Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 aj ja mam foto volali sme spolu poobede..no už je z nej mamina 🙂
@tinkatinulka jej a co vravela aky bol porod mne pisala ze rychlo porodila len mala velke bolesti.
@olivia31 mne to iste ze ma nechce strasit ale ze to bolelo strasne moc epi jej nestihli podat..v najhorsom bola cca hodinu 😖
@tinkatinulka no ale zvladla to .....a boliet to boli ale da sa to zvladnut a posledne tlatky a kontrakcie su brutal a nieje to nic co sa neda zvladnut.....joj sikulka je ma to uz pri sebe ten batostek a na bolest sa zabudne. 😉 😉
@mili78 ano po et. lekar mi vravel, ze infekty prebiehaju v traviacom trakte a nedostane sa to do maternice, ze sa nemam bat. jasne, ze ak organizmus nie je celkom v pohode a velmi nebol, lebo som ledva dosla z wcka do postele🙂, tak to nepridavalo na mojom pokoji🙂, ale ten tvoj krpec je taky malicky este, ze on si z toho nic nerobi a das sa rychlo do poriadku, ved musia najst pricinu. neboj ja som brala aj antibiotika a skoncilo to vsetko ok.
@santeema ....tak ty si musela mat velmi silne embryjko, ja som mala slabunke, takze to by bol skôr zazrak ak by to vsetko prežilo....ale som s tym nejako vnutorne zmierena už teraz, že to asi nevyjde 😒 nemam ziadne priznaky, ani prsia ma nebolia, ani v bruchu nepicha, nic.....no vcera ta hadica, hnus, čo ti poviem, nikdy viac....ale podla neho je tam bud zapal zaludka, alebo helicobakter, musime pockat na vysledky....keby som nebola po ET tak mi nasadi hned antibiotika, ale takto ze radsej nie
@mili78 no hadica nic moc, ale su aj horsie veci🙂...s tymi príznakmi, ja som az do pohybov ani nevedela, ze som tehotna🙂...vedela podla krvi, ale ani unava, ani prsia ma neboleli a tie vôbec az do porodu a ani sa mi nezvacsili, nevolnosi tiez nie, nie kazda zena ma tehotenske príznaky, jedine co som mala trosku problem, bolo ak som skombinovala rozne potraviny, vtedy som to citila dlhsie v zaludku. delena strava bola pre mna ideal, neboj aj tebe sa to raz podari, ved ja som nemohla mat deti 17 rokov a netvorili sa mi ani vajicka...zelam ti stastie a pohodu🙂
@mili78 Ahoj Mili, tak ako sa mas? Uz je to lepsie? Moc na teba aj babo stale myslim a velmi drzim palce. 🙂
ahojte koceny tak dneska ide vafinka domov s malinkým 🙂 tesime sa
@lenocka004 ....ahoj moja 🙂 no co sa tyka toho brucha uz je to lepsie, bola som na tej hadici, tak cakam na vysledky....ja ti neviem, ale pri tých stresoch čo som prežila, vrátane tej hadici, tak to by bol velky zazrak keby to slabunke embryjko bolo prežilo...nič necitim, žiadne priznaky nemam, takze asi zase z toho nic nebude ☹ ale si zlata, ze na nas myslis, velmi si to vazim
@mili78 hej JU ty co zase skarede myslienky...halllo tu si v klube kde sa radost rozdava..mne dnes taaak dobre po ovulacne obdobie je take super,hlavne ten "planovany" sex sme tento mesiac nemali po 3 rokoch..normalne nechapem co sa deje..a moj vcera sa pyta a ked boli plodne haha a ja že neviem nemerala som teplotu no nic..test som robila ale už bolo pooo..tak nekne púracujte kocky ja som vcera opat zacala cvicit, super pocit popraskali mi kosti riadne ale pri spravach sa orbitrack zapotiii juhuuuu
@tinkatinulka ....Tinus to nie su cierne myslienky, to je realita :D ale som s tym akosi vnutorne zmierena, urcite že plač bude, ale zatial to neriesim, dost bude potom toho
tak mozno zachvilu budes tehtoensky test robit, ked si ovulacny nestihla 😀
@mili78 hej hej moja jasneeee sak mam od lauritky asi 30 kusov.hhaahaaa..
ale nie a kedy mas testovat oficialne?
@tinkatinulka ....v stredu, sa bojim jak čert kríža toho :(
@mili78 neboj budeme tu s tebou
@tinkatinulka ....dakujem vám 😲
@mili78 Mili nemusis mat ziadne príznaky kazde tehu je ine. To sa kvôli tomu netrap
@lenocka004 ....Leni ale uz mam predmenštruačné príznaky, takže už to príde :(
@mili78
@lenocka004
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky moje, ja pisem aspon narychlo, kym maly spi, dakujem vam vsetkym, za podporu, a za gratulacie. vazim si to kocky moje, ano porod bol brutal. teda aspon od tej pol jedenastej ked mi podali oxytocin, som si myslela, ze ozaj umrem. ale neumrela som 😀 😀 , ked budem mat viac casu, tak sa ozvem 🙂
@vafinka ahoj kocka no vidim ze len v zhone neboj ono to pride že bude pohoda..hadam drobec poslucha a možes sa aj trosku vyspat
@tinkatinulka moja, zatial je to take vselijake, aj pohoda, ale ked sa maly zobudi, tak rychlo musi byt rituska sucha a hned papat, inak sa deje teda vselico. inak je strasne ale strasne moc krasny a zlatucky 🙂
@vafinka Super Vafinka tak teda uz ste doma? Posli foto malého pls. 🙂
@lenocka004 ano uz sme, posli mi do ip tvojho maila 🙂
@vafinka a jaaa

@olusam
@tinkatinulka
@mili78
@lenocka004 Dievcata Vafinka vas pozdravuje a poslala foto a drobec Damianko je nadherny .