icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
30. jan 2014

@tinkatinulka jasan, uz je zmontovana,vcera ju moj s kamaratom preniesol na miesto, a dneska ju vyumyvam, a dam do nej vecicky, a vyvetram ju. no aspon ze sa mas na co vyhovorit, inak by bola riadna bitka 😒 , no to vies ze som zvedava, 😀 😀 to ja vzdy

tinkatinulka
autor
30. jan 2014

@vafinka sak ma obe podozrievate z tajnostiii a ja vobec neviem co myslite..sak ja vcielka usilovna tu mam jednu kopu napratu a jednu na pranie a jednu na ulozenie do skrine..neprides? 😀

tinkatinulka
autor
30. jan 2014

@vafinka a apropo teraz som cakala ja na teba..nenainstalujes skype?plssss

vafinka
30. jan 2014

@tinkatinulka mojo, no my sme uz nato prisli co mame so skypom, preco nam nejde zvuk, bo jeden znamy co nam pred dvomi rokmi opravoval pc, ked nam odisiel, tak nam toto cele dosral teda zvuk, rada by som to nainstalovala. ale nam to nejde. vobec, tak to musime dat opravit, jasne ze ta podozrievame, bo ked sa tu ohlasis, das len strohu odpoved, a my dve striguse, hned si domyslime teorie tresku. aj by som dosla ale moj ma uz do auta nepusti za volant 😠 😠 😠 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
30. jan 2014

@vafinka sak ale nemusime hovorit cez skype ale pisat..lepsie ako tu

olivia31
31. jan 2014

@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá nestíhame prepáčte .....zajtra oslava práve sme dopiekli bola tu mama sestra tak každá jeden koláč sme dali 😀 ešte zajtra ráno pagáče škvarkové a hotovo. Ozvem sa v nedeľu. Držte palce aby to ten náš drobec zvládol. 😝 😝

olivia31
3. feb 2014

@tinkatinulka No pekne len si píšte tajnosti 😝 ja sem už tiež nič nenapíšem . 😒

vafinka
3. feb 2014

@olivia31 oli, nam aj tak nejde na skype zvuk, vdaka jednemu sikulovi, co nam kedysi opravoval pc, tak to musime aj tak dat opravit este raz, 😀

olivia31
3. feb 2014

@vafinka no a čo 😝 už aj tak nenapíšem ☹

vafinka
3. feb 2014

@olivia31 aleee noooo. 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
3. feb 2014

@vafinka 😝 😝 😝 😝

vafinka
3. feb 2014

@olivia31 😉 😉 😉 😉 nooo, uz ta mam udobrenu?? a co robi maly?? inak dneska mi dosli dajake veci co som mala objednane z bazarika, tak sa tu z nich vytesujem, no a zajtra chcem ist do mesta si kupit konecne bundu, lebo sa uz nezapnem 😀 uz je so mna mala gula 😀 a v dmku maju zas akciu ze -25percent na detsky sortiment, tak si tam vytlacim zlavu a kupim si sudocrem na ritulu a to co mi zas padne do oka 😀

tinkatinulka
autor
3. feb 2014

@olivia31 haha ty mas co hovorit..sak stale len v Rosv.nem si pisete a na nas kasles..

tinkatinulka
autor
3. feb 2014

@vafinka ty sa gulas haha..ja makam a nece sa miiii ☹

vafinka
3. feb 2014

@tinkatinulka no ani mne moc ale pojdem kuknut pracku, ze co ma nove a potom idem von na prechadzku, ked je tak pekne tak idem sunky prevetrat 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
3. feb 2014

@vafinka ty šumka jedna..juj aj ja by som šla aj psov zobrat vyvetrat ale mam tu toho plny stol
a este aj cakam navstevu 🙂

vafinka
3. feb 2014

@tinkatinulka zeby som aj ja tie dve mrchy vzala? hmm, no podla posluchu asi nie. inak porad mi, co mam spravit s uterakmi ci mi strasne chlpy pustaju?? akej su farby, a ked sa snimi aj ty pretres, tak taku mas aj ty na sebe, asi ich povyhadzujem

tinkatinulka
autor
3. feb 2014

@vafinka no to ja take nema..ja kupujem FaF v Tescu a tie su dobre neplznu..a nepouživaj avivaz na uteraky

vafinka
3. feb 2014

@tinkatinulka no prave tieto su z tesca, take bordove mam, a to je katastrofa ale ozaj. asi pojdu do kosa, lebo to sa neda, alebo ich necham do pivnice na ruky.

tinkatinulka
autor
3. feb 2014

@vafinka ja mam bezove a modre a su fajn, skor tie co som kupila v galanterke su dost naprd lebo sa vytahuju nitky..

vafinka
3. feb 2014

@tinkatinulka no ja mam tie iste ako ty, no ved uvidim, ze co s nimi. jaj, tak sa zajtra tesim do mesta ako mala. 😀 😀 😀 😀 jaaaaj, aspon sa dobre vyluftujem 😀

tinkatinulka
autor
3. feb 2014

@vafinka ta drahy už nikam nepusti tak si ako velvyslanec strazena..ides na poradnu?

vafinka
3. feb 2014

@tinkatinulka no to je pravda, nikam ma uz nechce pustat, a toboz nie autom, hlavne kvoli tomu ako dokazem sa vyvalit kdekolvek, a rychlostou blesku. no poradnu mam buduci tyzden. inak zajtra uz 7mesiac zacinam, a jaj, ide to ako voda

tinkatinulka
autor
3. feb 2014

@vafinka božinku to teda tie vcaše TT tyzdne mi ukazuju ako som pozadu.. 😒

vafinka
3. feb 2014

@tinkatinulka no toto pocitadlo na konovi pridava 1tyzden, neviem preco. ale neva. ked si tak vezmem, ze uz kazdym dnom mozem porodit, az mi je zle. nie ze by som sa netesila na maleho, to ja sa tesim, ale ta predstava, ze uz to moze byt kedykolvek ma stresuje

tinkatinulka
autor
3. feb 2014

@vafinka a nestači ti tých 9 mesiacov ako priprava?

vafinka
3. feb 2014

@tinkatinulka no staci, co by nie, len sa bojim toho aby sa nenarodilo predcasne. neviem preco ale stale mam potrebu ist vecicky poprat uz , mam nejakeho divneho tusaka

tinkatinulka
autor
3. feb 2014

@vafinka ved ale pozri ak si to poperies pozehlis a naskladas do komody nic sa tomu nestane..až po porodu to tam može byť.

vafinka
3. feb 2014

@tinkatinulka no ved jasne, to mas pravdu. este mi pride teraz jeden balik oblecka co cakam, a to poperem vsetko naraz . a bude pokoj a aj deky uz poprerem.

tinkatinulka
autor
3. feb 2014

@vafinka vies aj neskor budes viac unavena ako teraz a budes mat pokoj..aj kociky by som vsetko pocistila a zakryla nech si to počka na svoju chvilku..