Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lemoni86 tak to ti nikto nikdy nezaruci, ci to vyjde... a ked sa nepodari, tak nikdy nevedeli povedat, preco to nevyslo aj ked mi vzdy vlozili kvalitnu expandovanu blastocystu...
@zuzina1881 ako ja viem...ale ze az treti vklad sa uchytol? ze nemala si trebars MA tie predosle?
@lemoni86 nie, tie dva pokusy boli neuspesne, hcg 0.
cafte baby, tak moje babetinko sa cez vikend rozhodlo ze u mna neostane... z toho spinenia so sa proste rozkrvacala a vypadli zo mna doslova kusiska sliznice.. dobra sprava je ze som sa sama vycistila a ze nemusim ist na vyskrab... mozem ist na dalsi pokus po prvej ms ... ale ak sa bude mcitit dobre, tak to skusime mozno aj hned... som uz v pohode... uz som to orevala takze hura do dalsieho KET.. alebo mozno aj prirodzene sa podari
@lemoni86 to mi je luto ☹
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá nejak nestíham občas kuknem no nemám čas tu písať tak aspoň dnes som si sadla a píšem.....Tak malý rastie je šikuľko už sa dáva do sedu no ešte to nie je to pravé ale snaží sa a štvorkovať sa učíme ešte mu to nejde stále je to len také plazenie 😀 😀 😀 máme hada 😀 😀 😀 😀 😀 ...no keď sa dostane ku sedačke alebo ku stolíku tak si ľahne a vykladá si nožičky no podarený je teda zuba ani jedného 😀 😀 😀 ......Tinuš čo nového stále veľa práce ? Čo dovolenka bude alebo šetríte na ďalší pokus? Juj dúfam, že sa to podarí len tak strašne ti to prajem. 😉 😉 😉 Vafi čo ten špunt už sa to polepšilo to vaše spanie napíšem mail som ti nestihla odpísať prepáč.
@olivia31 ahoj dakujem ze si na mna myslela,bol to dost tazky cely ten tyzden co som spinila..nedalo sa nestresovat. ale aspon som sa chvilku tesila. konecne prvy krat v zivite //.ach, uvidime co dalej. este d es som mala 38 hcg v krvi ;( gynekogicka ma chce poslat na vysetrenia. spominala hematologiu. v pondelok volam aj do caru ze kedy bude ket.
@olivia31 ahoj moja, no tak sme dve co nestihaju, no spanie je ako take, teda vselijake, inak uz mas poslany balik, tak cakaj v tyzdni, odomna jedno obrovske dakujem a nielen ja, ale aj Damušinko ti dakuje,juj, len tod sa malinky narodil a on uz tatko. cosi uzasne, ja si maleho teda uzivam a nechcem aby ani vyrastol. ja chcem stale take babenko. stale ho len bockavam a mojkam, uz len cakam, kedy mi povie, aby som mu uz dala pokoj 😀 😀 , ozaj som vdacna osudu a stastene, ze mi maleho dal 🙂 🙂 🙂 🙂
@olivia31 😀 😀 😀 😀 😀 😀 oli, to my dakujeme, no mala si tam aj maly darcek pre teba a cosi malemu, ked mal sviatojk, 😀 , tak mi je maleho ozaj luto, chudatenko, aj mu cosi davas od bolesti? a my? hm, tak striedavo oblacno, raz su lepsie dni a potom zas take, ze mi idu aj vlasy vypadnut, co ti poviem 🙂 , ale aj to patri k tomu 🙂
@vafinka jej tak potom daj info koľko máte ...no my tu plazíme po obývačke aj sadnúť sa pokúša aj si sadne no ešte sa nevie odraziť ručičkou aby sa vystrel tak len tak na boku sedí ....a začal sa škriabať hore keď príde ku stolíku tak sa chytí snaží sa vytiahnuť hore no ešte mu to nejde no loptoš musím na neho dávať pozor......aj ohrádku sme boli kúpiť minulí t. lebo už nemôže byť sám len tak . 😉
@olivia31 😀 no riadny sintos, juj, ja ani nechcem aby mi maly vyrastol. no asi si budeme musiet cim skor druhe babo poriadit 😀 , juj to bol zart, mam dost teraz, ledva zijem 😀 inac mame 5,4kila a 57cm, a doktorka nas pochvalila, ze je maly riadne sikovny, ze krasne si rozprava, pekne drzi hlavicku, a ze je krasny pucko 😀
@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá kde ste čo ste na to tu už zabudli každý večer sem nakuknem na sekundu a tu nikoho ....čo dovolenkujete ???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Vafi ty sa máš čo dovolenka si ju užívaš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ....ja už mám po ja som teraz ani neviem na čom vlastne 😀 😀 😀 😀 😒 😒 😒 😒 😒 ......... a Tinuš ty čo nepracuj už toľko sme sa sem dievčatá.....my sme už riadne podrástli a pokúšame už vieme čo je aj plač sedíme štvorkujem stojíme no loptoš je to mám čo robiť....teraz sa nám pokazil spánok tak som ako keby som nespala dav roky uf no to dáme musíme si len na to zvyknúť ....
@olivia31 ahoj mamina no hej nemam nejak na nic cas ani chuti moc nebolo ale ja stale verim že sa lady pohnu a pojde to ..ved chcem jarné babulko a rok 2015 by už sa aJ mne pacil
Však ty si na dovolenke či ty nemáš materskú dovolenku ako to ty vlastne máš ???? Ja som už na rodičovskom škoda bolo dobre teraz už len tá almužnička bude no čo už nevadí 😉 😉 😉 Tinuš bude ja stále na teba myslím aj moja sestra sa na teba pýtala či si nepísala nejaké dobré správičky ja ti to moc prajem aby to tak bolo 😉 😉 😉 😉 😉 no ja uvidím čo my povie doktor toho 20 augusta, že čo to tam je 😒 .....Vafi tak sa len posnažte aby bolo aj druhé a budeš mať pokoj i keď si myslím, že by to bolo náročné .....ale zasa keby sa aj nám stalo tak sa nič nedeje bola by som aj rada......Vafi dnes celkom fajn deň až na to , že náš ocko bol preč a prišiel dom, a dával pozor na malého a katastrofa ,,,malý sa uderl na čelo a má tam krásnu hrču aj modrinu som ho skoro zbila toho nášho ocka joj som tak nakričala na neho a malý iba viac plačkal joj sme my ale rodičia ...... ☹
@tinkatinulka
@olivia31 oli, no ja mam iba rodicak, bo som predtym nerobila, a tak mi nevznikol narok na matersku. och, chuda male ale to sa stane aj nam. neboj, ja som minule nechala mojho s malym, bo som sla k dokymu na prehliadku, a nechci ako som ich nasla, skoro som odpadla. maly spal v lehatku, hlava vykrutena,nohy mu odtial cele vyseli, skoro ma taslo o zem, ze co ho nechal tak spat. a tata tiez spal vyvaleny na gauci, 😠 , no co, chlapi.joj, ja druhe babo este nechcem. ja si chcem maleho vychutnat, a skor ako bude mat rok a pol, tehu byt zas nechem, ja si tonedokazem predstavit, mat tak malinke dve deti, maly nam vie dat dobre zabrat. volakedy su super dni, a niekedy si skubem aj tie dva vlasy co mam na hlave. no a nasa bilancia za posledne dni, do dna maleho aj 2x prezliekam, co bud tak pokakany alebo sa dogrcka, a to ogrcal aj mna tak, ze sme sa obaja prezliekali, vies, maly si tak grgol az mu vsetko vybehlo co zjdedol. a vcera zaspal s flaskou v ustach, a co mu miecko vytieklo co mal v ustach, mu zabehlo a tycka ako hrom z toho. ako ou je. no som zvedava, ze co tam sa u teba pomenilo. teda bodaj by vsetko k dobremu.a aj pijes aspon zensky caj? a co femi kvapky, su ozaj dobre, ja som ich mala a aj tinke som ich odporucala, robia divi. a co som mala je aj femigrad ale to ma tiez grady. hm?
hej hej kocky no pekne ste sa rozpisali..sak ale ani lencoka ani mili sem ani nepachnu asi si užívajú leto..my skor pracovne hlavned oma tak nejak budujeme a stale panujeme co dalej..hadam nam ten bocjan daco donesie a možno aj dvojičky 🙂
@tinkatinulka juj moja, to som si vsimla aj ja, ze sem kocandy nepachnu, no my sa nemozeme akosi dostat k tomu aby sme dokoncili, k tomu, co je rozrobene. no ja ti ich prajem, dvoch vajciakov ako hrom, no bodaj byyy 😀
ahojte koceny tak som marod..dobehla ma moja praca..vcera pohotovost a obstreky do chrbatika..bolelo ako slak ale nevladala som ani chodit ani nic strasna bolest..zaseknute platnicky takže kocky opat uacínam chodit k fyzioterapeutke a aj na rehabilitacie a aj mojzisovku cvicit ale vsetko pomaly aby sa mi zle nestalo..tak len v skratke aby ste vedeli že žijem..
@tinkatinulka Joj poklad môj tak sa len lieč ...super, že ideš cvičiť Mojžišovú u mňa to zabralo treba dať chrbticu na poriadok a hlavne panvové dno a uvidíš, že to bude super a budú aj dvojičky .....tak sa len lieč a užívaj si leto i keď to počasie nič moc ....
@vafinka Dievčatá my sme chceli ísť na chalupu a ešte stále tvrdneme doma bo to počasie katastrofa u nás každý deň prší som už s toho nešťastná ....no možno vo štvrtok už pôjdeme ....a potom na 4 dni do Tatier. Náš drobec je riadny šikuľko už som ho dala aj trošku do bežky no páčilo sa mu to ale ide mu to len smerom do zadu 😀 😀 😀 Vafi ten tvoj drobec je strašne utešení koľko už máte ?
No pekne koceny..posacie naprd a u nad sa vcera do nici robilo..uff ale na 90% hotovo

@zuzina1881 fuha tak super ze to vyslo...a preco az na treti vklad? ak sa smiem spytat...