icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
7. apr 2014

@olusam aj uživame na vikend ideme do trencina tak hadam nam to vyjde a aj pocasie bude pekne..lebo k nasim iba makat a doma ani nehovorim, dnes mi tu už blikaju spravy maily.ale pohoda slniecko..inak babula je krasne už velka

vafinka
7. apr 2014

@olivia31 ahoj moja, no zatial som este cela, dnes koncim 8 mesiac a od zajtra uz 9 zacinam, takze ide do tuheho. dnes este cakam na nocne kosele co mi maju dojst a este v tyzdni musim dokupit co mi chyba, a hajde rodit, panderko mam riadne velke, teda zacalo rast a poriadne, teda mam riadny batoh 😀

vafinka
7. apr 2014

@olusam ahoj, dakujem ze si si na mna spomenula. nooo, uz mi ide do tuheho. vyzeram ako keby som zjedla loptu, ale ze ozaj. noo bojim sa to vies, ale stale si vravim, ze ked to dali ine, dam to aj ja, 😀 a vam sa ako dari?? co mala?

olivia31
7. apr 2014

@vafinka Ahoj ja cakam foto mamina chcem vidiet aka si krasna tehulka . Nebojkaj zvladnes to trosku bolesti a kopec radosti .......potom aj zabudnes. Uz da urcite tesis ze ci bude na teba, alebo na ocka ze? Joj tesim sa sa za teba.

olivia31
7. apr 2014

@olusam Ahoj no ze sem aj kuknes .....vsak je na mojho muza a riadne ty si ho videla tak to vies posudit. Uz som vravela mojmu ze ta pojdeme pozriet no az ked dokoncite dom. A aj vy k nam na chatu
@tinkatinulka
@vafinka a to pozvanie je aj pre vas dievcata Vafi zoberie drobca to uz na leto bude junak a pridete. 😉

vafinka
7. apr 2014

@olivia31 poslem foto mojho panderka, teda panderiska, umres ako vyzeram 😀

olusam
7. apr 2014

@vafinka neboj,aj ja som vyzerala akoby som cakala dvojicky a ku koncu..no ved vies ake to je😉Ako vravi oli,na bolest sa zabudne🙂
A cas tak strasne leti,ved uz mame 3mes.a pretriedujem vecicky,Dufam,ze si si toho vela nenakupila😀
Ozaj a ako sa synacik bude volat?

olusam
7. apr 2014

@tinkatinulka no dufam,ze oddychovat v Trencine🙂, lebo ty vzdy stale makas....uz aj ja viem co je to,prerabame si byvanie,tak jedna radost,nech je to uz za nami!

vafinka
7. apr 2014

@olusam no aj mna sa kazdy veru pyta, ci tam nemam dve nalozene, ale nie, ja som mala vzrastom a to mega pandero mi teda pridava, nosim muzove mikiny, bo svoje nezapnem. noo, ved uz ste riadne velky, juj, len tod sa mala narodila. no ani nie, ja len tolko aby som mala hruby zaklad, teda ratam s tym, ze budem aj 2 3 krat za den prezliekat, mam aj lepsie aj horsie vecicky, takze si este aj pockam, ze co podstavam. no budeme mat damianka, uz je to 100percentne iste, ze je to maly sulino, aj na prietokoch boli vajciska ako svet. 😀

olusam
7. apr 2014

@olivia31 tak tak,bude s ocom chodit na panske jazdy 😀 😀 My stale u nasich,dufam,ze do leta sa tam prestahujeme.Inak,budes davat ockovat aj proti rotavirusom?

vafinka
8. apr 2014

@tinkatinulka
@olusam
@olivia31 ahojte zienky, tak mne uz caka zevraj poslednych 30 dni, ach jaj, dnes aj zacinam 9 mesiac, noo som zvedava, kedy sa ten nas skrecok vypyta, voobec by ma nenastval, keby aj zajtra, uz 3 noc prebdena, bolesti noh su neskutocne co mam, neviem ako sa ulozit v posteli, nic mi nepasuje, jaaaaj, som ko 😀

olivia31
8. apr 2014

@olusam no my sme uz zaockovany a zatial som rotav. nedala , ale idem este skusit sa opytat ci mu to nedaju este teraz. Joj inak som stradne unavena zacala som brat magnezium a vitam. lebo ma bolia klby asi je to tym kojenim vcera vecer som odpadla o 17:30 hod . Aj dnes som strasne unavena. Dufam, ze nebudem chora.
@vafinka Ahoj kde je foto hmmmm. No ja som tiez mala velke brusko bude to velky chlap. Uz ti povedali aky asi bude cca vaha pri porode...kolko ma teraz?

vafinka
8. apr 2014

@olivia31 no moja, poslem, zrovna nabijam baterku na fotaku, kdyby neco, no neviem vobec nic, naposledy co viem, co bolo v 28tt a bol mensi troska, no netusim kolko asi ma, lebo uz sono mi nik robit nebude. 😠

olivia31
8. apr 2014

@vafinka no te je tak ja som to mala tiez a mavala som aj krce ....neboj o dva tyzdne rodis

vafinka
8. apr 2014

@olivia31 ja uz chcem vcul, som nemozna ale uz ozaj, nohy nedam k sebe, co je maly tak dole natlaceny, mam dojem, ze mam pukanu opuchnutu, ozaj mam dojem, ze mi uz ide vypadnut, 😒 a zda sa mi a to nielen mne ale aj muzikovy, ze mi kleslo dole brusko. hadam sa uz maly zlutuje a pojde von

olivia31
8. apr 2014

@vafinka nebude a preco mne robili kazdu druhu kontrolu som mala sono tie posledne tyzdne co som chodila uz do nemocnice a vzdy mi povedal vahu cca kolko ma.

olivia31
8. apr 2014

@vafinka to som mala aj aj opuchnutu aj som citila ze je uz hlavicka dole a tie iste pocity neboj nic to zvladnes vela odpocivaj ....ale urob tak ako ja pobehaj obchod po nakup. a vecer pojdes do porodnice 😀 ja lezim boli ma hlava dala som si magnezium a drobec buva uz som uvarila paradajkovu pilievku ....stale som v pyzame co som tak unavena .

vafinka
8. apr 2014

@olivia31 tiez som sa pytala, ci mi bude este robit sono, ze uz nie, takze hm,,, tu je to inac, s tymi kontrolami, no buduci tyzden uz pojdem na pasy a na poradnu a potom uz kazdy tyzden budem chodit, tiez by som rada vedela, ze ako sme na tom, ale to sa uz nedozvieme, az v den d, no ja idem robit francuzaky, a rozmyslam nad kolacom a parkovou polievkou este , no ja beham ako srnka cely den, s snazim behat,upratovat, teda vcera som si dala do tela, este k tomu sa mi pracka posrala, aby mi luto nebolo. vrrrrr

olivia31
8. apr 2014

@vafinka tak to mate fakt inak lebo ja som uz 6 tt pred porodim chodila kazdy t. na kontrolu a tan mi urobila sestricka pasy prietoky skonyrolovala potom ma pozrel doktor a urobil sono....no vsade je to inak.....tak len dobre na var drobec je uz hore a skrieka tu zlosti sa na hracku.

vafinka
8. apr 2014

@olivia31 no vidim , ze ano teda, ja som cakala, ze aspon este jedno dve sona budu. ale nist. noo uz su zemiaky v rure, no to mas tak, ked maleho hracka jeduje, no co uz s nou 😀 😀 😀

olivia31
8. apr 2014

@vafinka uz som najedena a idem vonku za sa zacal driemkat tak ho supnem do kocika a idem na slniecko nasavat energiu

lenocka004
8. apr 2014

@vafinka Ahoj Vafinka,teda to leti. Tak to uz mas za par. Drzim ti palce nech to uz dobojujes a prajem lahky porod. 🙂

olivia31
8. apr 2014

@lenocka004 Ahoj teba som tu davno nevidela. Ako sa mas ?

olivia31
8. apr 2014

@lenocka004 Ahoj teba som tu davno nevidela. Ako sa mas ?

vafinka
9. apr 2014

@lenocka004 ahooj, no to nie je mozne, ty sa tu aj ukazes??? no toto??? no dakujem, veru, za par, teda uz cakam kazdym dnom, ze ciiii, no veru, je to boj a ty co, ako sa mas a co mas nove?? a ako zabrala liecba?

tinkatinulka
autor
13. apr 2014

ahojte kocule tak dnes je ale pocasie len by som spala ako babeno som ..sak vonku prsi tak ani robit sa mi nechce..dufam ze Vafui je este 2v1 slubi sa slubuju že milacku 🙂 a maminy ako? sak ani foto neposlete..vorvana som už videla 😀 sorry krasne je bruško a este drobcov by sa zislo pofotit..Oli a vy ste nemali dake profi? si slubila a nic nedoslo..krasnu nedelu este idem ja makaaaat 😖

vafinka
14. apr 2014

@tinkatinulka ahoj moja, neboj, ja to dam, isto. ale neviem kedy sa ten nas cincuro rozhodne ist von. no veru oli naslubovala ze posle kopec fotiek a nic a nic a nicccc, 😀

olivia31
14. apr 2014

@vafinka
@tinkatinulka profi foto maleho nemam noboli sme je to vhodnejsie az ked bude mat 6 mesia. tak pojdeme az niekedy jun mozno koniec maja ...17. Maja mame krst vcera bolo u nas pekne slnecno bola som v BB aj drobca som zobrala a ocko ostal doma bola sestra aj brat so mnou na nakupoch ...no kupila som len rifle ....chcela som saty na ten krst no nic som nezohnala usijem si som sa rozhodla. Inak profi foto mam len tehot. A tie treba stiahnut do pc. Inak poslem len co mam v mobile.

tinkatinulka
autor
14. apr 2014

@olivia31 no kasles na nas..peeeknee ked porodi vafi tak tu budem pytat state o tom ako sa 😀

vafinka
15. apr 2014

@tinkatinulka
@olivia31 tinus, to je normal, neboj ja sa budem hlasit tak ako sa mi bude zrovna dat, inak sa uz tesim kedy porodim a hadam sa zbavim aj fraxosuuu. teda tak skromne dufam. drzte mi palce na zajtra aby mi konecne doky povedal, ze uz som riadne otvorena a nech uz ide skrecok von. 😀