icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
26. apr 2014

ahojte kočeny tak dneska podla planu Vafinka porodi, teda tak sme sa dohodli, nevlala som jej tak neviem neviem okna mi umyt neprisla takkkk hadam ale maly asi pocka na lepsie pocasicko.ja dnes posledná pizza a od zajtra ficim na metformine, juj už sa tesim, pokusny kralik zo mna bude vysadit zvysne lieky lebo nech sa z toho nezcvoknem a uvidim.nechce sa mi nic riesit takže idem uživat jar.konecne sa nam zacne stavebna sezona na dvore takže juhuuu

lenocka004
26. apr 2014

@mili78 Mili sa tesim ze ste to este nevzdali. Neboj rok je tvoj, moj a Tinky 🙂 😉
@vafinka Tak co este je z teba Kinderko ?

mili78
26. apr 2014

@lenocka004 ....ahoj Leni 🙂 no v to pevne verim, ze to aspon jedna z nás tento rok dá 😀 ale najlepsie by bolo keby sme to vsetky dali 😝

lenocka004
26. apr 2014

@mili78 Dame, akosi tam taky pocit. 😉

lenocka004
26. apr 2014

@tinkatinulka Ahoj Tinka, co je metformine? Dnes mam za sebou makacku kolo rodinnej oslavy. Hoci mi neterka a svokrusa pomahali ale aj tak som ko. Zajtra dam welness a nic robit nebudem 😎

tinkatinulka
autor
26. apr 2014

@lenocka004 metformin je liek na liecbu cukrovky a a j na liecbu neplnodnosti v pripade PCO a inzulinovej rezistencie :_) dost humac, reakcia može byt otazna ale posledna nadej pre moje vajka

vafinka
27. apr 2014

@mili78
@tinkatinulka
@lenocka004 juj kocky moje, no ja este gulam a gulam a gulam 😠 uz ma aj sranda opusta, ani spat, ani sediet ani lezat, ani nic, moj krpan sa snazi si robit miesto, ale uz nema kde,tie bomby co mi dava za posledne dni fakt stoja za to. jaaaaj, treba vydimit skrecka vooooon 🙂

tinkatinulka
autor
27. apr 2014

@vafinka sak povedz mazelovi nech ho posunie správnym smerom 🙂

lenocka004
27. apr 2014

@tinkatinulka Aha, tak nech ti to pomoze. Drzim palce, mooooc 🙂

lenocka004
27. apr 2014

@vafinka Hm to je maly lenoch. Teda ti dava. Skus pobehat po schodoch 🙂 ak to manzel neposunie 😀

vafinka
28. apr 2014

@lenocka004
@tinkatinulka no baby, ten maly krkan strankuje, nepomaha ani vyhanacia akcia 😀 😀 😀 , nuz co, dnes dam vecer horucu vanu, a pod cikynou si zalozim ohnik, tak dufam, ze ho vydimim von 😀 😀 😀 , inak zajtra idem na poradnu, tak hadam, uz bude krcok spotrebovany a haaaaaaaaadam budem uz viac otvorena ako som, vrrrrrrrrr 🙂

mili78
28. apr 2014

@vafinka .....Vafi este stale nic? ten maly si dava riadne na čas 😀

@lenocka004
@tinkatinulka ....babule dosla som z kontroly....je tam len jedno vajco 😖 a cysty sa zase naplnili 😖

vafinka
28. apr 2014

@mili78 nic nic veruuuu, juj, ved vyzeram ako maly slon, 😀

tinkatinulka
autor
28. apr 2014

@mili78 a aku si mala stimulku?

olivia31
29. apr 2014

@tinkatinulka drzim palce aby liecba zabrala
@vafinka no co uz to bude ci nestiham sem kuknut len tak naskok tak pisem len dnes ....mame gatuse od teba dnes. Hihihihihi 🙂
@mili78
@lenocka004
Ahojte dievcata u nas znova uprsane rano 😝 ....zasa budeme doma joj hroza...vcera som bola voZvolene na nakup isla som do DM kupit sietku na kocik proti hmyzu no smola nemaju neviem kde to uz mam zhanat ☹ ......asi to skusim pokukat na nete nic ine my neostava.

olusam
29. apr 2014

@vafinka no ako,uz cakam na spravy🙂

olusam
29. apr 2014

@olivia31 a v detskom obchode si nenasla tu sietku?

vafinka
29. apr 2014

@olivia31 no dufam, ze je v nich maly riadny fesacisko 😀 a to uz mu davas 74 velkost?? teda ak si dobre spominam, ze take som pre neho kupila. inak aj ja som dneska zhanala sietku a nemali, nevadi 😖

vafinka
29. apr 2014

@tinkatinulka
@olusam
@olivia31
@mili78 dievcence po dnesnej kontrole sa nic nezmenilo. no mlady panko sa rad nosi ako vidim 😖 😖 😖 dufam, ze ho nebudem prenasat, dneska som si vypocula ako jedna pani rodila a kricala tam teda riadne od bolesti, no som rozhodnuta, ze budem asi vecne tehu 😒 😒

olivia31
29. apr 2014

@olusam nie nemaju ju tam neviem asi este NIEJE TAKE OBDOBIE NA TOVAR KTORY JA ZHANAM 😀 😀 😀 😀 bola som aj v BB detsky svet ani tam nemala...prosim ta ani len plastenku na kocik nemala tu som v DM kupila hlavne ze kocikov za cely obchod smiesne ze??? No v piatok asi pojdem do BB tak skusim tam este niekde pobehat.....

olivia31
29. apr 2014

@vafinka neboj nic to zvladnes.....a kricat nesmies nonono len pekne pockaj on sam rozhodne kedy pride na svet.

olivia31
29. apr 2014

@vafinka tak tak 74 a 80 no rastie je stradne dlhy nestiham kupovat oblecko ...inak uz su namocene bo si pustil riadne do plienky tak uz ich pokrstil 😀 😀 😀

olusam
29. apr 2014

@olivia31 tak mas starosti....my sme to kupili spolu s kocikom...ozvem sa zajtra,mame ockovanie... ☹(

vafinka
29. apr 2014

@olivia31 sikovny je maly, no vie co sa patri 😀 , no dufam, ze to zvladnem, asi si dam aj epi pichnut do ucha, waaa, aby som sa tak netrapila ako ta kocka co som cula ☹

mili78
29. apr 2014

@tinkatinulka ....Tinus 3x denne clostil a vcera a dnes merional

tinkatinulka
autor
30. apr 2014

@mili78 tak to mas taku light..to som mala aj ja 1x a mala som len edno zrele vajko a z toho sme do dotiahli do 5tt

tinkatinulka
autor
30. apr 2014

kocky cez vikend porodili moje dve spoluziacky druhe babatka, na mna padla taka depka ako už dlho nie..ja si nikdy nebudem mama. 😢 😢 😢

zuzina1881
30. apr 2014

@tinkatinulka hlavu hore! Sustredit sa na seba, optimisticky sa naladit a vrhnut sa do dalsifho boja! Raz to urcite vyjde! 🙂 drzim palce..

tinkatinulka
autor
30. apr 2014

@zuzina1881 dakujem ale ja som sa už tolkokrát zdvyhla zo dna svojich sil že na niečo dalšie teraz nemam.3 roky chodenia po CAR su vycerpavajuce a nielen fyzicky..

vafinka
30. apr 2014

@tinkatinulka ale moja, ja viem ze to boli, a kazda sme to prezivali viac nez tragicky,ze preco ona hej a ty nie, neboj sa, pride aj tvoj cas, aj miliin, aj lenockyn, ver, ze kazda z nas si moc praje, aby sa vam podarilo miminko. 😉