Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 dakujeme krásne 🙂 Vám nech len pekne miecko tece a drobec rastie, inak snivam sa mi s tebou sen dnes noci taky nadherny..ranos usmevom na tváry som vstala, bola si u nas resp. mojich rodicov s malým a som ho pestovala no ako anjelik bol dobručký 🙂
@tinkatinulka Možno už čoskoro to aj tak bude. 🙂 ďakujem
@mili78 Ďakujem nesmúť všetko bude ver mi . 😉 Myslím na teba.
@olivia31
@mili78
@tinkatinulka ahojte kocky moje, takze moc moc Vam prajem aby ste teda sme boli stastne v Novom roku, boli este krajsie ako sme a co si najviac na svete prajem, aby sa nam splnili nase sny a hlavne aby nam zdravie prialo. 😀 😀 😀 😀 kazdej z vas posielam objatie, som rada kocky moje, ze sme tu a ze vas mam 😀
@tinkatinulka Tinka pozdravujem vasich a prajem aj im vsetko dobre do noveho roka.
@olivia31
@mili78
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte prajem vam vsetko dobre v Novom roku 2014. Oli tebe dobre dietatko nech ti dopraje aj oddych, Vafi a Olusan vam lahky porod a zdrave a poslusne deticky. Tinka, Mili, Makovicka vam zas prajem nech je pre vas rok 2014 ten najstastnejsi a dockate sa svojich vytuzenych deticiek. Mam vas vsetky moc rada 🙂
@lenocka004 Ahoj dakujem .....vsetko dobre aj tebe nech sa ti splni to pocom tuzis ....prajem ti aby si si v roku 2014 nasla dve ciarky nadeje. Som rada ze si sa ozvala. Malicky je poklad .
@lenocka004 ....Lenocka dakujem a taktiez ti prajem krasny a stastny rok 2014 a nech sa aj tebe splní ten najtajnejší sen 🙂
@olivia31 Inak gratulujem k malemu. 🙂 Len nech je dobrucky. My teraz nesnazilkujeme, mam povinny oddych . No a odisiel mi notebook, fnuk ☹
@mili78 Dakujem, rok 2014 bude urcite stastnejsi 🙂
@lenocka004 Dakujem drobec je zlaty stale spinka papka a kaka 😀 .Neboj nic vsetko sa da naporiadok a rana na srdiecku sa zahoji i ked jazva ostsne. Drzkaj sa .
@olivia31 To som rada ze maly robi radost. Ved musi ked ste tak dlho na neho cakali. To je odskodne 🙂 Inak dakujem za povzbudenie 🙂
Babenky tak zazrak sa nekona....novy rok zacinam smutne, urevano a s menzesom 😢 dakujem vam za drzanie palcov...ale asi si fakt nezasluzim byt maminou 😢
@mili78 micka sprav test možno to este neni stratené..hlavne klud.
@moname
@tinkatinulka
@vafinka ....Vafi u mna sa zazrak nemoze stat, je uz nemam vajcovody a vajicka su nekvalitne....Moname dakujem za nadej, ale aj po prvom ivf aj po druhom to takto bolo a krv vzdy negativna...Tinus test je snehobiely, robila som 😢
@mili78 tak to mi je luto viem že teraz akekolvek slova su zbytocne ale nerozmyslala si o native? my sme to skusili a bolo to super bez hormonov...pretože vsetku silu das jednemu vajku..
@mili78 Strašne strašne ma to mrzí. Moja nezúfaj tak ako píše Vafinka každá žena si zaslúži byt matkou . Viem čo prežívaš a smútim s tebou no nechaj to na krv nič ešte nieje stratené. Musíš byť silná a poplač si to pomáha ono je to strašne ťažké ja som to prežívala tiež strašne ťažko len nesmieš strácať nádej. Držkaj sa sme tu pre teba. ☹
@vafinka Kedy ideš na sono ? Čakám na info čo to bude ? Aby som vedela čo mám poslať 😀 😀 😀 😀 😀.
@moname Ahoj vitaj tu u nás.
@tinkatinulka Ahoj Tinuš ako si Silvestrovala ?
@tinkatinulka .... Tinus ja by som pri native nevyprodukovala nic...ja mam velmi nizke AMH a pri konskych davkach 370 jednotiek som ledva mala 7 a aj to ako vidis nekvalitné 😢
@moname ....ved oddychujem, ale uz krvacam 😢
@olivia31 .... Oli ja som uz skoncila s detmi...este hadam nejaka sanca by bola s darovanymi vajkami, ale nato nemame 😢 a muz sa uz ani bavit nechce o dalsom ivfku
@olivia31 ja som vtedy potratila-nechcela som odrádzať,bola som aj kúsok tu,len ja už neriešim tak ani nemám čím prispieť.Teda riešime zdravie lebo lekári porobili somariny aj so mnou a mužovi+stálo to hrozné peniaze a pri ivf som nemala šancu hľadať lepšiu prácu a potom zdravotné problémy. Ale držím každej palce teším sa z vašich úspechov a som smutná z neúspechov,lebo som to prežila.
@mili78 ved ja púoznam kocky co mali nativ iba s clostilom a takmer nulovým amh a islo to..neskusala si len tak nanecistu u svojho gyndosa ci by to slo..lebo konske davky nie su pre amh okolo nuly vobec vhodne skor min davky..ja viem že teraz je to cerstve ale hlavne si oddychni a nacerpaj energiu aby boil krajsi rok.
darovane vajka maju uzasnu uspesnost, ale cena a jedine ak si na to psych. pripravena..ale ja u nas tuto moznost tiez nezavrhujem..len odkladam
@tinkatinulka .... jasne zo zaciatku sme to s clostilom skusali, aj tri cykly, ale nic....v centre mi od prveho ivf tvrdia, ze vajcia su nekvalitne...ved to, ze ta cena...vyse 3 tisic eur 😢 dobre zarabaju na ludskom neštastí ☹
@mili78 a keby si skusila clostil+75 jednotiek merinalu alebo niecoho podobneho cez tvojho gyndosa ci aspon nieco sa deje?
no s darcovstvom je to tak, v cechach je to lacnejsie trosku ale aj tak palna velka..a zaruka ziadna.keby sa vajka dali darovat aj prij,mat zadarmo

@tinkatinulka Dievčatá prajem pekný Silvester aby ROK 2014 Vám priniesol to po čom túžite TINKA a MILI aby ste si v Novom Roku našli dve čiarky nádeje a aby ste boli len a len zdravé a krásne. Vafinka tebe všetko dobré do nového roka aby si mala krásny, rýchly a bezbolestný pôrod. 😉 a zdravé a krásne dieťatko. A aby ste všetko trápenie hodili za hlavu a boli len a len šťastné . 🙂 Cmuk
@vafinka
@mili78