Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka no nikam nejdem, nech si sami do zadku davaju co chcu,ochhhhhhh, to bude utrpenia, za toto bude riadne bolestne
@vafinka ale strachoprd neboj nic hrozne to neniiii..som tam ležala s cistou 7 dni, len preto že sa lpk pokazil a rezali ma ako ovcu..tebe spravia 2 reziky malinke a bude to a budes vediet na com si..nie ako ja..
@tinkatinulka tak ty uz mas teda laparku jednu za sebou, ja som si myslela, ze si ju este nemala, a teda vies, ci mas vajcovody priechodne? ja uz umieram od strachu vcul
Ahojte baby, prosím vás, môžem si robiť test aj takto poobede?nemusí to byť ráno nalačno??
@simkarobkova myslis tehu test? no ja neviem , ja som sa k tomu este nikdy nedostala , ale myslim si ze aj ano, ved skus 🙂
@vafinka no skuusim 🙂 nedockava som straasne 🙂
@simkarobkova skús v inej téme tu si na zlej adrese ťažko poradiť skús sa spýtať v lekárni a asi záleží na teste nie???
@olivia31 no ved ja som, to je raz za rok, moj ked vidi kuchynu, tak tam radsej ani nejde, ale uz mu neni vsetko jedno, uz mi vravel a co ja tu budem, ked budes v nemocnici? a ten utrapeny pohlad 😉 😉 , joj, ja som muzikovi povedala, neboj aj ti pred tym aspon na 3 dni riadne navarim 😀 ja sa toho moc bojim, ja som este na gynde nelezala. tak preto. a a j toho, ze co mi vsetko budu robit, ja uz gyndu naznasam, musim povedat
@simkarobkova môžeš a nemusíš ho robiť nalačno
@vafinka neboj hlavne sa ohoľ lebo to potom budú chcieť urobiť tam sestrička a pre istotu si zober aj strojček zo sebou ....nestresuj to zvládneš ráno vizita príde doktor spýta sa ťa či krvácaš a kukne pod paplón na vložku .....mňa operoval môj gynek tak to bolo v pohode a sám vedel o čo ide a prečo to je potrebné.
@vafinka no ja jednu uz mam ale to bola len odstranenie cysty anic vic..anipriechodnost ani nicmi nezistovali..to už je 6 rokov dozadu..smola..
@simkarobkova ak mas test 10tkovy a aspon 14 dni po ovulacii tak aj poobede by au mal daco ukazat
@vafinka ty veverica..sa nesmej..oholit na babatko a bez reptania, gatky mne zakazovali iba nocne kosele a take praobycajne hrube vložky si kup, a este stahovacie obvazy na nohy
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ja vie, som kofa, no nezasmej sa 😀 😀 😀 😀
@vafinka
@olivia31
kočky ty skapal pes alebo co?
No pekne kašlete na mna, ja sa zajtra chstam na endokrynologiu a kym ma nezobeu tak neodidem..a basta 🙂
Bola som na povinnej prechádzke so psom, musim tlaku pomoct..nemam sa namahat ale chodza mi pomaha.
Oz dnes začíname doma chranené plodenie tak som zvedava..drahy nakupil matroš 😝
@tinkatinulka aj mne sa zda, ze tu asi cosi pomrelo, nikto sa neozval od 2hej, ja som cvicila ten excel, na cosi som aj dosla, ale skoda ze tak neskoro, ja som vonku odhrabavala chodniky, tak som sa namakala, a budem musiet ist zas, bo tuto snezi ako dive, vrrrr,
zajtra mi hned napis ze ako si vobec dopadla, nezabudni, dobre???
baby, videli ste to? odlozeny chlapcek v inkubatore v ruzomberku, je toto mozne??? hned by som si ho vzala, mojko malinky, takej zene paprce oddtat, hamba jej
@vafinka cica este z cakarne napisem, teraz mam internet aj v mobile 😝
@vafinka take ja radsej nekukam, mi trha srdce, by som hned dake z decaku zobrala a potesila ho sak ja budem taka strasna mama..budem sa len mojkat a hrat sa s nim..
@tinkatinulka este ze si napisala, no keby som ja mala net v mobile, tak to by moj mobil nezniesol, asi by vybuchol od pretazenia. normalne sa mi natisli slzy do oci, ako to ktosi moze. tak my satu trapime, ze co zo sebou urobime, aby sme mali drobca a dajaka kofa, si to nevazi, ze ma ten dar a priviest na svet dieta,
@vafinka no je to smutne, ja to vidim každý deň, svokra učitelka a same take prípady čo prídu deti do decaku zobrat že rodičia piju a nestaraju sa o ne
@tinkatinulka fakt, keby adopcie boli lahsie, ze by to neboli take strapacie, tak si myslim, ze by mnoho parov adoptovalo dieta, ale ked si vezmes tie opletacky, tak to isto mnoho ludi aj vzda
@vafinka no dva roky vybavovania a uradov..uff
@tinkatinulka ani nevrav, ja by som si vzala miminko, ale to by nemohlo byt tak troska nahnedle, ale uplne miminko hned od narodenia
@vafinka no ved ale aka sanca je ze take male dostanes..nehadz flintu do žita..bude babo bude a vlastné aspon jedno 🙂

@vafinka neboj prvy den voda a potom ti daju daco dietne, doma sa najedz lebo tam ti nic dobre okrem klistíru nedajú 😝