icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
3. jan 2014

@mili78
@mili78 Bol to blbec a to som ešte slušne napísala K...t to bol nech sa stará o seba a svoju ženu a decko 😠 mne sa chce grcať keď stretnem takýchto blbcov.

olivia31
3. jan 2014

@olusam Ak ti povie že hlavička nalieha a budeš takto otvorená tak to už čoskoro bude do 21. 1 nevydržíš.

olivia31
3. jan 2014

@olusam
@tinkatinulka
@vafinka Poslala som vám foto urobte kuk. 😀

olusam
4. jan 2014

@olivia31 uvidime,9.1.mam poradnu....ale ved teraz je jedno kedy sa narodi,len nech uz je to za mnou a nech sme uz spolu 🙂 Foto super 😉

olivia31
4. jan 2014

@olusam super tak čakám info potom mi zavolaj ak budeš v pôrodnici aby sme vedeli čo je s tebou .Tak len nech máš ľahký a rýchli pôrod a taký zážitok ako ja a môj manžel . A hlavne dobrého pôrodníka, ďakujem pekne potom čakám od teba foto.

annastasia22
4. jan 2014

ahojte aj ja sa chystam na druhe ivf pretoze pri prvom som otehotnela z troch pokusov dva krat ale bola to geneticka chyba ani raz nam ani srdiecko nebilo manzel ma oligospermiozu tak ja neviem ci to mam zase s nim podstupit alebo dat si radsej darcovske..mate niaku radu?

olivia31
5. jan 2014

@olusam Ahoj mala by si sa nám hlásiť už každý deň aby sme vedeli čo je s tebou . Inak môj malí má soplíky. Som nešťastná musíme odsávať. 😒
Inak si kúp nasivin pre novorodenca a zober si to pre istotu aj do nemocnice my sme tam mali strašne suchý vzduch a už tam mal problém lebo mal zdurené dutiny to deti majú po pôrode a vtedy je dobré mať kvapky do nosa pomohlo mu to. Lebo som sa musela potom prosiť sestričkám aby mu niečo dali ja som ich nemala no potom my ich sestra doniesla. A kúp si aj čípku pre seba faktu tie sa ti zídu po pôrode.

olusam
6. jan 2014

@olivia31 ahoj,to si mi spominala za ten nasivin.Uz som aj hladala,ale este nenasla.Ten pas nosis?Dufam,ze stihnem ho kupit.A co si mam kupit??cipku??

olivia31
6. jan 2014

@olusam Kúp si čípky faktu alebo aj mastičku faktu....alebo čípky UniGel Apotex tie som mohla aj počas tehotenstva . No skus si kúpiť fyziologický roztok je to lepšie ako kvapky Nasivin. zajtra to idem kúpiť do lekárne.....pás som nekúpila nebolo treba pekne sa mi bruško sťahuje a dala som si pančušky a to mi stačilo odstrihla som nohy a urobila si nohavičky a to som nosila po dome a pekne mi to stiahlo tak som ušetrila 20 Eur.

olusam
7. jan 2014

@olivia31 ten libenar mi ukazovala v lekarni...ja asi budem potrebovat ten pas,lebo tento moj sud sa tak rychlo a tak dobre nestiahne,...ved este neviem ako budem rodit....☹

tinkatinulka
autor
8. jan 2014

ahojte kočky nejak na Vás nemam čas, prerabame sak viete..prach je vsade ledvom dýcham z toho bordelu ale ak pojde vsetko oki tak už okolo 20 teho sa budem krochniť v novej vani 🙂
ako sa mate? vafi no fesacisko si si vybrala..hmmm 🙂
oli už si bola s malým vonku?
olu a ty beries dopegyt alebo ta nechali len na diete?
a kde je lenocka a mili?kocky moje..spolubojovnice

vafinka
8. jan 2014

@tinkatinulka ahoj zlatko moje, no veru, zanedbavas nas, ale mas odupstene, potom sa ti pridem pokrochnit do novej vane, 😀 😀 😀 😀 , ja viem, ze to nie je ani pp, ani cam, ale jedneho dna ak bude druhe babo a bude sa dat, tak si doprajem noveho tatosa, 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
8. jan 2014

@tinkatinulka Tak keď skončíte tak prídete k nám ...nám ešte tiež treba prerobiť kúpelňu ...dúfam, že nám pošleš foto. Boli sme 2.1 keď bol u nás jediný slnečný deň. 🙂

tinkatinulka
autor
8. jan 2014

Kocky ale ten bordel..nechcite..este aj stromček je biely..este zajtra kurenar bude búrať a hotovo..teda troskku menej.

vafinka
8. jan 2014

@tinkatinulka jaj moja, tak ti nezavidim, my uz mame v kupelni nove kurenie aj elektriku, len tu najzasadnejsiu vec treba spravit, novy obklad, novu vodu urobit, a pravda aj sanitu a vanu, ach jajjjjjjjjjjjjj

tinkatinulka
autor
8. jan 2014

@vafinka no my sme mysleli že to nebude az taky problem ale ked sa to rozbilo tak je tam snad 10 problemov, dnes este aj diera do vedlajsej miestnosti kde su nove steny aj podlahy takže radost, ale to bola taka instalacia odpadov že sa to proste muselo..nic v tom dome neni naporiadok..kokso take nervy..same vymienanie tam lebo to co bolo akože odpad tak že mozme byt radi že sme sa nevytopili..co bolo pod vanou...no des a hruza, už len tam myš pustit a ani krmit netrebalo..hrozne.ale som rada že sme to dali ako prioritu lebo neviem keby mame babo akoby to bolo, to by som sa musela na mesiac odstahovat prec..vsade spina..budem asi mesiac v kuse prat zaclony zavesy a vsetko oblecenie.nic sa mi nechce bolia ruky zo sekania a roboty mam...juj hackovala by som ale nemam tu matros, u nasich.inak mam pre teba capicku pre drobatku vlastna vyroba je ale modra taže co bude piatok je jedno hlavne že zdrave.

vafinka
8. jan 2014

@tinkatinulka no to ti verim, na porazku, a hlavne to sekanie,,,,,,,,,, vrrrr. no som zvedava, co sa u nas poserka, ked sa bude robit nova voda, lebo aj u nas je tiez tak robene na verimboha. och ty, ved mi uz nic nerob, ved si mi dala inu nadielku pre male 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
8. jan 2014

@vafinka sak ja len to co treba 🙂 neboj mna nezastavíííš, ja škrečkujem pomaly ale iste 🙂

vafinka
8. jan 2014

@tinkatinulka och ty, inak mna dneska taaaaaak vytocila moja mama, ze az strach, tlak mam isto momentalne 200 na 900, uz len cakam, na krvavu lejadu z nosa, ona ti riesi take p........y a domysla si take veci, no ze sen, ty skrecek jeden 😀

tinkatinulka
autor
8. jan 2014

@vafinka no mna zase moja svokra lebo prd sa rozumie a mudruje tu chlapom do roboty co ako maju robit..ale su zlatí ignoruju ju na 110% 😀

vafinka
8. jan 2014

@tinkatinulka no sa mas, ja jej asi prestanem dvihat telefony, lebo vidim, ze 3 tyzdne premysla nad kravinami a domysla si paradne teda. az ma to urazilo. len najprv nech si robi poriadky na svojom piesku a do mna a nas nech sa nestara. 😠

tinkatinulka
autor
8. jan 2014

@vafinka to zas bude noc..kočky ja budem za vas grckat a vy za mna kramovat...kto vymení? 😉

olivia31
8. jan 2014

@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá tak pekne sme pribrali za dva t. 800g sestrička skoro odpadla 😀 no tak mliečko mame teda dobre. Som sa strašne bála či je dobre a či nebudem musieť dokrmovať.🙂

olivia31
8. jan 2014

@tinkatinulka Tinuš ja už tretí t a ešte ďalšie ma čakajú teraz mám konečne dva dni také slabučké.

lenocka004
8. jan 2014

@tinkatinulka Ahoj tu som. Nebola som tu lebo mi odisiel notebook na vecny odpocinok a novy dosiel az dnes 🙂 Sa z toho vytesujem ale aj nadavam, lebo novy Windows 8 s metro rozhranim je fakt zazitok. A nedari sa mi nainstalovat stary Windows 7 lebo tu chybaju na to ovladace. Vrrr 😠
Ako sa mas? Co nove? Nemas nejaku radostnu spravicku? Dufam ze je vsetko OK.

lenocka004
8. jan 2014

@vafinka Ako sa mas? Babo, posucha? Uz vies co to bude?

lenocka004
8. jan 2014

@olivia31 To je super, nech len maly pekne papka a rastie 🙂 Neposles foto?

olusam
8. jan 2014

@tinkatinulka ahoj,nedali mi nic,davali mi magnezko 3×1 a strava bola samozrejme dietna 😀 ale co ma bolo po nej ked boli sviatky a boli zasoby z domu😀
No super,bude nova kupelka🙂 potom posli foto😉

vafinka
9. jan 2014

@lenocka004 ahoj moja, no mame sa v ramci moznosti, no zatial nevieme co budeme mat ale zajtra idem na sono, tak sa hadam ten moj skrecik ukaze, v plnej krase 😀 a co ty? mas toho moc, ze?