icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
13. jan 2014

@olivia31 no micka je to kombinacia svetlo bezova a kapucinova-ta na FB ta s kvetom..a coko podlaha.uterakov mam strasne vela takže budem ladit podla nalady..pasuje tam aj zelena aj tyrkysova aj ruzova, samozrejme mam aj koberceky take co sa daju prat..potom poslem foto na mail..dnes už aj podlaha hotova 🙂 no setre setri lebo je to kooooopa penazi..ako material ale aj robota-obkladac, vodar, kurenar..20 rokov dufam posluzi.

olusam
13. jan 2014

@olivia31 cauko moja,no ja sa uz zabieham v nemocke.Dr.ma poslala,nech uz so mnou nieco robia....takze sa uvidi kedy to pride....

tinkatinulka
autor
13. jan 2014

@olusam sak sa ani nehlasis co sa deje..mas ten vysoky tlak zase?

olivia31
13. jan 2014

@olusam Joj tak sa tam drž moja tak možno to bude aj sekcia si myslím . Daj potom vedieť keď už budete dve. 😉

olivia31
13. jan 2014

@tinkatinulka No tak to viem, že to bude riadna pálka ..len tá naša paneláková to je už hrôza ...aj tá vaňa strašná už to chce všetko nové. Videla som tak to budeš mať pekné a dobré môžeš doladiť akúkoľvek farbu mne sa to tiež páči v takýchto farbách. Bože tak bude romantika v novej kúpeľni . Bude tutu mutu. 😀 😀

tinkatinulka
autor
13. jan 2014

@olivia31 no za tie prachy bude aj mutu aj tutu 🙂 ale zase chcelisme to naporiadok so vsetkým co ma byt.

olusam
14. jan 2014

@tinkatinulka

@olivia31
Zeny moje,nech uz je to za mnou...vcera vyvolavali,ale oxyk nestacil a nic z toho nebolo....tak velky boss povedal,ze zajtra zase pojdeme na to....Do r...i..a ja som chcela normalne,ked to na mna pride...a nie vselijake umeliny☹
A tlak,beriem dopegyt,rano je tak,vecer inak....
Myslite na mna zajtra,potom sa ozvem...

tinkatinulka
autor
14. jan 2014

@olusam drz sa aj babulka..este sa heh nechce..

olusam
15. jan 2014

Tak,uz je to za nami 🙂 O 14.10 prisla na svet nasa Kristinka😉 joj,to je pocit....ale za tu namahu to stoji!!!

vafinka
16. jan 2014

@olusam gratulujem ti z celeho srdiecka, nech ste obe zdrave a cim skor doma, mam obrovsku radost 😀

olivia31
16. jan 2014

@olusam Gratulujem a tesim sa mame kamosku alebo frajerku. 😀
@tinkatinulka Drzim palce .

tinkatinulka
autor
16. jan 2014

@olusam a malej krasne meniny dneska želáme..ste jej to pekne nakombinovali 🙂 a chceme fotooooo

olivia31
16. jan 2014

@olusam Jej naozaj vsetko najlepsie.
@tinkatinulka

tinkatinulka
autor
16. jan 2014

@olivia31 hoj mamina no nadherne fotoooo..inak dnes bude slavnostný prvy kupel..sice este kopu veci nedorobených a ani umyvadlo tam este neni ale vana plne funkcna..zistila som že 3 poličky nam je malo..v sterej bola jedna a bolo dost..kde sa koti ta kozmetika? 🙂

lenocka004
16. jan 2014

@olusam Olusan gratulujem a tesim sa s vami.🙂 Nech ta Kristinka poslucha a moc ta v noci nebudi 🙂

vafinka
17. jan 2014

@lenocka004
@tinkatinulka
@vafinka ahojte kocky, no v poslednej dobe tu mame akosi mrtvo, co porabate??? a ja mam kde foto????

vafinka
17. jan 2014

@olivia31 😀 ?

tinkatinulka
autor
17. jan 2014

@vafinka uživam femi som zabudla napisat..sak aj citim vajuska..aj ovu testy skusam že ako co ale esteeee daleko ovulka.

vafinka
17. jan 2014

@tinkatinulka neboj on zaberie, len treba uzivat cely cyklus, bude ovu ako das, neboj

vafinka
17. jan 2014

inak kocky, uz mi svieti, ze 111 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
17. jan 2014

@vafinka moja že 25tt toto je priam neuveritelne..po tom všetkom.. 😉

vafinka
17. jan 2014

@tinkatinulka no veru, akosi sa to rozbehlo. zachvilku 7 mesiac a coskoro je to tu, ochh

olivia31
17. jan 2014

@vafinka posielam 😀

lenocka004
18. jan 2014

@tinkatinulka Ahoj Tinus, ty vies podla tych ovu testov zistit ovulku ked mas PCO? Ja som to skusala a ta ciarka bola silna skoro kazdy den. Mne sa to urcit asi neda ☹

lenocka004
18. jan 2014

@vafinka No teda riadne to leti 🙂 A ako sa mas ? Dufam ze ti tie nevolnosti uz zmizli a konecne si uzivas tehotenstvo. 🙂

tinkatinulka
autor
19. jan 2014

@lenocka004 no skace mi to ale digitalny ukaze..ale to Len tak aby som sa nenudila..vela roboty tak ani netestujem.

vafinka
19. jan 2014

@lenocka004 ahoj moja, no uzivat si ako uzivam, no este sem tam mi je zle, obcas aj grckam, ale uz to zacina byt konecne lepsie. no veru, este par tyzdnov a uz aj mne bude stiskat ritku pred porodom, ach jaj, 😀

tinkatinulka
autor
19. jan 2014

ahojte kocky už sme doma som znicena a to je nedela neviem c bude potom zajtra, poslem vam foto torticky aby som vas potesila kedže vy na mna kaslete s foto bruska+babatka..a Leni dame kafe jasne..ja mam toho tiež vela..takže kludne ked budes mat klud tak sa dohodneme..ja som meste-velkomeste stale

vafinka
19. jan 2014

@tinkatinulka och ty jedna, kto ze na teba kasle, haaaaaa????? dostanes po riti aby si vedela 😀

tinkatinulka
autor
19. jan 2014

@vafinka a ode mam foto haaaaa?