Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
ahojte kocky..tak ako kukam že nestihate ani jedna sem kukať ani Lenocka ani Mili sem ani nepachnu a tak trošku chapem.
@tinkatinulka no skor to tu uz upada. ale co uz
@vafinka ale nieeee
@vafinka no treba aby som vas sem nahanala
@tinkatinulka no asi tak nejak, len ma mrzi ze aj kocky sem nekuknu, ja viem, ze maju toho dost, ale aj tak by aspon obcas mohli
@vafinka no ber to tak že tu mame taku akože"sukromnu" diskusiu ovšetko možnom 🙂
@tinkatinulka noo ved ja viem 😀
@vafinka akurat ho zehlim som ho optala. Posielam aj tie vecicky idem este kuknut nieco do coho to poukladam krab. Inak dnes poradna a zajtra idem na gyndu na kontrolu.
@tinkatinulka kde si bola na horach ? No to to ale krasne foto.
@olivia31 Lomnicky Stit sme zdolali..hihi bola nadherne pocasicko..a kopu malických deticiek bolo
@olivia31 že si sa aj ukazala..Olu, Lenka, MIli na nas kaslu..nevies daco nove?
@olivia31 inak nerob si moc starosti, a aj s vecickami, inak ja som v sobotu vsetky vecicky zehlila. tak co mam do cca 4 mesiacov, a 3 hodky, som makala ako srob, a to este musim poprat obyc plienky, osusky, a perinky, a to ma uz kmasne nadobro 😖 , ved na tych malickych veciach sa narobim viac ako na nasich
@tinkatinulka neviem nič olusam sa neozvala skúsim jej napísať sms.🙂 Ja tiež nestiham sem moc až takto večer keď ho uložím tak mám čas do 2.00 😀 😀 😀
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá dnes kontrola v 9 týždni vážime 6250g 😀 a meria 68 cm 😀 a všetko je v poriadku. 🙂
@olivia31 este stale kojis smmotanu a nie mliecko? 😀 super nech pekne rastie do krasy..
@vafinka
@tinkatinulka no jeho co nosit dievcata no tinus smota to bude ale urcite 😀 idem si nakojit maleho a ideme do BB chcem si dnes kupit aj topanky tak som zvedava.
@olivia31 tak pekny vylet
@tinkatinulka
@vafinka
@olivia31
Ahojte, prepacte ze vas tu takto zanedbavam ale som stale este busy. Uz nech je maj 🙂 Dufam ze sa mate fajn. 🙂, citala som ze maly Janko je uz riadny valibuk. Tak to leti, ved len pred chvilou sme odratavali dni do porodu.
Ja som zacala novu liecbu na tie NK bunky tak som zvedava ci to zaberie. Tinka a ty co mas nove? Jes nejake lieky ci mas ocistnu kuru? Vafi dufam ze male rastie a vsetko je OK.
@tinkatinulka
@vafinka
@lenocka004 Ahojte lenocka tak držím palce aby liečba zabrala. 😉 No tak dnešné vyšetrenie ma bolelo a riadne a bolieť ma to ešte bude dlho no máme to rozťahovať 😝 no netrúfam si teda 😒 . Doktor ma nepotešil mám tam ďalšiu cystu no hrôza ja to nemôžem mať nikdy v poriadku. Ja čo kontrola tak vždy mi tam niečo našiel aj pred tým. ☹ Ja už asi v poriadku nikdy ani nebudem. O tri mesiace znova na kontrolu. Môj poklad je neskutočne zlatučký celý čas búval bol dobručký ako vždy. Dievčatá my ho máme fakt za odmenu. 🙂. Nekúpila som nič neskutočné nikde nič a čo sa mi aj páčilo u baťu tak drahé no ja som 100€ nechcela dať za prechodné topánky. Zajtra ešte skúsim pozrieť v Detve tu u nás je ešte jedna obuv. Ak nič tak pôjdeme na výlet do BA ...potrebujem aj šaty aj manžel topánky aj košeľu aj nohavice na krst.
@lenocka004 ahoj ahoj no skusam aj prirodne lieciva tak uvidime..zatim mam pocit že stravim pol dna na wcku ale sak fajn aspon ta moja zravka nezanecha katastrofalne nasledky.a co si na inf.injekciach? alebo aj prednison? ja nejak nemam chut teraz riesit lieky lebo mam dost prace a dalisme šancu prírode 🙂
@olivia31 mas cystu na vajecniku ci? juj moja si musím vytrpieť..som čakala že napíšeš že vse oki.
@tinkatinulka ale no čo si ja nikdy nemôžem to tam mať v poriadku....ano na pravom a dosť veľkú a je tam už vraj asi dlhšie 😒 ....vždy mi niečo nájde /cystu alebo polyp / no furt niečo inak je to fakt na nervy ako by sme boli my tu všetky postihnuté mne to už fakt tak príde......aj sa ma pýtal či chcem antikon. a pozrel na mňa a potom dodal asi nie však a ja, že jasné, že nie na čo. Ja neotehotniem normálne neverím tomu. Aspoň bohu vďaka za to to jedno. 🙂
@olivia31 to je vtipkar..haha
@tinkatinulka asi tak nejak ...no škoda to peňazí 😀 .....však to preto aj tak povedal ...no som ja zvedavá o 3 mesiace co tam bude zasa za masaker....inak idem dnes ešte pozrieť tie topánky inak ti poviem, že hrôza a keď som aj našla tak pálka ako keby som zimné čižmy kupovala no trt nedám za pre hodné topánky čo ponosím možno mesiac €100. Čo máš dnes v pláne.

@vafinka
@tinkatinulka Dievcata prave som doupratovala byt zajtra este jedno okno poumuvam a mam jerne upratovanie za sebou . Som ko.