icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
23. mar 2014

@olivia31 tak super že mas niekoho kto tymto celým presiel a chape ta uplne inak ako zvycajne okolie..no rastie z tej tvojej smotany tak nestihate kupovat veciciky cooo..juj sak tu cely den prsi ani nic sa neda robit mali sme v plane daco vonku este poupratovat lebo sobotu mame rodinnu oslavu uff sa tesiiiii,,, m 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
23. mar 2014

@olivia31 posli foto sak ani nevieme ako rastiete

olivia31
23. mar 2014

@tinkatinulka tinuš aj tu začalo pršať no doobeda bolo super. tak sme si pospali a teraz sa hrajkáme.

olivia31
23. mar 2014

@tinkatinulka posielam foto.

tinkatinulka
autor
23. mar 2014

@olivia31 juhu idem kuk

tinkatinulka
autor
23. mar 2014

@olivia31 nedosloo

olivia31
23. mar 2014

@tinkatinulka Teraz som poslala urob kuk

tinkatinulka
autor
23. mar 2014

@olivia31 nedoslo...fnuk posli cez FB

olivia31
23. mar 2014

@tinkatinulka neodoslalo to posielam znova pozri sa

tinkatinulka
autor
23. mar 2014

@olivia31 nedosloooo skus FB

olivia31
23. mar 2014

@tinkatinulka teraz to odoslalo trpezlivosť kočka

tinkatinulka
autor
23. mar 2014

@olivia31 prisloo konecne a hned 2x

vafinka
24. mar 2014

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte zenusky, ako vidim, ste sa pekne rozpisali, my sme vcera lenosili, odpocivali, no aj tu je skaredo. len a len prsi, inak oli, dakujem ze na mna myslis, inak aj ja som tam malemu kupila tiez plastenku na kocik ,a aj ten termoobal, ja som vzala ten hnedy a zda sa mi super, inak nemas tu dm kartu? lebo ja si dost casto uplatnujem ten zlavovy kupon na detsky sortiment. ak nemas, ked bude akcia na to, tak ti poslem, ja som takto pre maleho tam nakupila a mala som hodne peknu zlavu, najviac sa oplatia vlhcene lebo po zlave ta 80ks vyjdu ani nie na 1,45em a ked kupis to 5kusove balnie, tak to ta vyjde balik este menej.

olivia31
24. mar 2014

@vafinka Ahoj no už mám aj ja kartu som si ju hneď vybavila a dala mi aj tie kupóny a vždy keď pôjdem do Zvolena tak si vytlačím a pôjdem si pokúpiť . Ja som si kúpila ten čierny termo obal. A bol aj ten hnedý. 🙂 Kopec dobrých vecí tam majú. Inak dnes deň hrôza malý bol taký planý normálne som bola v šoku no asi ho bolelo bruško. Chudáčik môj.

olivia31
24. mar 2014

@tinkatinulka No lebo to prvé neodoslalo tak som znova a potom odoslalo aj to prvé. Blbne nám internet neviem prečo.

tinkatinulka
autor
24. mar 2014

@olivia31 jaj tak no zlatuckí ste veru..ja zase pracujem nejak je toho na mna vela..juj rada by som vam sem pisala dake pozitivnejsie spravicky

olivia31
24. mar 2014

@tinkatinulka neboj nic coskoro napises ja to tak citim. Len pekne pracuj a nechaj vsetko ostatne len tak a ked budes fit tak budu aj pozitivne spravicky. Cmuk posielam objatie.

vafinka
25. mar 2014

@olivia31 jaj, mojko maly. no maju tam dobre veci, to ano. a v super cene ma tam vysiel sudocrem s tou zlavou a hlavne mum flaska, vysla ma za 3,9e velka, juuuj, aka som bola len vytesena. 😀 😀 😀 😀 a kopec ineho. ja si rada odtial kupujem drogeriu tu ich znacku, hlavne sprchace taky olejovy s gulickami a je ozaj dobry. 😀

olivia31
25. mar 2014

@vafinka dobre vediet poskusam aj ja......
Som zehlila a este budem pokracovat idem povesat pradlo kym drobec buva.

tinkatinulka
autor
25. mar 2014

AHojte kocice tak som zas tu a vas nikde no pekne idem makat lebo zajtra idem k zubnikovi auuuu to bude boliet, ide mi robit mostik..no som zvedava, budem pytat oblbovak hned lebo ja som sralo..ale taky usmev budem mat ako herecka.cez vik tu budem mat v jeden den vsetky 3/resp.4 krsnatá takže to tu bude triler riadny. až sa bojim.

vafinka
25. mar 2014

@tinkatinulka ahoj moja, nemame tu na seba stastie, juuuj, ja by som pytala aj styri oblbovaky, ja som tiez posera. no nie ze triler ale horor 😖

vafinka
25. mar 2014

@olivia31 no podla mna niektore veci su odtial dobre a ine zas na hovby. ale treba poskusat, ze co sa ti zapaci. mne sa nepaci osobne ich telove mlieko balea, pretoze je tak huste, ze je ho problem rozotriet, ale zato kremy na ruky su uzasnee, uz som mala snad vsetky a najviac sa mi paci s urea vytazkom.

olivia31
25. mar 2014

@vafinka super dobre budem skusat ja tu u nas nem len vo ZV mame tu len 101a tam je to dost drahe vsetko. Inak ten termo obal som dnes testovala tak je celkom fajn.

vafinka
26. mar 2014

@olivia31 dobre vediet, ved tie termo obaly su vsetky take, ze len na chvilku mozno. a za tie peniazky je podla mna dobry. ved uvidime. no ja tu este pokukam co nove po nete kym nepridu murari, 😀

olivia31
26. mar 2014

@vafinka ahoj tak riadna prestavba bude teda joj budes mat pekne nove .

vafinka
26. mar 2014

@olivia31 noo to je, potom ti poslem foto, hadam uz v sobotu sa budem valat v tej krasnej novej vani ak sa nic nepototo. jooj, dneska by mali este steny dorovnat, vymurovat prednu stenu vane, a zajtra obkladat 😀

olivia31
28. mar 2014

@vafinka
@tinkatinulka krasne dobre ranko prajem my uz od 6.10 hod steboceme . Vafi ako musim ta uz kontrolovat ci si este cela. 😀 budes sa kazdy den hlasit uz si bola v nemocnici na kontrolu na ctg na prietoky ? Tinka co mas nove ?

vafinka
28. mar 2014

@olivia31 ahoj moja, no jasne, som este v celku, hadam este 2 tyzdne potiahneme, mam pocit ze sa uz idem rozpadnut. na prietokoch som uz bola minule a teraz uz asi pojdem na ctg. poradnu mam za tyzden, tak hadam, bude vsetko ok, no aj ja som tak hore, uz od siestej, a to kazdy den tento tyzden. waaaa, uz nech je dorobena kupelna a mozem si pospat. 🙂

olivia31
30. mar 2014

@vafinka Joj moja to ešte musíš vydržať neboj nič stojí to za to . 😉 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Neboj nič keď to budete mať hotové tak to bude krásne a potom si dopraješ aj vaňu po pôrode a po šestonedelí 😀 😀 😀 😀 😀 . My sme boli dne na krásnej prechádzke tak bolo krásne. Jej tak to máš už iba 39 dní to ubehne ani sa nenazdáš . Kedy ideš na kontrolu ????

vafinka
31. mar 2014

@olivia31 ahoj moja, noo aj my sme mali vcera super den, boli sme s partiou na vylete,a bolo fajne, aj sme opekali, jaj, to bolo super. no uz mame prakticky hotovo ale este dnes dojde vodar a dorobi odpady a dopoji baterie. waaaa a ked odide, tak sipka do vane. achhhhhhhhhhh 😀 no kontrolu mam vo stvrtok, v noci som mala dojem, ze rodim, bolesti jak svet, no tak som malemu dohovarala, nech sa este neblaznii