icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
31. mar 2014

ahojte kocice tak sa nam pekne oteplilo tak sa budete teraz vencit vonku obe..juhu len ze ste tak daleko by som skocila kuknut ako je to s drobcom 1 a2.

olivia31
31. mar 2014

@vafinka tak super posli foto potom .....to uz bude tak neboj nic to zvladnes porodis ani nebudes vediet ako....hlavne sa neboj bude to dobre nieje to nic strasne pokial to pojde tak ako ma.....uvidis co ti povie vo stvrtok ak sa budes otvarat tak ako ja tak to bude fajn ...len pocuvaj co ti teraz povie na kolko si otvorena a ci je uz krcok spotrebovany a nech ti povie ci je dobre otoceny opytaj sa na to. Dnes ideme zajednat restauraciu na krst bude 17. maja .

olivia31
31. mar 2014

@tinkatinulka Ahoj kocka , ze sa aj ukazes no ak sa rozhodneme pre vylet tak pojdeme do BA a mozno ta pridem pozriet ak pojdeme vasim smerom. 😉

tinkatinulka
autor
31. mar 2014

@olivia31 jasne kedykolvek no hej pracujem ako drtak alebo skor zamestvavam svoju myslel niecim plnohodnotným

olivia31
31. mar 2014

@tinkatinulka Tinus jeden usmev len a len pre teba .

tinkatinulka
autor
31. mar 2014

@olivia31 daaaakujem jujjj vyboskavaj ho za mna 🙂

vafinka
31. mar 2014

@olivia31 jeej, aj moj maly ma to iste co tvoj ale v modrommm 😀 vybockavaj aj za mna drobceka. no som zvedava, ze co povie, to uz budem vo stvrtok v 35tt. tak som zvedava aj ja ci sa uz daco deje, ci nie. maly je dole hlavou na stopro.par dni sa mi zdalo ze sa otocil a potom ze sa dal zas naspat. poviem ti, kope riadne, teda ma vobec nesanuje 😀

vafinka
31. mar 2014

@tinkatinulka no oteplilo. konecne, ved ako mi to chybalo. achhh ako dobreeee, no sice ten vodar nakoniec nemohol prist, ale ze rano pride, tak si vecer nakurim zvlast vodu do bojlera aked odide, tak ten splunk do vane budes pocut az ku vaaaam 😀 😀

tinkatinulka
autor
31. mar 2014

kocky mkrviska posadenaaaa 🙂

olivia31
31. mar 2014

@tinkatinulka sikulka jedna ...sme vonku no idem s nim dom lebo si nskladol do plienky a stale si cmula orstek ....joj vobec nebuva tento cas je naprd

tinkatinulka
autor
31. mar 2014

@olivia31 no isli sme so svokrus obe a posadili aj petrzlen aj salotku aj cibulku, redkovku a mladu vantkovu cibulku..pol role hotovej sak ale taaak som sa tesila si zahrabkat konecne..este nech sa otpli a poprsi a dame aj hrach, kukuricku, fazulku a zvysok..potom už len na jahody budem cakat..a už makam zaseee 😠

olivia31
31. mar 2014

@vafinka super mame rovnaky vkus aj taku mikinu som mu kupula teraz jedna pre teba .

olivia31
31. mar 2014

@vafinka teraz sme prisli dom. a takto buva joj zjedla by som ho. Vafi coskoro budes posielat ty nam uz sa na to tesim. 🙂 😀

vafinka
31. mar 2014

boze moj, bubak jeden, aky je krasny, no po kom ze je taky krasny?????? isto po maminke, no oli idem si objednat z netu podprdu na kojenie, len neviem, ze ci si mam kupit velkost taku ako mam teraz, ci radsej o cislo vacsi kosik?

olivia31
31. mar 2014

@tinkatinulka tak to uz mate vsetko no ja este nic no mozno v sobotu ak nepojdeme prec. No tak teda uz len nech poprsi a bute coskoro mnamka. Joj sa tesim ked uz budeme chatovat .

olivia31
31. mar 2014

@vafinka no podla mojej skusenosti vasci kosik radsej lebo to tetaz este je nic ale ak sa ti naleju prsia tak to budu obrovske ....Vafi ja som ich mala az 4 az 5 velkost a to moje povodne su dvoky ja mam male prsia a tetaz mam 3 .no pekny po maminke 😀 inak je to ockova podoba.

vafinka
31. mar 2014

@olivia31 dobre vediet, no moja, ved aj mne narastli diduchy o 3 kosiky a to neprehanam, tie moje krpale a vcul mam ine pomarance. supis, tak si dnes objednavam, dnes som si aj odtialto zajednala nocne kosele. takze uz len toto. noo, krasavec jeden, mne sa pozdava to nase male podla 3d, ze to bude cely tato.

olivia31
31. mar 2014

@vafinka kukaj na tu pusu ta je moja inak nic vsetko ockove. 😝

vafinka
31. mar 2014

@olivia31 ale je aj trochu na teba. nie len na tata. ved uvidis za par tyzdnov ze na koho sa bude viac podobat, ale je taky ze nuuuuuuu, mimik jeden 😀

olivia31
31. mar 2014

@vafinka pockaj aky nununununu bude ten tvoj drobcek.

vafinka
31. mar 2014

@olivia31 ani si to vobec nedokazem predstavit, ze aky bude drobny, a hlavne, ze ako tam moze byt v brusku naskladany taky cloviecik, ani sa mi verit tomu vsetkemu nechce. ale uz sa moc moc tesim, este musim postielku dorobit, teda dat tam matrac, hniezdo a tak, no no uz ide do tuheho 😀

olivia31
31. mar 2014

@vafinka pockaj aky nununununu bude ten tvoj drobcek. Joj neboj bude to vsetko ok neboj sa ak budes rodit prirodzene a bude vsetko v poriadku tak to bude pre teba ten najkrajsi zazitok uvidis . A mas latku na to hniezdo ak chces tak ti poslem.Hmmm

vafinka
31. mar 2014

@olivia31 oli, mam doma latok hodne, dakujem,no vyzera to tak, ze aj budeme prirodzene, teda ak sa nic nezmeni a nenastanu komplikacie, no dufam, ze nielen pre mna ale aj pre muzika

olivia31
31. mar 2014

@vafinka A bude aj pri pôrode ? Neboj nič treba myslieť pozitívne . Všetko bude v poriadku .

vafinka
1. apr 2014

@olivia31 no chcel by byt, teda aj ja ho tam chcem, aby bol pri tom vsetkom, no snazim sa, hovorim si, ze ked to zvladli ine, tak to dam aj ja, 😀

olivia31
2. apr 2014

@vafinka Ahoj bola som tu aj rano no blbol mi telefon. No ako co neveho? Ja som dnes strasne unavena. No inak je to super ked tam niekto je pri tebe aspon mne to dobre padlo aj tam aspon niekto dohliadne na doktora a sestricku co tam robia hlavne ked uz bol drobec na svete a zobrala ho poumyvat tak tam bol a dozrel na nich.

vafinka
3. apr 2014

@olivia31 no moja ,s me dve, co su take ako zbyte kone, no ja ho tam chcem nielen preto, aby dozrel ale hlavne aby bol pri mne, a ked pojde maly na svet. nooo, uz sa to krati ,a jajjj, aj sa uz tesim aj sa bojim, ale to je asi normalne,ufff, dnes im to tam slo straaasne pomaly. som myslela, ze tam pustim korene

olivia31
6. apr 2014

@vafinka Ahoj tak ako este si cela? Dnes som upratovala vcera sme boli prec. Boli sme vlozit urnu starku do hrobu . T 😀 ak som tu nebola.
@tinkatinulka ahoj co nove stale makosis?

tinkatinulka
autor
7. apr 2014

@olivia31 boli sme u nasich na brigade a sme obaja zniceni..uff

olusam
7. apr 2014

Caute caute zenicky,vela sem nechodim...ale myslim na vas ako sa dari a hlavne na vafi 🙂
Silno drzim palce,aby to vsetko dobre dopadlo!Hlavne sa neboj😉
Pocuj oli,ten vas Janko,no cely otec🙂 aj teraz mam kolegynu na stimulke,chodi do MT,som zvedava ako dopadne.
Tinka vy ako,kupelka je uz zabehnuta🙂 a stale len makate ci aj uzivate?🙂