 , to by bolo ozaj super.

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

@vafinka tak hadam by sa zazrak mohol aj 2x stat 🙂

vafinka
29. dec 2013

@tinkatinulka tak tomu ver ze hej,juj aj male kopcuje ako dive, tak isto sa stane 😀