icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
2. jan 2013

inak kocky, kdesi som citala ze ten halosperm sa da aj spravit asi u lepsieho urologa, a ta m sa za to neplati, a v sasnatoriu sa plati kopec prasuliek, tak ja len tolko.
inak, tinka aj mna to napadlo s tym cyklusom, zachvilu to budeme mat na stejno. 😀 , ja mam akkusi krizu, vcera som videla jeden dokumnt a skoro som bucala, jednej pani sa narodilo dievcatko s edwardsovym syndromom, no strach, a je mi fakt blbo, mne to uz pride take bezvyznamne, snazime sa ako kozy a furt nist, trapis sa a nic, stale cykinu ukazujeme kade tade a nic. uz ma to fakt nebavi, je mi mizerne z toho, uz mam doslova odpor k tomu vsetkemu, milovat sa z povinnosti, to nemienim, a ked si pomyslim na dieta je mi zle, ja uz kaslem na to. este tu laparku a koncim, rezignujem

tinkatinulka
autor
2. jan 2013

@vafinka allle moja to nehovor. vsetko prejde a preboli a budes maminou.ja sa snažím byť v pohode aby som zbytocným stresom neubližovala hlavne sebe. ja mam hrozne krče, bolia ma kríže..mrcha príde v plnej parade a myslím že s tým ma niečo spoločné aj ten inofolic. dnes som obvolala lekárov ale asi este nik nerobi.

tinkatinulka
autor
2. jan 2013

Kočky hlásim DC 😠 v plnej kráse ako všdy začiatok roka v krčoch 😒
Do centra som sa nedovolala, asi ešte dovolenkuju.

tinkatinulka
autor
2. jan 2013

@vafinka
@olivia31
@mili78
Kočky rozhodnutie dna, prišlo na mna osvietenie a rozhodla som sa začať Dukanovu dietu.Lustrujem net aby som to spravne pochopila a idem na to, začínam opať zahrievať moj stroj a v lete budem stihlejsia a s kásnym tehu bruškom 🙂

vafinka
2. jan 2013

@tinkatinulka vies, to su stavy ake prezivam, uplne divne, neviem ci je to depka alebo mi hrabe, ale jedno z toho isto. 😠 😠

vafinka
2. jan 2013

@tinkatinulka no bingo, ja idem tiez cvicit, chcem byt krasnejsia ako kedy kolvek predtym 😀 😀 😀 😀 , fakt mi sibe

tinkatinulka
autor
2. jan 2013

@vafinka Sak cely den na mna kasles..ja mam dnes super naladou a hned by som ta aj nakazila, trdielko len sem kukni a už sa budeš smiat, som zvedava kolko mi ta dieta vydžííí.Ale inak som už 3x vydržala celých 90dni pri oddelenej a aj som schudla, ale najviac sa mi podarilo v Nemecku v lete na brigade cez VS, robila som v MCdonalde a vsetko mi tam smrdelo a jedla som iba salaty.Tak skoc na masinu a zaslap aspon 20 mi a hned sa ti hormíny rozbehnu a budes veselšia.To je príííkazom 🙂

vafinka
2. jan 2013

@tinkatinulka nehnevaj sa, dnes sa mi fakt nedalo sa sem dostat, mali sme smutnu udalost, no idem veru na mrciho asi skocit, mne staci dat dole 3 kila a to bude stacit, viac mi netreba 😀 , ako povies tak bude 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
2. jan 2013

@vafinka
to mi je luto a ja že kde si

mili78
2. jan 2013

baby ja som sa rozhodla od pondelku zumbovať!!! ale este neviem ci mi to vydrzi do pondelku 😀

olivia31
2. jan 2013

@mili78
@tinkatinulka
@vafinka No dievčatá žasnem a bavím sa na vás ........no ten halosperm ak som to dobre pochopila je niečo ako dna spermie fragmentacia dna ale neviem to až tak podrobne myslím že zaleží a ku dna preňáša a od toho záleží či bude babo zdravé .........no tak to ako keby sme sa dohodli menzes v tom istom čase rozdiel jeden týždeň 🙂 ....chudnúť čo bláznite ja potrebujem pribrať už sa mi podarilo ale ešte jedno dve kg a budem šťastná pošlete 😀

mili78
2. jan 2013

@olivia31 ... ja som kamoška, ja ti pošlem aj 10 kíl 😀

olivia31
2. jan 2013

@mili78 no mne stačí jedno dve mam problém dlhé roky pribrať a teraz som sa dostala do pohody a sa mi podarilo pribrať dve kg tak so šťastná ako blcha

olivia31
2. jan 2013

@vafinka ja som to už videla asi pred dvoma rokmi a bola som s toho tiež dosť mimo a pozerala som to aj včera hľávku hore a nerieš také to veci potrebuješ biť v pohode hlavne psychickej 🙂 pozri si radšej nejaké dobre filmy komédie a budeš sa lepšie cítiť 🙂

mili78
3. jan 2013

@olivia31 ....ty sa máš, na mňa sa tie kilá len tak lepia 🙂 toto je teda spravodlivost 🙂

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@olivia31 No pockaj ty potrebujes?tak posli dodávku a ja ti naložím pekne zabalené aj s odstupným 🙂

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

inak zladenie naších cyklov..uha takže potom budeme rodiť v jeden týžden????
😀

vafinka
3. jan 2013

@tinkatinulka byby moje, vy ste blazni, ale ok, to beriem

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@vafinka matematika nepustiii 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
3. jan 2013

@tinkatinulka no fajn, tak si na sale budeme skubat vlasy od bolesti 😀

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@vafinka Nás to nebude boliet..my sme si už dosť vytrpeli 😝

vafinka
3. jan 2013

@tinkatinulka no veru to ano, ale to je udel zeny do zivota, nevyberies, si, trpis, ked ma s kramy, trpis ked ta zivot nastve, no trpis furt

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@vafinka cica asi si sa prejedla..my len čakáme na správny čas a miesto a bude to na 1šup 🙂

vafinka
3. jan 2013

@tinkatinulka no ja ti veru neviem, moc tomu neverim, aby som ja mala take stastie, hm, ale bo zeby?

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@vafinka bude neboj a bude to to najkrajšie čo ta stretne, treba verit a ist naplno do toho ale nezabúdaj žiť.Ja som tomu tak podlahla že som si ani nič okolo nevšímala a to bolo to najhoršie.Musíš žiť aj sama pre seba a dokázať sa radovať z drobností a ten úsmev na tváry príde aj sám a bude dobre. Ver mi, plač nepomôže ničomu. Postupne si zvykneme brať aj tehulky aj maminy okolo nás ako predtým, nebude sa obzerať za každým kočíkom ale budeme hladať ten pre naše babatko. 2013 príde aj k nám štastie v //.

vafinka
3. jan 2013

@tinkatinulka zlatinko moje, mna tato nadej akosi opustila, po 3 rokoch cakania, uz prestavam verit, prestalo ma to bavit zivit v sebe nadeje, neviem cim to je.

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@vafinka mžno to chce pauzu a nemysliet na to ale to nejde, viem to na sebe že to nejde..zajtra na kontrolu s tlakom, o týžden sono, potom alergolog a stale dokola len a len doktori..ani mna to nebavi ale kd to samo nejde tak tomu treba pomoct

vafinka
3. jan 2013

@tinkatinulka no mas toho fakt dost, a este stale ta to bavi?, obdivujem tvoju vytrvalost, ale chod si za svojim cielom, a dockas sa vysledku, ja ked mam ist do tn, uz mi je zle. nechce sa mi tam

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@vafinka No ja kým sa dostanem vobec k laparke alebo IVFku tak to bude este dlha cesta, nechcem nic zanedbat ale keby robim niekde ako zamestnanec tak ma aj vyhodia co furt niekde beham a nestiham svoju robotu

vafinka
3. jan 2013

@tinkatinulka ani nie, ved to je tu za chvilku, mne sa stalo to, ze mna vyrazili aj s topanami, ale to beriem, ved som bola furt pn, ale bo prec, no co uz.