Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
Dievčatá dnes deň hrôza strašne ma bolí celý spodok . Až do plaču mi bolo. A to som už bola celkom fit. 🙂
Ahojte koceny konecne som tu..kukamze ste off..takrano.paaa a myslim na vas.
@tinkatinulka Ahoj ja som tu .🙂
ahopjte kvakandy
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá večer tu budem tak môžme si pokvákať 😀
@olivia31 juhu ja mam vecr o 8mej este jedno prac.stretkoooooooo..zajtra doobeda tu budeem do 10.00 🙂
@tinkatinulka Joj ideme teraz kupkať a po 20.00 som tu lebo maličký už búva a ráno mám frmol to zasa nie ak áno tak len sekundu. Škoda....tak nech dobre dopadne to stretko. 🙂 pa idem malého okúpať a tak ďalej. 😉
@tinkatinulka ahoj som tu no idem variť drobec búva tak idem rýchlo niečo hodiť do hrnca. 😉
@olivia31 ja mam parene buchty v mrazaku takže u nas dnes len vytiahneme a hotovooo 🙂 inak v poslednej dobe len a len mak papam..neviem co moje telo pyta
@tinkatinulka joj to sa máš zjedla by som. No ja idem mäso na kocky a zemiakové placky. Mak a nedrieme sa ti . Ja nemám mak no zjedla by som niečo makové.
@olivia31 no ja nejak maso v poslednej dobe nemusim..nasim to uvarim ale ja ee..davam na vlstne telo na com mam chut to si dam..ale nejak klobasa slanina a bravcove voobec..ble
@tinkatinulka Ja teraz musím všetko aby mal malý dobré mliečko. Včera vajíčková polievka a halušky zo syrokre. Mama včera varila tak mi doniesla.
@olivia31 a vsetko predsa nemozes aby nedostal alergiu na nieco..segra frflala lebo viac nemozes ako možes..ovocie len malo co aj zelenina nie vsetko, ziadne strukoviny..ci zatiim vse oki? no je super že kojis bodaj by ti to vydržalo takt do toho ukoncenia 4 mesiaca ked nastupuju prikrmy ale ked budes mat dost mliecka tak asi aj neskor..keby si mala stale zarabat nutrilon tak to je o dusu a inak je to riadny humac..
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky, no soracte ze som vas tu zanedbala , ale mne je dneska akosi blivno. rano ma natahovalo, chcelo sa mi riadne grcat ale akosi som to ustala. ach jaj, dneska bude super den
@vafinka ty kedy už prestanej s tym grckanim??? haaaaa
@tinkatinulka moja, sa zacinam bat, ze u mna nastupuje 2 kolo grcania, takto isto mi to zacinalo aj v 11t, ked som zacinala tyckovat, no mam obavy, ze co bude
@tinkatinulka
@olivia31 kocky moje, ako vikendujete?? no ja vcelku ako tak, len tak zo srandy som sa kukla, a ze 88 a ze budem mama?? no tedaaa 😀
@vafinka no tak sa to riadne kráti 🙂 budeš mama a najlepšia na svete ale až po mne hihihi 😀 😀 😀 ...ja som ko zajtra musím do BB k dokt. strašne ma to bolí celý spodok a hlavne po WC ☹ aj teplotu som mala v noci aj minule som mala teplotu keď ma to takto bolelo. Tak mám strach či tam nemám zápal. 😝
ahojte koceny, maminy..tak konečne som aj k Vam prisla kuknut..juj narocny to predlzeny vikend bol ale oddychla som si hlavne od prace.vcera som si bola spravit roadost v Mirage juhu zase keramiku pokupila do obyvacky 🙂 a este aj 20% zlava poteší na srdiečku .
@tinkatinulka ahoj , no a ja ze kde ze si, ja som sa zrovna vratila z nemocky, bola som na poradni, dneska im to slo straaasne pomaly

@olivia31 moja, kludne, pivco aj litrove, ale ja tak kofcu ze maximalne. 😀 , no to isto moja, ty budes mat naklady a ja osoh, nie??