icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
19. máj 2014

@vafinka Ahoj tak ako kocka???....
.... Citam, ze ste uz doma . Aj ja chcem foto. Drzkajte sa. 😉 Posiel boztek.Este sa ozvem.

vafinka
19. máj 2014

@olivia31 ahoj moja, dakujem poposielam foto, len este ich musim ostatne postahovat do pc, 😀

mili78
21. máj 2014

ahojte babenky...tak zase sa s nami osud nepekne zahral, je to negativne 😢 ale aj tak vam dakujem za vasu podporu, vážim si to, veľmi

vafinka
21. máj 2014

@mili78 ahoj zlatko moje, tak to mi je strasne moc luto, prajem ti vela vela sil do dalsieho kola a boja, nesmies to vzdat, hm???

mili78
21. máj 2014

@vafinka ...neviem moja, momentalne niet síl ani penazi do dalsieho boja ☹

karkana
21. máj 2014

@mili78 😒je to nespravodlivé,,, pozri na môj osud,podobný Tvojmu,tolko trápenia - a teraz je môj život krááásny a nič nám nechýba 🙂

tinkatinulka
autor
21. máj 2014

@mili78 milacku je mi to strasne luto..blba zhoda náhod, alebo zostava planet..ty mamou budes ci už to babetko porodis alebo nie..ved že budeš.

tinkatinulka
autor
21. máj 2014

@mili78 a jedno male srdiecko len pre teba..daj si vinko, cokoladku a chod sa prejst niekam mimo byt

mili78
21. máj 2014

@karkana ....ano moja :( vy uz ste konecne stastní, zasluzili ste si to

@tinkatinulka ...dakujem mojka, cením si tvoju podporu

tinkatinulka
autor
21. máj 2014

@mili78 to vies ja tu budem stale sa pokusam malovat tento svet naružovo 🙂 alebo aj na modro, podla želania..inak dnes ma stresne boli hlava to je asi tou zmenou počasia..daj si zmrzu..aj za mna

mili78
21. máj 2014

@tinkatinulka ...Tinus nebudes tu stale, ani sa nenazdas a budes maminkou....len ja tu skysnem naveky 😢

tinkatinulka
autor
21. máj 2014

@mili78 ale ale ake silne reci sa to rozmahaju..žiadne naveky..ano ja budem maminou, verim že budem ked na tomto svete nie tak na tom v nebicku 🙂 a tam budem mat asi 5 detiii

mili78
21. máj 2014

@tinkatinulka ....proti vetru sa fakt šťať nedá 😢 ked to raz nie je sudene, ani Brno nepomoze 😢

lenocka004
21. máj 2014

@mili78 Ahoj Mili, je mi to velmi luto. Niekedy je zivot nespravodlivy ale nevzdavaj to !!! Babo urcite budes mat mozno neskor ale raz isto mamimou budes, tomu verim. Tak hlavku hore, zivot ide dalej a my sme tu s tebou. 😉

mili78
21. máj 2014

@lenocka004 ....dakujem ti Leni, si velmi zlata 😢

santeema
21. máj 2014

@mili78 to ma mrzi, velmi ti zelam , aby sa to nejal podarilo, je jedno ako. dobre vizualizuj, urob miesto pre babo, predstavuj si, ako ho kocikujes, v noci nespis kvôli nemu🙂, atd...aby to bolo co najzivsie a ono si to privolas a bude to realita, fakt funguje to🙂...ako v tej knihe secret🙂...velmi drzim palce

mili78
21. máj 2014

@santeema ....dakujem ti za mile slova....dnes este ako som isla z krvy tak som si ratala, ze kedy sa to narodi a vymyslala mená...uz mi sibe z toho 😢 tak som verila, lebo menzes stale neprisiel a pri prvych ivf vzdy prisiel este pred testom....no a aj tak houby z toho 😢

olivia31
21. máj 2014

@mili78 Ahoj je mi to strašne ľúto zlatko ☹ ...ja som bola na kontrolu a nemám dobré výsledky ☹ ☹ ☹ ☹ bojím bojím

mili78
21. máj 2014

@olivia31 ...ahoj moja...no čo už, osud 😢 asi to fakt nemám tam hore napísané v knihe zivota....a co ty? ake vysledky? dufam, ze sa ti to napraví :(

olivia31
21. máj 2014

@tinkatinulka
@mili78
@lenocka004
@vafinka Ahojte je mi do plaču ja už neviem prečo ja nemôžem byť ok čo sa tam toho dole týka ......stále tam je tá cysta a je stále taká veľká a nie je naplnená tekutinou vraj to vyzerá na ďalšiu laparoskopiiu fnuk a to mi ešte brak krv a to ani nejdem písať na čo až ma zamrazilo keď mi to povedal....no dúfam, že to bude ok.

mili78
21. máj 2014

@olivia31 ....jaj moja toto je aj moj problem, stale samé cysty, ale to len odkedy podstupujem ivf, predtym som nikdy nemala...jeden mesiac odsaju, na druhy su tam znovu a jedna je taka ako ty pises, tu by bolo treba vybrat, ale ja uz mam tak dorezane brucho, ze povedali aj v Brne, ze do mojho brucha uz len v pripade zachrany zivota :(

olivia31
21. máj 2014

@mili78 Moja smutno mi je aj za tebe tak som ti to priala , ale ten hore si to fakt zariadil po svojom je to nespravodlivé......vieš čo u mňa je to zázrak, že som ja otehotnela po tom všetkom a teraz je to tu zasa nechápem čo sme komu urobili ....neboj budeš mať bábo určite sa to podarí len je to strašne náročné na psychiku....aj mne dnes volala kamoška , že sa im nepodarilo ivf bola nešťastná. ☹

mili78
21. máj 2014

@olivia31 ...vidíš, také čo nechcú také majú, iné plačú nad pozitívnymi testami, ja nad negatívnymi...neviem prečo ma Pán Boh tak skúša, čo som komu spravila...ved nikomu nič zlé neprajem, každému doprajem, nezávidím, tak ja uz fakt neviem kde je spravodlivost 😢

olivia31
21. máj 2014

@mili78 Moja zlatá to je teda nechápem pre čo sa to nám robí presne aj ja som začala mať cysty po všetkých tých liekoch minulý rok som mala pri odbere mi ju odsal a teraz je tam ďalšia mrcha skurv... 😠 .....doktor povedal, že to bude musieť ísť von no ale tiež mám už niekoľko operácii tak nebol s toho nadšení , že ďalšia laparka ....tak ešte počkáme na výsledky a potom keď budú ok tak o 3 mesiace kontrola a ak tam bude , že sa nevstrebe tak operácia. ☹

mili78
21. máj 2014

@olivia31 ....presne to poznam, stale sa len caka ci sa nevstrebe...ale kdeby sa vstrebala, este narastie dalsia...ach jaj...no musime verit, ze sa ti to vstrebe 😔

olivia31
21. máj 2014

@mili78 Vieš čo ono to tak asi má byť ja som šťastná, že mám toho chrústa fakt to bol zázrak, že sa nám to podarilo.....aj ja mám nervy keď to počujem , že niekto stresuje či nieje náhodou tehotná....... bože my by sme boli aké šťastné keby sme nedostali menz. a na teste našli dve čiarky nádeje .....ja by som si aj byt mohla o tapetovať testami čo som si robievala. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 normálne tapeta by bola.....neboj ono to príde len je to nekonečné a dosť stresujúce čakanie

mili78
21. máj 2014

neviem ktorej, ale dakujem za srdiecko 😢

mili78
21. máj 2014

@olivia31 ...ja uz neverim moja, roky pribudaju, diagnozy tiez ☹

olivia31
21. máj 2014

@mili78 no neverím tomu lebo vo febr. tam bola a je tam aj teraz a má presne ten istí rozmer ☹ 😒 ..tak neviem či sa stane zázrak ..... sme mi kaliky ....do šrotu súce....inak neznášam ten program tehotná v šestnástich fuj grcaťtttttttttttttttttttttttttttttttttttttt sa mi chce keď prepínam a dávajú to 😝 😝 😝 😝 😝 😝

olivia31
21. máj 2014

@mili78 určite ti to poslala nejaká dobrá duša.