Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@zuzina1881 tak to už ano, sklanam klobuk pred tou silou čo ta ženie..a držim palce.a aj vieš dovod preco to nejde?
@tinkatinulka ....Tinus som sa nadejala, ze aspon dve vajka budu :( ale len jedno....kvoli jednemu robit oder a vsetko....ma to vobec zmysel :(
@mili78 moja ja som toto zažila, a nestracaj nadewj cim viac vajok tym horsia kvalita takže hlavu hore..dnes si mala opu?
@tinkatinulka ....nie, dnes este len kontrola....OPU asi nedela alebo pondelok....bojim sa....uz tolkokrat som dufala a verila a vzdy to skoncilo katastrofou 😢
@mili78 nevzdavaj to popredu to nie, ver tomu ja som tiež take posero ale ked už si v procese tak to nevzdavaj, pozri ak nic tak ta to bude stat akurat lieky, cesta a zbabrany pokus za 5000 ceských, a to neni taka katastrofa ako na sk kde das za pokus 1200 €
@tinkatinulka Dakujem, jasne, manzel ma velmi zly spg! Ja som uplne ok, ale embryjku sa u mna asi nepaci.. dalsi KET mam koncom maja, tak uvidime 🙂
@tinkatinulka ...no ved ano, mas pravdu....len keby boli aspon dve tak je tam vacsia sanca :( tak musim teda verit, že vajko zabojuje
@vafinka ....dakujem moja zlata, ze na mna myslis 🙂
@mili78 a opu mas kedy?
@tinkatinulka ....nedela, alebo pondelok, este nevedeli povedat naisto
@vafinka ...Vafi dakujem, velmi si to vazim...aj ja ti budem velmi drzat palce 🙂
@mili78 nedela by bola super je tam malo ludi vtedy
@tinkatinulka ...no aj mne by ta nedela vyhovovala viac....uvidime v piatok aky bude folik velky
@vafinka ...Vafi urcite vam dam vediet
@mili78 moc ti držim palce teraz si bojovnička ty.
@tinkatinulka ....jaj dakujem moja....velmi sa bojim 😖
@mili78 viem v ake situacii si ja som nieco taketo niekolko krát podstupila a casom prichadza aj velky strach, aj zodpovednost ale ked už vajko je tak bude plne sily a ty to potrebujes jedno skvele ti stačí, ako nám jedna skvela spermoska.
@tinkatinulka ....no uvidime ci bude silne ked bude len jedno....doteraz som vzdy mala zlu kvalitu vajok :(
@mili78 sice nie som lekar, ale podla mna toto na to nema vplyv, ved ja ked si vezmem, ze ja som oki, vsetky vysledky v norme som mala, a teiz som mala pri stimulkach ledva par vajec schopnych, skor si myslim, ze si tak ako ja , schopna vyprodukovat jedno a dobre, a nie viac dobrych, preco to tak je , hmm, netusim, ale musime byt dacim zvlastne. 🙂
@mili78 Ahoj neboj sa to jedno stačí a ako píše Tinka nezáleží na počte a je to tak pozri ja som pri prvom ivf mala 24 Vajok a načo to bolo na nič boli zlé a v deň vkladu bolo len jedno a ani to nebolo to správne a pri druhom ivf sa to zopakovalo mala som 18 vajok a v deň vkladu bolo zasa jedno a to bolo to správne a spinká v postieľke ......a si zober že s toho môjho počtu a mala som len jedno jediné kvalitné a baba čo bola s mnou na odber mala 6 vajok a jedno vložili a 5 zamrazila ....takže čím menej tým lepšie ...MOC MOC MOC ti budem držať palce a verím, že teraz je to tvoje vajko ktoré bude bojovať strašne ti to prajem stojí to za to treba bojovať pokiaľ je tu aká taká šanca mať bábo. Posielam objatie a strašne ti to prajem aj TINKE 😉 😉 aj Lenočke. Dievča strašne by som bola rada keby sa vám to podarilo . 😉 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
@vafinka Vafi ako ????? my sme sa dnes išlo očkovať no mali sme trošku zvýšenú teplotu tak nič s toho nebolo. Takže v pondelok znova a mám tu sieťku na kočík hihihihihi môj manžel ju kúpil v BB pobehal obchody tak som šťastná ako blcha ....včera sme boli na chate a nemala som ešte tu sieťku tak som mu prehodila záclonu no 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 asi takto ....keď ju dnes doniesol dom. tak som bola šťastná ako blcha čo to sú starosti že 😒

@tinkatinulka ja cakam na svoj maly poklad uz 12 rokov! A nevzdavam to... verim, ze to raz pride 🙂