Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 neboj to este cistiš..ale mas doma zdravy poklad tak to všetky rany zahojí 😉
@lenocka004 Posielam urob kuk. 😉
@olusam
@lenocka004
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte zienky, tak poslusne hlasim, ze v brusku na 98percent mame Damiána 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka juhuuuu tak predsa..parada a ake to bolo? spinkal alebo ukazoval svoje "zbrane"?
@tinkatinulka ale hanblivec jeden, svojho vajkaca ukazat nechcel. iba na 3 sekundy, co stihol doky zazriet, najprv sa skrabkal po hlave a potom sa zacal vrtiet, a pravda mna aj doktora musel kopat, aby mu luto nebolo. no co, geny sa nezapru, bude drzan drzy 😀 inak v noci som bola hore do druhej, co ma tak maly mastil, neviem co tam stvaral , ale mala som dojem, ze sa tam chce asi postavit, alebo vyjst hlavou cez brucho. az ma to bolelo. to som si uzila. aj som sa pytala, ci si mozem ist kupit lieky na spanie, a ze mozem,
inak dneska som kupila tie obycajne plienky, ked som zbadala tu cenu, skoro ma taslo. pred vianocami stali 14, teraz 19, tak som kupila ten mensi rozmer za 14e, ty vole, to je zdrazovacka, a este som malemu kupila dve ciapky a rukavicky. no co musela som to vyuzit, ked som bola sama. a inak mali tak krasny setik, ach jaj, ked ho tu najdem na nete tak ti dam link
@vafinka a si bola sama na sone??? mangel nemohol?
@tinkatinulka nedalo sa mu, bol taky nasrany, ale co uz, doma ho caka cd
@tinkatinulka http://www.miniobchodik.sk/miniobchodik/eshop/2... tak toto som dneska nasla, mali k tomu aj kabatik mali v zltom a v modrom, ale ta cena, ze 16e, skoro som na rit padla
@vafinka toto je skor asi na taku zimu lebo to je ost aj hrube nie? ty ked budes rodiť bude teplucko..
@tinkatinulka nie to bolo z bavlny, tensie, nie hrube. ale take chutne, ze wua, hned by som to kupila a ale ta cena, potom som sla do kiku a tam dupacky za 5e, takze rozdiel ako svina
@vafinka no to teeeda..mala by si si kupit žreb..hadam by sa poštastilo 🙂
@tinkatinulka to by ma najprv muselo osrat stado vtakov a hadam potom by sa aj postastilo. ved ja uz moje stastie mam 🙂
@tinkatinulka ale inak , som si povedala, ze uz ziadnu deku nekupim ale to co som videla dneska, hm, asi ma to nenecha chladnou, to sa neda. taka podobna ako ty si mi dala ale taka hunacka, vrrr, mnam, 😀 😀 😀 😀
@vafinka micka mna na jesen holub do hlavy osral..kokoooos to bol humas..sla som na postu a trt som vyhrala..
@vafinka micka nekupuj....ja som ti nedala este vsetko ..takže si ta to pocka 🙂
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aspon dal presny zasah 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no skoro mi cvrklo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka a uz mi nic nedavaj, co si mala, ved taku kopu simi dala, no no
nechcem byt zla ale tak sa tu sulam , chiiiiiiiiiii
@vafinka toto mam este ked si mi povedala že si tehu a povedala som si že ti to dam až po morfe..takže musime dat este kafe do porodu..
@tinkatinulka jasan dame, uz sa tesim teraz, hoc kedy 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka kava dopita svokra kludne, dovolila som jej sa realizovať s mopom 😀
@vafinka Joj tak sa teším máme kámoša super juchuuuuuúuuuuuuuuuuuuu hlavne, že je všetko ok. Tak ti potom pošlem aj ja nejaké vecičky čo mám také malé na leto mne je to zbytočné. Joj super sa tak teším. A kupovala si bavlnené plienky alebo pampers? Lebo ak bavlnené tak to sú drahé ja som kúpila po 11 € rozmer 70 cm krat 70cm a po 12,80 rozmer 80cm krať 70 cm. Inak tie nočné kopance som mala aj ja aj to, že som nemohla spávať. A teraz sa v tom čase budí aj drobec na papanie.
@olivia31 ahoj moja, no ja som kupila tie 70 na 70, tak ked vravis o tych kopancoch a o tom spani, tak nebudem spat potom vobec. 😖 😖 😖 , tato noc bola oza jstrasna, taku som nezazila este. inak dakujem, no vyzera to tak, ze je nas synacik zdravy, aj ho pozrel v 2d, mozgove struktury, hurdnik, nozicky a rucicky, teda vsetko. co sa dalo. no ja dufam, ze ozaj tam ten pindo bol, aj ja som videla ale ozaj ze na sekundu, tak som zvedava na sono v 30t, ci tam to vajco furt bude 😀
@vafinka
@tinkatinulka Dnes som bola pozrieť svokru a maličký starkú 😉 . Bolo pekne tak sme na obed išli vonku len strašne fúkal vietor ale bolo konečne na oblohe aj slniečko tak sme dali prechádzku do obchodu a potom sme boli u starkej. 🙂 Maličký je poklad moje zlatíčko. Ešte vám napíšem čo ten náš drobec vyparatil v stredu večer sme ho kúpali ja a sestra / môj manžel bol preč v BA / no tak pekne som mu umyla tváričku vlásky a potom bum taký prd a praženica plávala vo vode 😀 no super tak malého von novú vodu a znova umyť 😀 zbojník to je ....a to keď ho prebalím tak tiež do čistej plienky bum a je tam praženica . Tak nestíhame plienky kupovať no ocko teraz doniesol ďalšie dva balíky a dva sú už fuč kupujeme jednotky a v balíku je 78 ks. No mame čo robiť ocko zarába na plienočky.
@vafinka a mas foto zo sona? posli na mail..a aky je velky? nemeral ti ho aka vaha?
@olivia31 no to este len zacne ked bude aj prikmy mat ake dela to budu..ja sa krnata ani nechytim ked citim lebo to je na plynovu masku, ked bol malinky pohoda prebalila som ale teraz ..zverina
@tinkatinulka no foto nemam iba mizerne dvd, som z toho trochu aj sklamana, cakala som ze to bude cosi lepsie, ked tu vidim tie ostatne foto tak to moje je mizeria. nemeral, ani nic ine, sakris, neky, neva.

@lenocka004 juj Leni dala by som ti hned aj dve radostne spravy ale asi by som si daco musela vymysliet..vnoci sa rozbehla mrcha, až madrac krvavý takže si vieš predstavit, hlava ako v zveraku boli ako des, no hruza..doma vsade bordel a spína od dnes na 6 dni budeme bez kurenia ustredneho, takže dalsia supis sprava esteže mame krb by sme pomrzli ako myši..ale vonku je dnes aspon krasne a nemam na nic chut asi leze na mna depka z toho vsetkyho.pretože aj keby mam milion eur navyse tak nemam chut nič podstupovať tak invazívne ako IVF neviem prestavam už vsetkému veriť..ale zvažujem pokec u vas v CARe, potrebujem dake vysetrenia..