icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
20. jan 2014

@tinkatinulka joj, moja, pockaj, ja sa ti odfotim ale uz ozaj, vzdy mi to z hlavy vypdane. tak ma vyciap ty, a kolko mate klobasok?? teda kil?

tinkatinulka
autor
20. jan 2014

@vafinka juj dve lodne toho bolo..kokos sak susedova macka nas nahanala..svina jedna už mala chut..akože su vyborne ale ja to nemusim moc..

vafinka
20. jan 2014

@tinkatinulka ty kokso, no riadne, teda. zas nasa pukana krpata asi vcera sulozila so susedovym psom ak bude v tom, tak ju ozaj zadavim, bohaca , ale som nasrana ako pes.teraz je zavrena, a aj bude na dlho. kurnik sopa, ona je taka tupana.

tinkatinulka
autor
20. jan 2014

@vafinka no toto aj ten pes ci chce užit..kondomy si jej nekupila? 😀

vafinka
20. jan 2014

@tinkatinulka veru nemali v obchode 😀 a ja som si myslela. ze pozna aspon zakladne veci ohladom bezpecneho sexu 😀

tinkatinulka
autor
20. jan 2014

@vafinka ale tam chudiatko bude nasucho..skoro ako ja 🙂

vafinka
20. jan 2014

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 truba jedna, 😀

tinkatinulka
autor
20. jan 2014

@vafinka sak neviem akonahve vynecham alchemilku tak mam problem 😝

vafinka
20. jan 2014

@tinkatinulka skor ako len alchemilku by som si na tvojom mieste pridala aj mysi chvost do caju a aj hluchavku bielu a pila aj caj zihlavovy a z pagastana konskeho. ale to az tak z jari, ked si budes moct sama natrhat bylinky, bo tie padrte co predavaju by som moc nekupovala

tinkatinulka
autor
20. jan 2014

@vafinka to mam nazrierane to jesne a svoje nie kupovane..striedam to len drahy berie tuie jeho vitaminy akosi moc vazne a nestiham jeho tempu..ako s chutou na .. 😝

vafinka
20. jan 2014

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no len nech mu to vydrzi vevericiak jeden 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
20. jan 2014

@vafinka skor kralik nadrzany je on.

vafinka
20. jan 2014

@tinkatinulka no len boh vie, co mu ty davas a hras po nociach na nedostupnu, a tym ho len a len viac drazdis 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty jedna.

tinkatinulka
autor
20. jan 2014

@vafinka ty si ma odhalila..asi v sebe objavuje divocha z cias spred 10 rokov 🙂

vafinka
20. jan 2014

@tinkatinulka juha, no druha mladost?? nooo keby sa ja mne dalo. tak by som po tom mojom tak skakala ako diva, aj by som mu ho utrhla 😀

tinkatinulka
autor
20. jan 2014

@vafinka no on by aj rad take daco ale tiež už obcas funi.. 😀

vafinka
20. jan 2014

@tinkatinulka neboj par hodin cviku a bude ako srncek 😀 😀 😀

lenocka004
20. jan 2014

@vafinka 🙂 leti to teda. A uz vies co to bude?

tinkatinulka
autor
21. jan 2014

ahojte kocky dnes zase super den ..stale len prsii juj akoby bol april.co mate nove? si tu pripadam ako samomluvec 🙂

vafinka
21. jan 2014

@lenocka004 ahoj moja, no zevraj by to mal byt chlapcek, ale este si pockam na jedno sono co sa robi na prietokoch. ci ten pindurik tam ozaj ostal 😀

vafinka
21. jan 2014

@tinkatinulka ahoj, no uz som tu, bola som v meste a pred hodkou som dosla

tinkatinulka
autor
21. jan 2014

@vafinka sa flsakas..ja sa nudim..sak roboty desne vela ale nece sa mi 😎

vafinka
21. jan 2014

@tinkatinulka ale, no ja idem ku kamoske na kvakandu za hodku, tak sa ti tu este chvilku povenujem, inak som dneska zas neodolala a kupila som malemu flasku a ciapku. no co. prsty ma neposluchali 😀

tinkatinulka
autor
21. jan 2014

@vafinka sak ako inak..juj ja by som sla tak do mesta ale moj je stale v robota a ja stale doma..teda sak pracujem..a vecer cvicim..takže romantika ako sa patrííí

tinkatinulka
autor
21. jan 2014

@vafinka kukla si ten mail?

vafinka
21. jan 2014

@tinkatinulka idem hned kuknut

marienita
21. jan 2014

@vafinka čo 111....kg?? 🙂

vafinka
21. jan 2014