Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka vsak som tu vcera cumela a tu nic . To tam mam kamusku tak pre to. Ked na mna kaslete. Ideme prave vonku bo je pekne.
@vafinka poslem foto vcera ma sestra fotila no nic moc som ako sud a to brucho no hroza
@olivia31 juhu foto..kde ja nemam?
@vafinka
@tinkatinulka idem to poslať ....no nieje to nič moc 😕
@vafinka No tak to len preto, že sedím no keby som stála tak je to horšie mam brucho ako keby som bola v 4 mesiaci. No papká moje mliečko a váži a 5500 g. Je ho čo nosiť a je strašne dlhý 🙂 .Už nosíme 62 veľkosť a niečo aj 68 pretože každý obchod to má iné . Tie vecičky sú rôzne veľkosti no keď to priložíš je to rovnaké.
@vafinka
@tinkatinulka navrat z prechadzky .
@vafinka Vafinka moja stále mám 60 kg takže 7 kg navyše nič neoblečiem. Musela som si kúpiť nohavice , vetrovku , pulovre a trička .....tie tehotenské sú veľké a tie čo som nosila keď som mala 50 ...53 kg už neoblečiem. Ani lyžiarské nohavice ani bundu no katastrofa ...a jem ako tehotná vkuse ak nie aj viac. 😝
@olivia31 tak to mas podla mna dobre, neboj, ale ty aj kojis, a to das dole coskoro. no o tom jedeni aj ja pomlcim, ach jo. to je des.bojimsa ked pojdem na poradnu, ze o kolko to bude navyse zas. ale pocitam ze uz som dala aspon 3 kila, na nohach si to strasne moc citim, a nerovzna som uz aj sama zo seba 😠
@vafinka nicka a nekukala si tu v bazare daku tehu bundu?
@tinkatinulka kukala ale ja som netyp tvar, uzke ramena, a krpata, to mi je tazko takto kupovat. hmmm
@olivia31 ahoj moja, no uz som doma z mesta, waaa, dusa vypluta, ale nic som si nekupila ale pisala som svagrinej ci nema, ze cosi doma ma, tak ak mi to sediet nebude, dam ti vediet, dobre?? a malemu som dneska kupila pinduriky, teda ponozky, a bola som v takom obchode, co tam maju take hrabakove veci a skoro som umrela ze ake ceny, mal by sa moj ist pozriet na spamatanie sa!nechapala som, ze aj ake znacky tam maju, ako lovi, baby ono. a atd, skoro som umrela
@vafinka alebo ti poslem ja bundu a možes byt tehotna este aj dalsi rok 🙂 hihi
@tinkatinulka truba, 😀 😀 😀 😀 😀
@olivia31
@tinkatinulka inak kocky, odo dneska oficialne ze 7 mesiac 🙂
@tinkatinulka netrep to určite si kočka a tá tvoja bunda by ju neobišla.

@tinkatinulka no to ano, mas pravdu. kocik ani cistit nemusim, lebo ten mi vycistila uz ta pani, co som ho od nej kupila. a ten je prekryty. no ja sa idem von vyvencit aspon na hodku. wuaa a s margotkou v ruke, inac to neprezijem 😀