Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@mili78 neskusala si Dheu?
@tinkatinulka ....Tinus akoze nie, pol roka som ju brala...odrb, ako všetky vitaminove preparaty a podobne hovadiny...len zbytocne vyhodene prachy
@mili78 no poznam kocenu čo jej amh vydkocilo po dlhodobom užívaní D3.
@tinkatinulka ....tak moze, niekto ma stastie, ale ako vidis u mna to nemalo zmysel ☹ Tinus ty chodis do toho reprofitu?
@mili78 áno do čiech
@tinkatinulka .... rozmysalm ci to este neskusit tam...ale ci to ma zmysel 😒 ako si tam spokojna?
@mili78 ja mozem porovnat len s Heliosom, a neporovnatelne lepsie..nestojis v rade na sono hodinu a doktor už sa ti venuje tolko kolko potrebujes..pozri zober vsetky papiere co mas, dohodni si konzultaciu a chod.nic za to nedas len cesta a to z Ba mas za hodku.vyber si doktora a volaj na recepciu ze chces k nemu konzultaciu.ale ak ti mozem odporucit, Machac sa venuje hlavne babam s prob.amh a prechodom, ale vsetci su super, aj dokroi aj doktorki.ja som to nechala na nahodu, a mam Machaca. Mailujeme stale spolu 🙂
@mili78 a este ak by chcel minimalku skusit tak ti da len min hormonov, tie zozenies lecnejsie tu na fore, a ak by nebol transfer tak doplacas len za odber cca 3-5 tis.takže neni to take strašne keby to nevyslo.
@tinkatinulka ...to si mozes aj vybrat konkretneho lekara? ja som myslela, ze oni ta pridelia...no manzel mi uz nechce ist do dalsieho pokusu, teraz musime dat pauzu a snad sa mi ho podari tak na jar prehovorit...ako vravis, za konzultaciu nic nedam....aj ked pri mojich diagnozach neviem ci mi aj v Brne pomozu 😢 ty si tam kolko pokusov uz mala?
@mili78 jasne mozes vybrat aj po case zmenit ako tebe vyhovuje..dokonca mozes ist sama na konzultaciu a potom sa dohodnes ked sa budes na to citit kedy zacnes..nam hned 1 pokus vysiel ale len do 5tt, potom sme skusali rozne stimulky kedze je mam PCO a moje telo robi co chce, 2 pokusy bez vkladu, jeden negativny vklad-krvacala som od 8dna po vklade a jeden nativ.a apropo mame katastrofalny SPG..takže asi tam je pes zakopany..draheho dopujem vsetkým co asi existuje a chceme ist na kont.spg ci sa co udialo neprisli mu na to z coho tie vysledky.Imuno, krv, endokryno. ma vsetko na jednotku.
@mili78 v RF som už zažila všetkých dokotorov aj v Brne aj v Olomouci, nakolko maju dve pobocky.
ahoj zlatko moje, tak ma to strasne sere, ze si to nevies ani len predstavit, keby som sa vedela modlit, tak sa kazdy den modlim za teba, neboj, ako tinus uz pisala. skus brno. ak si z ba, tak do brna to nemas daleko, nebolo by zle pocut aj nazor niekoho ineho, co si o tom mysli, a co by on skusil. jeho nazor na celu vec. ved aj ja som bola podla heliosu vhodny adept na darovane embrya pretoze sa nam vzdy pred et vajca rozpadli a vcul beham s krasnym pupkom, zacinam 22t, a ten moj skrecok kazdu noc nacvicuje spartakiadu v brusku,viem, ze ta neuspech boli ale nikdy sa nesmies vzdat, jasan?? nikdy! bojuj o to, po com tuzis 😉
@mili78
@tinkatinulka ... no mne sa pozdava ten Koudelka alebo ten Štelcl podla fotky 😀 no muz by mi tam urcite momentalne nesiel, ale co si o mne pomyslia ked tam pridem sama? nebude to divne? my mame spg super, teda aspon zatial, aj teraz povedali ze perfektny...len tie moje vajcia ☹ ale 90 tis. za vajcia dat...ach jaj ☹
@vafinka ... Vafi ja by som sla, len mi je to strasne blbe odist od lekarky, lebo ona je strasne zlata, tak strasne sa snazila, spravila vsetko co mohla, sliznicu dala do poriadku, kyret spravila, cystu odstranila, fakt super nemozem jedno krive slovo na nu povedat, ale zazraky nevie ani ona robit, tak neviem ci by mi aj v Brne pomohli ☹
@mili78 ano ja ta chapem, ze by si mala pocit, ze si ju zradila, ale aj ja som to tak urobila. sla som inam, ked som uz bola v koncoch a asi sa aj vyplatilo. ber to tak, ze sa ides poradit, ze chces len pocut nazor od niekoho ineho. mozno on by daco skusil co sa nerobi tu u nas. a atd, moznosti je hodne. skus, za skusenie nic nedas. hm? aj ked tam pojdes co i len sama. je to tazka situacia ja viem, preskakali sme si tu vsetky a hodne. takze u mna mas podporu, trosku sa ukludni a chod to skusit aj inam, nevravim ti ze hned stimuluj, ale aspon sa porad
@tinkatinulka ahoj moja, aj ty aj zijes?? no toto , ani mi nenapises 😀
@mili78 ulne v pohode tam baby chodia seme lebo ked idu z vychodu tak nie vzdy sa to da zklbit..takže z toho si nerob stres, Stelcl je fesacisko taky mladoch a baby ho maju v oblube 🙂 Koudak je veduci kliniky a tiez je super.Musis ale ratat ze termin ty daju aj za mesiac dva hlavne k Stelclovi..kludne tam chod sama a aspon si vypocujes nazor.
@vafinka no zijem..vies si predstavit ake to tu bolo..ako na bojovisku 😖
@vafinka ja teraz spachtosim do 9,00 a taka som vysmiata ako leco 🙂
@vafinka
@tinkatinulka ....dobre moje zlate, pojdem sa tam popytat, ci uz nie som odpisany pripad 😒
@tinkatinulka aj ja tak, doi polnoci nespim, lebo skrecok vyvadzal, rano stavam pred 6 tou, mojho vypravim do prace a potom si zas lahnem a dneska som sa bez hanby zobudila o pol 10tej, a vooobec mi nie je hanba, a nech 😀 😀 😀
@mili78 myslim že nemaju problem ti narovinu povedat ako to je..ja som tam konzultovala aj so Stelclom aj Machacom o nas, a narovinu vzdy sme hovorili co a ako a kde su nase nadeje a kde je nasa moralna hranica, nikdy nas do nicoho netlacil..ale mame založny plan 🙂

@tinkatinulka ....zacvakas zato tazke prachy, nikde ziadna istota, darkyni tam daju nejakych 5OOeur, lieky nech vyjdu max 1000cku a oni maju vo vačku 1500eur....a nazvu to darované oocyty 😢