icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
3. feb 2014

@tinkatinulka no to ano, mas pravdu. kocik ani cistit nemusim, lebo ten mi vycistila uz ta pani, co som ho od nej kupila. a ten je prekryty. no ja sa idem von vyvencit aspon na hodku. wuaa a s margotkou v ruke, inac to neprezijem 😀

olivia31
3. feb 2014

@tinkatinulka vsak som tu vcera cumela a tu nic . To tam mam kamusku tak pre to. Ked na mna kaslete. Ideme prave vonku bo je pekne.
@vafinka poslem foto vcera ma sestra fotila no nic moc som ako sud a to brucho no hroza

tinkatinulka
autor
3. feb 2014

@olivia31 juhu foto..kde ja nemam?

vafinka
3. feb 2014

@olivia31 no to mas este kratky cas po porode aby si bola ako trnka, neboj stiahnes sa do povodnej podoby. som zvedava na foto 😀

olivia31
3. feb 2014

@vafinka
@tinkatinulka idem to poslať ....no nieje to nič moc 😕

vafinka
3. feb 2014

@olivia31 och ty, ved kazda jedna je po porode ,,vytahana,, ale som zvedava 😀

olivia31
3. feb 2014

@vafinka Už 🙂 som poslala ešte jedna pre vás .....vrátili sme sa z prechádzky bolo prekrásne počasie. Veď ano len sa chcem ísť fotiť z malým no neviem neviem keď som ešte taká zdeformovaná.

vafinka
3. feb 2014

@olivia31 ja viem, ale neboj, este zhodis par kil co mas naviac a budes kocka 😀

vafinka
3. feb 2014

@olivia31 no musim ti povedat, ze vyzeras podla mna dobre,na to ze si mesiac po porode. hmmmm 😀 a maly je inak riadny valibuk, co mas v tom mlieku, prosim ta??

olivia31
3. feb 2014

@vafinka No tak to len preto, že sedím no keby som stála tak je to horšie mam brucho ako keby som bola v 4 mesiaci. No papká moje mliečko a váži a 5500 g. Je ho čo nosiť a je strašne dlhý 🙂 .Už nosíme 62 veľkosť a niečo aj 68 pretože každý obchod to má iné . Tie vecičky sú rôzne veľkosti no keď to priložíš je to rovnaké.

olivia31
3. feb 2014

@vafinka
@tinkatinulka navrat z prechadzky .

vafinka
3. feb 2014

@olivia31 no tak ti poviem, ze je riadny macko, teda. neboj, budes oki. a kolko kil ti este ostalo?

vafinka
3. feb 2014

@olivia31 bobek jeden, juj, krasavec 😀

olivia31
3. feb 2014

@vafinka Vafinka moja stále mám 60 kg takže 7 kg navyše nič neoblečiem. Musela som si kúpiť nohavice , vetrovku , pulovre a trička .....tie tehotenské sú veľké a tie čo som nosila keď som mala 50 ...53 kg už neoblečiem. Ani lyžiarské nohavice ani bundu no katastrofa ...a jem ako tehotná vkuse ak nie aj viac. 😝

olivia31
3. feb 2014

@vafinka počkaj aký bude ten tvoj ....strašne to beží inak to do troch mesiacov bude tak viac priberať a potom už pomalšie a menej.

vafinka
3. feb 2014

@olivia31 tak to mas podla mna dobre, neboj, ale ty aj kojis, a to das dole coskoro. no o tom jedeni aj ja pomlcim, ach jo. to je des.bojimsa ked pojdem na poradnu, ze o kolko to bude navyse zas. ale pocitam ze uz som dala aspon 3 kila, na nohach si to strasne moc citim, a nerovzna som uz aj sama zo seba 😠

vafinka
3. feb 2014

@olivia31 no ved ano, to som zvedava, ze co za skrecka sa narodi

olivia31
3. feb 2014

@vafinka neboj nič ešte to len príde tieto posledné mesiace priberieš najviac. Teš sa budeš ako guľka. Inak chceš ten môj červený plášť na jar ti ho požičiam ak chceš nemusíš nič kupovať sa ti to neoplatí.

vafinka
4. feb 2014

@olivia31 oli no skus mi ho teda zicnut, ja ti vratim, no dnes si idem kupit zimnu bundu novu. bo tuna hore je riadna kemra. ved som len a len zvedava, ci ja dneska daco spasim na to moje pandero. ved ako sa ja len divam, za posledne dni mi riadne narastlo

tinkatinulka
autor
4. feb 2014

@vafinka nicka a nekukala si tu v bazare daku tehu bundu?

vafinka
4. feb 2014

@tinkatinulka kukala ale ja som netyp tvar, uzke ramena, a krpata, to mi je tazko takto kupovat. hmmm

olivia31
4. feb 2014

@vafinka A nechceš aj ten môj kabát zimný ja ti aj ten môžem poslať ....okej ten pláštik ti pošlem určite ti bude. 🙂

vafinka
4. feb 2014

@olivia31 ahoj moja, no uz som doma z mesta, waaa, dusa vypluta, ale nic som si nekupila ale pisala som svagrinej ci nema, ze cosi doma ma, tak ak mi to sediet nebude, dam ti vediet, dobre?? a malemu som dneska kupila pinduriky, teda ponozky, a bola som v takom obchode, co tam maju take hrabakove veci a skoro som umrela ze ake ceny, mal by sa moj ist pozriet na spamatanie sa!nechapala som, ze aj ake znacky tam maju, ako lovi, baby ono. a atd, skoro som umrela

olivia31
4. feb 2014

@vafinka Kľudne napíš a ja ti pošlem aj kabát aj plášť. Však sa ti neoplatí nič kupovať na tieto posledné mesiace .

tinkatinulka
autor
4. feb 2014

@vafinka alebo ti poslem ja bundu a možes byt tehotna este aj dalsi rok 🙂 hihi

vafinka
4. feb 2014

@tinkatinulka truba, 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
4. feb 2014

@olivia31 no ved ano, ked si tak vezmem, uz len par tyzdnov a je to, mozno 9tyzdnov a male je tu. ved ja ti dam vediet, ako som na tom, a potom mi ale daj vediet, ze co za postovne, jasne?

vafinka
4. feb 2014

@olivia31
@tinkatinulka inak kocky, odo dneska oficialne ze 7 mesiac 🙂

olivia31
4. feb 2014

@tinkatinulka netrep to určite si kočka a tá tvoja bunda by ju neobišla.

olivia31
4. feb 2014

@vafinka čo si šiši pošlem ti to a basta...žiadne poštovné nechcem....potom ma pozveš na pivo keď dáme stretko.