icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

wanda1986
24. máj 2014

@mili78 určite bude, o tom ani nepochybuj!!!! mozem sa ta opytat v com je problem prečo sa nedari?

tinkatinulka
autor
25. máj 2014

@mili78 vsetky?

mili78
25. máj 2014

@wanda1986 ...tam je toho vela, ale chyba je vo mne..nekvalitne vajicka, dvojroha maternica, trombofilna mutacia a teraz naposledy zadreli, ze aj endometrioza a ktovie aj co este ☹

mili78
25. máj 2014

@tinkatinulka ...Tinus co vsetky?

gagik
25. máj 2014

@mili78 nerozmyslala si o darovanych vajickCh?

mili78
25. máj 2014

@gagik ...no uz nam to bolo povedane aj v CAR, ze s mojimi to nema uz vyznam skusat....ale je to velmi drahe a ziadna zaruka ked okrem tych vajok su tam aj tie dalsie diagnozy

ivka3901
25. máj 2014

ahojte baby pripájam sa do tejto témy kedže už pár IVF mám za sebou a momentálne sa chystáme v oktobri do REPROFITU ale s darovanými vajíčkami tak hádam budeme mať šťastie,lebo sme si povedali,že bud alebo a pre nás je to posledná kvapka v mori 😒

tinkatinulka
autor
25. máj 2014

@ivka3901 ahoj kludne ta tu pobavime nasimi diagnozami,Ved ako prace zufalky.preco darovane?Male amh?

lenocka004
25. máj 2014

@ivka3901 Ahoj Ivka vitaj medzi nami 🙂

lenocka004
25. máj 2014

@mili78 Ahoj Mili, a co ti odporucali teraz v centre? Nechcu ta teraz nejako preliecit? Niekde som citala ze endometriozne loziska sa daju vypalit. dvojrohu maternicu ma aj kamaratka a ta uz ma dieta, Tie diagnozy su aj u nas vselijake ale poriesit sa vsetko da, len to chce cas. 🙂

vafinka
25. máj 2014

@mili78 mili, tiez si myslim, co lenocka, osobne si myslim, ze to nie az take nemozne, mozno len riadneho odbornika 😉

vafinka
25. máj 2014

@ivka3901 vitaj tu medzi nami dievcatami 😀 😀 😀

ivka3901
25. máj 2014

tinkatinulka,lenocka004 a vafinka dakujem babenky za privítanie 🙂

ivka3901
25. máj 2014

tinkatinulka no ano vlastne velmi nízke amh a po tých 4-5 IVF čo som zakaždým mala maximálne len 4 vájka naposledy len 2 a zakaždým bolo ledvaj na vklad som po dlhšom čase prehovoriila drahého ešte na jeden pokus posledný ☹ ale dúfam,že sa nám to podarí aj ked budem trpnúť do 9 TT lebo som mala v 2 pokus MA ☹ a doteraz neviem príčinu a ani mi to nikto už nepovie.

ivka3901
25. máj 2014

inak aj já mám kopec diagnoz čo mi v centre zistili takže ste neni samé 😒

olivia31
25. máj 2014

@ivka3901 Ahoj vitaj tu u nas 😀.

lenocka004
25. máj 2014

@vafinka Ahoj Vafinka. Ako malicky? Dufam ze poslucha a v noci pekne spinka 🙂 Inak je naozaj zlatucky.

mili78
25. máj 2014

@lenocka004
@vafinka ....Leni, Vafi no ved som cakala, ze mi v Brne pomozu, ale ked som lekarovi napisala, ze je to negativne, tak sa nevyjadril co dalej...o tej endometrioze mi povedali az tu v Brne, predtym to nikto nikdy nepovedal a vzdy som sa nato pytala

olivia31
25. máj 2014

@mili78 Ahoj Mili to ti nic k tomu nepovedal, ze co by bolo dalej poriesit ? Ani ti nenavrhol nejake preliecenie alebo nieco co by Vam on odporucil nejaku moznost povzbudenie?

mili78
25. máj 2014

@olivia31 ....nie, len napisal, ze ked budem mat sil, nech pridem a ze je mu to luto 😒 ale ja si cenim aj to, ze aspon toto napisal, tu na SK mi ani neodpovedali

olivia31
25. máj 2014

@mili78 Tak to je milé, že aspoň pár slov ....no ono to treba osobne asi pokecať a možno Vám niečo navrhne nehádž ešte flintu do žita daj im ešte šancu a aj sebe a tvojmu partnerovi i keď viem, že ste určite obaja nešťastný a smutný prešli sme si tým ☹ no určite ešte možno navrhne doktor čo by sa dalo vo vašom prípade po riešiť. Držím palce zlatko aby si sa dočkala a aby si bola šťastná . 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂

vafinka
26. máj 2014

@lenocka004 ahoj moja, no to spinkanie zacina byt mizeria, dnes som bola s malym hore do pol2hej, skoro ma svihlo, nevie sa akosi nastrojit spinkat, stale sa puci, inokedy hned zaspi po papani a inokedy teda vobec nie a nie spat 😒

vafinka
26. máj 2014

@mili78 vies ja viem, mozno to chce len iny postup a ine kombinacie liekov, musis si ist za svojim 🙂 , hm?

mili78
26. máj 2014

@vafinka ...ja viem moja, ale kam uz mam ist, ved som uz vyskusala SK, teraz Brno, no co mam ist do Ameriky? 😝

tinkatinulka
autor
26. máj 2014

@mili78 nie do ameriky nieee..tam je to drahe 😀 ale nie uži si teraz trosku volno vypustii to z hlavy a bude lepsie...mne prave skocila mrcha juj to zase bol zazitok, jak zabijackovica ale boli sme v kupeloch sa kupat, donutili ma mala som tampom asi po 3 rokoch..a hned vecer zrazeniny moja oblubene isli..a to mam zato že nemam fraxik..ale tan dam az bude cas..teraz iba anopyrin.

mili78
26. máj 2014

@tinkatinulka ...Tinus aj ja som mala riadne jatky, take kusy zo mna padali ako palec...to bude asi fakt ta endometrioza ☹ no ved teraz musim vypnut uz len kvoli prachom...iní šetria na more, ja na ivfká 😔

tinkatinulka
autor
26. máj 2014

@mili78 ale neboj aj my tak setrime..z jedneho platu žijeme a druhy utracame na :buducnost:

mili78
26. máj 2014

@tinkatinulka ....no to sme dopadli 😀

olivia31
26. máj 2014

@vafinka Ahoj tak ajko kojite sa a co brusko nebolieva ako spinka joj chcem podrobnosti.....ak sa pucka a kojis tak pi ten caj na kojenie alebo fenikel si uvar ako caj a to si davaj mozes to pit aj pocas celeho dna plus vodu .

tinkatinulka
autor
26. máj 2014

@mili78 nooo ano iny chodia na drahe dovolenky my takto ale nas to aspon posuva dalej k nasmu cielu a ten bude naplnený uvidíš za posledné roky som spoznala tolko "zufalých" prípadov ako už išli vzdat boj a bac a maju babulko takže neplat a hor sa na slnko chytat vitamin D3.mne sa dnes nic nechce zajtra zase cestujem na sever, praca vola tak musim aj to ale v tomto teple je to des..a este aj varit aj doma okolo domu..inak asi som vadna ale robila som v satniku poriadok a mam doma naskreckovaných asuí milion veciciek pre "nase" babo..jedno vreco velikéééé aj modre aj ruzove aj bezove, jedno vreco lienok, obliecky, paplon..a deky a zavinovacky a este dalsie hracky..idem to skuknut do vriec a asi zanesiam nasim, nemam to kde mat ale už buduci rok si po to pojdem a akoby som nasla.