Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ....ani nevrav moja, keby boli vsetky tie prachy za tie roky na kope...ach, radsej ani nepomysliet, lebo mi srdce puká 😀
@mili78 no mam, len si musim prichystat este kozmeticku tasticku, a to je vsio. mam ten dojem, a ak sa mi dneska bude strasne moc chciet, tak spravim malemu aj postielku, teda dam do nej matrac a dam na komodu prebalovaciu podlozku, ale dnes som si naplanovala tolko veci ze do vecera mam co robit, 😀 idem dat von kvety, povysavam, poperem, navarim, a hadam si pak aj lahnem
@vafinka moooja a este okna umy..heeej aby si nezabudla a v noci rodis tak pozor na dohodu mas este cas..a co stena hotova?
@tinkatinulka no aj to by som, ale to zo srdca neznasam okna umyvat. ved ja viem, ze je dohoda. no na stenach sa uz pracuje, uz to vyzera poriadne k svetu
@vafinka juj esteže zemaky nepojdes sadit..ty a aj k nam by si mohla ist vykopat zaklad na plot.. 😀
@tinkatinulka nooo to veru nie, ved rola je mokra ako fras po tom prsani, to sa nedaaaa, n 😀
@vafinka tebe by sa dalo..
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka v ktorom fore?
@olivia31 sak v Heliose ja si nicky nepamatam..ale jedna je hunka..
@tinkatinulka joj tam som nekukla ani nepamatam.
ahojte kocule hlasim skareden pocasicko u nas..fnuk až plakat sa mi chce
@tinkatinulka no aj u nas je tak vselijak, kdejak, ty korcula, ved sme este svarne srnky 😀
@vafinka no neviem ako ty ale ja som dnes ako stara smradlava macka po ulynuti zaruky
@tinkatinulka hi, ja ako pozuta a vypluta 😀 , dnes som teda akosi mimo. hmmmm, ani sem ani tam, nic sa mi teda nechce ale idem aspon cosi, nemam chut len sediet 😖 😖 😖
@vafinka sak nesed pot mi umyt okná 😀
@tinkatinulka ba co, pod ty mne, fujky, ze okna umyt, to este to tak, nie, to co tak zo srdca neznasam 😠
@vafinka sak u nas po nocnej burke su ako okakane..a to som slusne napisala..ale treba mi umyt vsetky podlahy ale nece sa mi je to skoro 250 m2
kua ale ked odide " BA invázia" tak potom sa zrelaxujem
@tinkatinulka aj mne sa veru zdalo, ze u nas v noci prsalo, bo je hodne mokro vonku,no potom zas budes makat tri dni vkuse doma, aby si si to tam orajbala k svetu. 😀
@vafinka no to vies lebo oni tu narobia "hamac aj za jeden den..akože asi siom už stara ale navsteva co ostane viac ako 4 hodiny mi už vadííí 😠

@mili78 neopovaz sa si takto hovorit, nadej je vzdy a len a len musis verit, a kazdy den si do hlavy vtlkat, ze sa malinke podari, ja ked so bola vcera u gyndosa, tak tam bola jedna kocka predomnou, mozno o 3 -4 roky starsia a ma rakovinu , zrejme maternice ako som vyrozumela, uhaaaa. takze hlavu nevesaj, to nesmies, lebo ta vyciapem aj na dialku