icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
2. máj 2014

@mili78 len sa neboj i keď viem čo prežívaš........ aj ja som to takto prežívala minulí rok v tomto istom čase 😉 😉 😉 .... a vidíš podarilo sa i keď v deň vkladu som bola riadne v strese či to dobre dopadne. 😝 TUj TUJ TUJ posielam ti materský vírus. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
2. máj 2014

@mili78 Dobrú noc idem sa už dnes pomodliť radšej to poistím dva krát.

vafinka
3. máj 2014

@olivia31 ahoj moja, no ja furt gulam, ten moj vajciak lenivy si dava nacas 😀 , no ja mu to neberiem, len ja som uz ko! unavena ako gata, celu noc som behala po wcku, teda asi 8x, juj, taka som znicena. supis ze ju mas, ja mam ist v utorok na poradnu, tak sa stavim v dmku ci ju nesplasim, nooo to su starosti, aj ja to tak tragicky prezivam, ze ju nemam 😀

vafinka
3. máj 2014

@mili78 mili, dufam, ze sa ti aspon cka, stale myslim na teba a moooooooooc dufam, ze to jedno vajcisko bude to spravne, 🙂 sme tu vsetky s tebou neboj, budeme sa modlit, sice ja to neviem, bo som pohan, ale daco vymyslim 😀

alienka241
3. máj 2014

Ahojte baby. Mám taký problém potrebujem kúpiť alebo požičať Cetrotide.na zajtra mi chýba jedna injekcia.Pretože môj milovaný manžel tie injekcie zabudol včera vybrať z lekárne☹( ak ste z TT, NR ,BA prosím ozvite sa please

mili78
3. máj 2014

@olivia31 .... Oli este raz velmi dakujem za tvoju podporu 🙂 strasne sa bojim, aby neprasklo :(

@vafinka ...Vafi dakujem dakujem aj tebe....ste zlate babenky 😉

olivia31
3. máj 2014

@mili78 Neboj nič nepraskne oni si počká na odber a všetko bude dobré. 😉 😉 😉 😉 TUJTUJ TUJ TUJ držím silno silno palce

tinkatinulka
autor
3. máj 2014

Kto mi poslal srdiecko? Dakujem..odkladam na den D.

mili78
3. máj 2014

@olivia31 ....no ved uz mi zostava len dufat...snad to dobre dopadne a pocka si tam na zajtra 🙂

tinkatinulka
autor
3. máj 2014

@mili78 len dneska nic nerob a vela vody, zajtra mooc budme drzat palne a mysliet na teba, potom ked budes doma tak napis..

mili78
3. máj 2014

@tinkatinulka ....Tinuska dakujem aj tebe....myslis, ze nepraskne? :( vcera malo 17mm a pichla som orgalutran a merional a vecer pregnyl....myslis,ze ho udrzia? :( velmi sa bojim....a ked je tam len jedno tak to ma asi neuspia co? boli to ked to odoberaju pri vedomi? :(

tinkatinulka
autor
3. máj 2014

@mili78 moja to je v pohoide to vydrží ja som tak mala aj 18mm a vydržalo..takže pohoda.ano aj odbrer som už takto mala, a mala som dve..a bolo to v pohode skor viac strachu ako nejaka bolest-tlak som mala vysoky len zo strachu a adrenalino a nakoniec pohodka..o nic horsie ako prebudzanie sa z anestezy..uvidis nemas sa coho mat možno aj dve nakoniec budu.

vafinka
3. máj 2014

@mili78 vies, treba si tu navzajom drzat palciaky, neboj, vajciska nepuknu, to nesmu.

vafinka
3. máj 2014

ja som dneska dostala srdiecko, ktora ze mi urobila radost???

olivia31
3. máj 2014

@vafinka
@mili78
@tinkatinulka srdiečko máte pre šťastie dievčatá ja ho už mám doma v postieľke tak som ho poslala pre vás 😉 aj Lenočke som chcela no nemala som už iba 3 som mala. tak nabudúce pošlem Lenke.

olivia31
3. máj 2014

@mili78 Ahoj myslím na teba moc ti držím palčiaky . 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

olivia31
3. máj 2014

Dievčatá tak aj som teraz došila nohavice a ešte zajtra ich musím dokončiť. Dobrú noc babule.

vafinka
4. máj 2014

@mili78 milli, dneska budem cely den mysliet na teba, posielam ti riadny pluvanec pre stastie, tfujky a poriadne, ked sa budes citit lepsie, napis nam ako si dopadla 🙂

vafinka
4. máj 2014

@olivia31 dakujem ti oli, ked to moje srdiecko zlate sa narodi, poslem dalej, nech nosi stastie tam kam ma 🙂

olivia31
4. máj 2014

@mili78 Držím palce a myslím na teba dnes je tvoj deň. 😉 🙂

olivia31
4. máj 2014

@vafinka Ahoj tak sa gúľaš teda a kedy máš vlastne presný termín pôrodu ? Dnes je pekne tak by si aj mohla nie ?????? 😀 😀 😀 😀 😀 Joj nech to už máš za sebou a ležkáte už v pôrodnici spolu jeden vedľa druhého. Hlavne si ho zober k sebe a stále stále prikladaj na prsia nech mu nedovoľ aby mu dávali umelé mlieko ....bude to náročné no musíš to zvládnuť aby si mala mliečko a nemusela kupovať to drahé umelé.....len sa nevzdávať to mliečko tam je len ho treba dostať von a hlavne musíš veľa jesť ....Inak by si si mohla už teraz masírovať prsia v sprche je to najlepšie a vyťahovať bradavky inak najlepšie sa masírujú po sprchovaní takým ne -ožehlením drsnejším uterákom . Hlavne sa snaž ho stále prikladať aj každú hodinu môžeš aj v noci sa musíš obetovať a stále ho prikladať aj keď ešte to mliečko nepôjde to nevadí ale nech saje a on ti to mliečko rozbehne. Hlavne mu nedávaj fľašu a keď už tam bude to mlieko tak si odsaj a to mu radšej daj do fľašky a tak si ho dokrmuj. Bože len nech je všetko v poriadku. Joj teším sa zlatko na Vás. Na prvé foto.

lenocka004
4. máj 2014

@olivia31 Dakujem si zlata 🙂

lenocka004
4. máj 2014

@mili78 Mili aj ja na teba moc myslim a drzim ti palce nech ti to vsetko dobre dopadne. 😉

lenocka004
4. máj 2014

@vafinka Vafi tak ako? Este 2 v 1?

olivia31
4. máj 2014

@lenocka004 chcela som aj teba no nemala som iba tri tak ked mi niekto posle tak ho poslem len a len tebe. Nech prinesie stastie.

mili78
4. máj 2014

ahojte moje zlaté babulky....tak sme doma....dakujem vam, vase modlitby boli vyslišané, palčeky ste dobre držali...vajko si počkalo, vydržalo....a nasli tam este jedno schovane, take malinke, ale vraj ho budu sledovat ci nedozreje...tak teraz sa strachujeme dalej, aby sa to jedno oplodnilo a delilo....lebo u nas bol vzdy problem s delením ☹ tak tie, ktoré sa viete modliť, prosím pomodlite sa za moje vajko aj za to malinké, ktoré bojuje, aby dorastlo....dakujem vám 🙂

tinkatinulka
autor
4. máj 2014

@mili78 super moja moooc drzim palcoky viem ako to je narocne a stredu vklad bude neboj sa ja sa pomodlim .

lenocka004
4. máj 2014

@olivia31 🙂

mili78
4. máj 2014

@tinkatinulka ....dakujem Tinka 🙂 Stelcl mal sluzbu, ten mi to odoberal...bol zlaty...utros mi kazal len 2-0-2, myslis, ze to staci? tu som brala 4-0-4

mili78
4. máj 2014

jéééj ja som si vsimla, ze ste mi niektoré poslali srdiečka.....dakujem babenky 😉