icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
8. jan 2013

@tinkatinulka mne jedno staci, neviem, ci by som sa odhodlala na dve ci nebodaj tri, 😉

tinkatinulka
autor
8. jan 2013

@vafinka no ja aj hej ale ked vidim aky je to problem pri jednom..

vafinka
8. jan 2013

@tinkatinulka uha, moj muzik by chcel 3 deti, a ja mu na to,ak ich porodi tak aj hej 😀

tinkatinulka
autor
8. jan 2013

hihi fesak by zomrelll

vafinka
8. jan 2013

@tinkatinulka aj to, lae ked by sa mu podarilo ich pretlacit cez tu pidi dierku, tak budis 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
8. jan 2013

@vafinka chlap na to neni stavany aby prežil taku bolest, ved si len zober..teraz riešime neplodnosť..kolko krat už tebe kukali do..a strkali tam kadeco..a moj muco 4x odovzdal spermose a to bola cela robota...haha že sa namakal .Ked sme boli asi 3x v Heliose tak chudak ale nemohol asi 20 min bol v kabine.Chudacik moj,stres je svina.

vafinka
8. jan 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 , veru veru, moj byval aj pri sone, to si nenechal ujst, bol zvedavy ze ako rastu foliky a kolko ich je, ale ked videl, ze kolku bakulu mi tam pchaju, neveril vlastnym ociam, a vzdy, chudatko moje, dostala som kopu bociek ako bolestne 😀 😀 😀 😀 a ked sa ma pytal, a to ti tam daju cele?? a ten vyplaseny pohlad......hned menil farbu

tinkatinulka
autor
8. jan 2013

@vafinka saj aj moj drahy vsade chodi somnou..a v Rf sa normal doktor opytal že či mi to nebude vadit ked on ostane..som sa kukla že čožeee, šak on tam kuka skoro každý deň 😎

pingu1
8. jan 2013

baby, vsetkym vam posielam vela vela sily, aby ste boli tehu hned a zaraz

vafinka
8. jan 2013

@tinkatinulka ved to u teba pozna on sam najsamlepsie 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
8. jan 2013

@pingu1 dakujeme, kukam že sa zadarilo a vianočný čas bol plodný tak hodne zdravíčka

tinkatinulka
autor
8. jan 2013

@vafinka heheh to jo šak o tyzden sme už 8 rokov spolu..tak to už ako dochodci

vafinka
8. jan 2013

@vafinka 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
8. jan 2013

@tinkatinulka keby len, to je uzasne, ze ste spolu uz tak dlho, my budeme za dajaky cas spolu 4 roky, a veru nelutujem ani dna

pingu1
8. jan 2013

@tinkatinulka dakujem, no zadarilo. ale este je to moooc cerstve

tinkatinulka
autor
9. jan 2013

@vafinka už som sa vybavila,poslali má prec že čo chcem a naco a že sak to ze mám stitnu zvacsenu to nevadí..Gaga..takže hurá slov zdravotníctvo.na zaplakanie.

mili78
9. jan 2013

@tinkatinulka ...Tinus a ake mas rozmery tej štítky?

vafinka
9. jan 2013

@tinkatinulka tinka, to myslis vazne???? neverim vlastnym ociam, no niet sa co cudovat, ze takto funguje nase zdravotnictvo. a vcul dumaj, ze co ti vsetko je, ked sa nemozes ani dopatrat vysetrenia??

vafinka
9. jan 2013

@mili78 milii, kde si bola tak dlho, ked si sa ani neozvala?

tinkatinulka
autor
9. jan 2013

@vafinka no som z toh riadne na.. lebo som sa trepala v tomto pocasi do mesta zbytocne

tinkatinulka
autor
9. jan 2013

@vafinka zajtra popytam mojho internistu ze co dalej

tinkatinulka
autor
9. jan 2013

@mili78 no to neviem lebo vsetci endosi na mna kaslu..mam hruby krk a doktor myslel ze to je tuk 🙂 hehe ale že to je stitna taka..a mudra sestricka ze co stresujem ze to nic neni

vafinka
9. jan 2013

@tinkatinulka nestiham sa divit, a k internistovi ides na kontrolu??

tinkatinulka
autor
9. jan 2013

@vafinka jasné zajtra s tlakom a výsledkami sona obliciek..

timona
9. jan 2013

Ked si na MK citam rozne pribehy ako zeny otehotneli s neviem akymi hroznymi diagnozami na prvy šup a včera som videla jednu doslova 200 kilovu mamicku(by som chcela videt jej hormonalny profil a zdravotny stav) , krora nemala problem s otehotnenim, tak si myslim, ze jedine od coho zavisi schopnost mat deti nie je zdravotny stav, ale nejaka bozia, alebo nadprirodzena vôla.

vafinka
9. jan 2013

@timona no vies, ja sa uz nedivim fakt nicomu, mne najprv v CAR urcil diagnozu ako saman, a vcul sa nestiham divit, ze co dokazu, vsetko spravit, aby si im tam vycolovala mancurky, no neva, asi je to skor o stasti a obrovskej nahode, inac si to nedokazem vysvetlit

vafinka
9. jan 2013

@tinkatinulka prosim ta, len mi nepovedz, ze to cosi nasli aj na oblickach

timona
9. jan 2013

@vafinka ja si myslim ze je to dane nejak osudom, ze niekto ked sa aj na hlavu postavi a bude mat milion diagnoz ktore sa s tehotenstvom vylucuju, deti mat bude a zase niekto moze byt uplne zdravy a deti mat bud nebude, alebo s k nim dostane len velmi tazko. A ja som v tej druhej skupine.

vafinka
9. jan 2013

@timona tak vitaj medzi nami, ja sa radim asi zatial niedke uprostred, hormony mam ok, tak mna caka uz len laparka a som ista, ze na com som. neboj a aj na nas raz tak trosku cvrkne stastia. sice neviem kedy to bude ale dovtedy sa budem tesit z kazdej malickosti co mi zivot prinesie a co budem robit dovtedy kym si najdem tie dve kolanice na teste

tinkatinulka
autor
9. jan 2013

@vafinka no dufam že nie ale moj doktor je taky podstivý že povedal že pre mna spravý všetko a čo je v jeho možnostiach aby nam pomohol k babatku, obličky mi dal skontrolovat pre ten moj tlak že či tam nááhodou niečo neni..inak myslím si že zdraví ludia možu mať deti a ak nie tak iba nevedia kde je chyba..v Martine aj tažkým prípadom hovoria mladá a zdravá že 🙂