icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
28. máj 2014

@vafinka to to je nas uspavac 😀

santeema
28. máj 2014

@olivia31 ano za dudel by som udelila nobelovu cenu dakedy🙂))

vafinka
29. máj 2014

@olivia31 ja davam na bok spinkat a aj do vyvysenej polohy, pretoze maly si rad grcne, no tie plienky mu vadia, jednoducho maly ked spinka, tak sa riadne rozhadzuje rukami, no dokrmujem preto. lebo ja nemam tolko mliecka, no a cumlik, ten zazle iba v stave nudze, inac ho vobec nechce. takze to mame take vselijake, a hlavne v noci, ked nie a nie zaspat, tak aj dve hodky kuvika na mna. no co uz, hadam sa to dajak upravi aj samo 😒

tinkatinulka
autor
29. máj 2014

@vafinka moja on ma Asi ten reflux..pytaj nutrilon na predpis ten HA.

vafinka
31. máj 2014

@tinkatinulka nutrilon som mala ten ha, ale vymenila som za ine a uz je lepsie 🙂

tinkatinulka
autor
31. máj 2014

@vafinka no super, ze nieco zabralo..a inak ze sa aj ozves,

vafinka
2. jún 2014

@tinkatinulka rada by som sa aj ozvala ale za posledne dni je to s malym hodne nerocne, viac nespi ako spi, a ked mam volnu chvilku, tak si idem pospat, lebo som uz ozaj dakedy na mraky ☹ ☹ a potom musim este aj o domacnost sa ako tak postarat, muzik mi hooodne pomaha ale je toho dost 😒 😒

tinkatinulka
autor
2. jún 2014

@vafinka ach jaj takze drobec nie a nie sa dat dopohody..Jasne oddychuj aj Ty, Ved musis a hlavne sa poriadnenajedz, ja som vcera do polnoci varila dzem,johodovy.sme boli na samozber..Kokos boli ma cele telo..27 kil..a este e gain zmokli..

vafinka
2. jún 2014

@tinkatinulka no veru ani nie, neviem co uz s nim, nikedy je ako medik a potom sa zas otriasa pol chalupy ☹ no uz aj s jedenim je to lepsie, no supis si mala vecer, a to mas vcul dajaku novu dietku?

tinkatinulka
autor
2. jún 2014

@vafinka haha jahodovu dietku..zerem akoby som bola tyzden pred porodom..no to je super zelepsie papa asi potrebuje cas si najst svoj klud ved aj ty si bola cele tehu vystresovana tak sa necuduj..

vafinka
2. jún 2014

@tinkatinulka skor mu chuti nove mliecko, a to hutinka, ako keby malo to byt naposledy, no ja viem, ze som bola na nervy, ale to z jednej osoby, co mi ich vskuse robila. 😠 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
2. jún 2014

@vafinka tak super, neboj o chvilka už bude cickat kozickove oveckove..a potom aj od kravicky..

olivia31
12. jún 2014

@tinkatinulka
@vafinka dievčatá a to čo???.... tu nikoho ☹ ☹ ☹ ☹ 😒 😒 😒 😒 😖 😖 😖 😖 😖

tinkatinulka
autor
13. jún 2014

@olivia31 ahoj, bola som ko. Brusna chripka upal a este neviem co.desne zle grcanie horucky..no vsetko Len to naj.

vafinka
13. jún 2014

@olivia31 ahoj moja, no ja som rada, ze som, maly je betar a spanie nooooooo to je volakedy uhlavny nepriatel, a ja som rada ked si rano aspon zuby umyjem 😀

olivia31
13. jún 2014

@vafinka oooooooou no ja som bola rada ked som si ich umyla o 11.00 a kolko krat som bola do 14.00 v pyzame to je tak na zaciatku....neboj casom sa to da do normalu ....moj drobec buva od 12.40 a este stale no v noci sa budil a dojonca placom to sa nam nestalo ...inak je spln a to nieje pre deti dobre v tom case zle spia uz sim si to odsledovala na malom....joj drzkajte sa ste nadherny cmuk malemu.

olivia31
13. jún 2014

@tinkatinulka no moj poklad to co tak sa liec . 😉 To si nozno aj prepracovana ked tolko makosis.

vafinka
15. jún 2014

@olivia31 no veru, vsimam si na malom a to hodne ako sa meni, a ked sa pomyli a rano spi, to je pre mna sviatok, ked si mozem v klude aj kavu vypit a zuby si umyt a ked sa aj ucesem, sa citim ako princezna. teraz ked bolo take teplo, tak maleho z toho tepla asi prehanalo. co dokazal nalozit do plienky, to bol sen, aj na ramenach mal hovienka, uz je to sice konecne lepsie. teraz zacal maly ohodne viac jest, tak sme prekvapeny, ze kolko spapa. ja uz mam malo mliecka, tak uz odstavujem, no co uz. a ako sa mate?

lemoni86
15. jún 2014

peknu nedelu prajem baby, mozem sa pridat? som 5. den po ET krasnej blastocysty po 1. IVF... na // cakam uz tri roky :( Absolvovala som laparku a mam diagnostikovanu endosku 1. stupna na podbrusnici, koli nej alergiu na spermie.. 😖

olivia31
15. jún 2014

@lemoni86 Ahoj vitaj a držím palce aby si si čoskoro našla // a nemusela už byť zúfala 😉 🙂 😀 .....ja som na // čakala sedem rokou a dočkala som sa 😀 ....no teraz som po pôrode šesť mesiacov a vyzerá to, že mám edometriozu na vaječníku ☹...... ktorú som pred tým nemala 😒

olivia31
15. jún 2014

@vafinka Ahoj princezná s toho si nič nerob to si musíme každá tým prejsť bude aj horšie.... 😉 😉 .....no to zvládneš.....my pekne rastieme a teraz máme tretiu noc čo sa budíme plačom pre mňa niečo nové lebo do teraz sme to nemali ....no predpokladám, že to budú zúbky čo nás trápia ☹ 😒 no musíme to vydržať nič sa nedá robiť . No a k tomu tvojmu kojeniu netráp sa robila si čo sa dalo aby si ho kojila aj to je dobré niekto nekojí ani toľko nič s tým nenarobíš ......no môj nebol ani v lete a kakal tiež ako keby mal hnačku no to je normálne u takýchto malých detí .......inak vážime 8200g a meriame 74 cm......joj drobec je rozkošný som šťastná , že ho máme ....koľko vážite a akú veľkosť mu dávaš?????

vafinka
16. jún 2014

@olivia31 oli, juj, m as doma riadneho chlapinu, my uz v poho nosime 62,maly ma cca 4,5 kg a 54cm mal naposledy, bud. tyzden mame poradnu, tak som zvedava 😀

tinkatinulka
autor
16. jún 2014

ahoj te koceny vikend u nasich zabral a konecne som fit len to ranne vstavanie noooo to mna pondelky vzdy tak zmoznu ale asi je to aj tým že ja makam každy den.. 😀 😀 😀 inak super ze už nie su take upeky, ale u nas nic neprsalo tak zas kazdy den polievame zahradku juuuj bolia ma z toho ruky, no chcela som zacat cvicit ale najskor to moje zdravie ma chytilo a teraz nejak vela prace, ale ja som rada lebo mam vela nového rozrobeneho a je to výzva do boja 🙂 inak konecne ideme robit oplotenie domu juj tesim sa len tie eurace to je desne drahe..ale nemame tu sukromie a to je pre nas dost dolezite aby sme mali aj toto..a potom už vylozime nožky

vafinka
16. jún 2014

@tinkatinulka ahoj moja, no tak super, ze si uz konecne fit, aj ja som rada, ze nepecie az tak, aspon mozem ist von z malym, inak dnesna noc bola ozaj super, maly mi bol hore od deviatej do jednej, potom mi konencne zaspal. potom sa mi zobudil o tretej rano a potom o siestej, oci mam ako vevericka to....
a prosim ta, slub nam tu, ze aj nohy z casu na cas vylozis, bo ta vystre. jasan?

tinkatinulka
autor
16. jún 2014

@vafinka jasneee ked budem ako kacer donald skakat do toho zlatého kopca 🙂

no pekne ta mori..ja sa nejak neviem pritlacit k robote skor ma bavi tvorit na mieste ako toto riesit..kua ale asj to treba

lemoni86
16. jún 2014

@olivia31 dakujem pekne za privitanie...ach 7 rokov to uz je sakra dlho.. ale dava mi obrovsku nadej to ze sa ti podarilo otehotniet 🙂)) vlastne zacala som teraz citat tuto diskusiu od zaciatku, kde boli baby este takto zufale ako ja.. 😔 a teraz sa tesia aj ony 🙂 a je mi luto ze mas endosku :/ snad to nie je velmi vazne.. mas aj nejake bolesti? vacsinou nato predpisuju antikoncepciu aby sa dalej nesirila... beries nieco? ja na tu svoju svinuchu som nebrala nic, nedoporucovali mi to a aj co som si citala ake su to humus lieky tak som sa nato vybodla....skusali sme to teda prirodzene asi tri mesiace, tak do CAR, a za take tri dalsie mesiace sme uz sli na IVF... ach, ale mam pocit ze to asi nedopadlo ten ET... no mam este mrazaciky...ach

ivka3901
16. jún 2014

ahojte baby ten čas pomaly ide už sa neviem dčkať kedy pojdeme už aby bol aspom august alebo september 😒 akurát včera sme boli pozrieť malé bábo a zovrelo ma pri srdci či aj ja budem držať v náručí malý uzlíček šťastia neviem sa dočkať a ked si predstavím,že toto je naša posledná nádej a šanca mať vlastné dieťa tak ma mrazí ☹ potrebujem nejakú útechu a istotu,že sa to podarí to čakanie ma zabíja ............. ☹ prosím

tinkatinulka
autor
16. jún 2014

@ivka3901 ahoj no nas zufaliek je tu este dost..hlavne už aj poctom IVF a vekom trosku..ides na darovane?

tinkatinulka
autor
16. jún 2014

@olivia31 milacku možno si tu endosku aj mala lebn to nik nevidel lebo zevraj tehu lieci endosku nexhces ist k vam do BB kuknut primara Bielika..speci na celej SR na endocydsty..ak by si mala ist na operku tak chod len tam..

ivka3901
16. jún 2014

ahoj tinkatinulka ano moja prehovorila som drahéhon na tento sposob a som vdačná,že sa nato dal,lebo on je velmi sklamaný a neverí,že sa to podarí ☹ hovoria,že je velká úspešnosť 65-85 percent no neviem čo nám dr. povie teraz 30 júna