Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lemoni86 no ostan doma, a ten utros si davaj 2 2 2, bo aby sa ti malinke udrzalo, nechcem byt zla, ale teraz je to tak a za chvilku mozes zacat riadne krvacat a bude po parade, tu citronovu vodu som pila aj ja a to mi hodne pomohlo. ja som tiez brala utros 2 2 2 do konca 12tt, mala som magnezko 2 2 2 naordinovane a pila som citronovu vodu. a hlavne som lezala. nechodila som pokial som nemusela. iba na wc a to bolo vsetko. hm? kasli na robotu, malinke ma vcul prednost
@lemoni86 duphaston je neporovnatelne slabsi progesteron ako utros neviem akeho mas doktora ale divnu kombinaciu mas..pohoj je teraz nejdolezitejsii
Tak ja neviem no...lekar mi to takto predpisal :/...tiez neviem ci je dobre aby som si az takto sama zvysila davku..zajtra mu proste zavolam a poviem ze spinim furt...aj ked som aj gynekologmcje vravela ze spinim a nejak sa netvarila ze je to az taky problem...no ale teraz sa uz citim co sa tyka brucha ok, prestalo boliet a spinim uz len take flaky svetlohnede..malilinko...
cavte baby
@vafinka
@tinkatinulka
@olivia31
@dalida
@blcha76
testik z dnesneho rana o trosicku silnejsi... vecer som zas neodolala velkemu poharu vody a polke zlteho melonu ... chodila som do 12 curat jak blazon... rano uz o stvrtej som sa zobudila ze pojdem ocikat test, ale nakoniec som sa este rozhodla ze to vydrzim, prehadzovala som sa do tej tristvrte na sest...aj teplotu som si zmerala bazalku, tak o pol piatej rano bola 36,85... o tristvrte na sest uz 37,05 ta hadam je to ok... aj manzel mi vravi ze som radiator teraz 🙂 inac brucho ma zatial neboli... vecer sa mi straaasne tocila hlava este, som rozmyslala ze to moze byt z liekov, ale tie uz beriem od OPU a nic mi nebolo..a tiez som este okolo desiatej vecer bola hladna kus,dala som si banan a po polhodke uz v posteli som dostala brutalny vlci hlad...az ma tak strasne naplo, taky stav som este nezazila asi, ale nejak som to predychala a po chvilke to preslo, no dufam ze nebudem mat nejake silne nevolnosti 😕 😀 ... a ak hej tak snad prezijem 😝 😅 a vy sa ako mate?
Baby volala som dokimu a povedal ze nemam zvysovat davku aj ked spinim...tak neviem no..vravel ze to nic ..baby bojim sa ☹
baby teraz trochu od veci, riešite alebo riešili ste svoju neplodnosť s rodinou? rodičmi atď? davali vam nejaku podporu?
@lemoni86 no moj hned akosom spinila zvysoval dacku dokonca na 4-2-4 a aj estrimax k tomu..
@gagik my sme najskor vsetko povedali, ale len doma rodicia ale ked sme videli na nich ako to zle znasali snažili sme sa minimalizovať info, pretože mame sami dost co robit a nie este utesovat niekoho iného..a uprimne, oni sa trapia ale nas pochopí len ten co to zazil..
A baby, konecne viwm aj hodnotu hcg.. tak z piatka,rana, to som mala 38..vravel doki ze je to v norme ... ja myslim ze je to kus biedne, no dolezie je ze test silnie takzw to stupa...trochu pomaly ale stupa
@lemoni86 malo by sa kazdy 2 den zdvojnasobovat preto je dobre ak budes mat vysledky z druheho aby sa to porovnalo..a stupalo presne ako ma..ak pojdes piatok zase tak budes mat cca 300-600 jednotiek..
@tinkatinulka ja viem..preto verim ze ro bude ok...a ty by si zvysila davky aj keby ti to doktor nezvysil?
@lemoni86 jasne hned pri vklade ma nato upozornil ze netreba na nic cakat.. a hlavne nestalos a ti to 1x..ale je to na tebe.
@tinkatinulka
@lemoni86
@olivia31 zeny moje, ja mam dneska snad vianoceeeee 😀 maly mi v noci prespal skoro vkuse 6hodin, a dnes sa len naje a odpadne a spiiii, juj, viem , ze to mam len dnes taku odmenu, ale to je dacoo 🙂 juuuj, ja som sa konecne ako tak vyspala. supisss, inka lemoni, drzim palce aby to bolo ok, pokial nevracias je to dobre, to sa da vsetko zvladnut, a vlcie hlady to este len budu 🙂 a besne chute 😀
@tinkatinulka tak ja si ju teda zvysim..ale zatial len na 1 1 2 to snad mozem tak...ise aj o to.ze v jednom baleni mam 21 tabliet za 27 eur..keby som davala 2 2 2 tak sa to rychlo minie a bolo by to podozrive...neviem ako inac..ten liek sa inac da zohnat len v jednej lekarni v meste :/...ale mozem si zvysit este duphaston na,222 k tomu...tpho mam viac
Baby ja mam obavy...ked takto spinom uz 6 ty den, hcg v piatok bolo 38 testy silia pomalsie..dnes som 15 den po et a ta ciarka este nie je uplne silna..co ak to je momomaternicove? bolesti mam len take pnutie sem tam ale aj tak..;(
Ja pojdem asi rano nagyndu...ach...drzte palce nech tam je vidno uz bublinku ;(..s v 5. tyzdni 4+5, to by uzalo byt vodno aspon daco..
@lemoni86 ahoj 🙂 priebezne sledujem diskusie, kam som prispievala... prosim ta, nestresuj, isto je vsetko ok a ty zbytocne zijes v napati a skodis sebe aj peknemu vyvoju embryjka. Testy mas pekne, tmavnu tak ako maju, ja som taky ze uuuplne tmavy mala az v 6tt, takze pokoj 🙂 ak spinis tmavym vytokom a nie svetlou krvou, je to ok, neobavaj sa. Je to stara krv, ktora moze kludne pochadzat este z transferu. Ak si 4+5tt, tak na utz bude len gestacny vak (taka cierna ohranicena gulicka), tak sa nezlakni, ze nic nevidno, este je skoro. Mne bolo vidno v 5+5tt len zaklad enbryonalnych struktur a v 7+0tt uz aj embryjko s bijucim srdieckom. Takze pokoj, optimizmus, oddych a vsetko bude ok 😉
Drzim palce 🙂
@zuzina1881 ahoj, dakujem ti pekne za povzbudenie..uz som ale o dost kludnejsia ko vcera. Viem ze skodim babatku ked som v strese, no ak by si spinila 6 dni,tiez by ti podla mna nebolo vsetko jedno. Ja som po ivf a tu su ovela castejsie potraty alebo mimomaternicove tehotenstva..a mam dokonca endometriozu... no uz sa snazim nato zle nemysliet vobec..inac ti tiez blahozelam a drzim palce nech je vsetko ok...a nevadi ak budem na utz vidiet len vacok,ci dutinku bez plodu, budem aspon vediet ze sa nejedna o mimomaternicove
@lemoni86 aj ja som po ivf, dobre viem, ake to je a cim vsetkym si si presla, mala som aj OHSS, takmer 90 injekcii... ale podarilo sa (na treti vklad) a na tazkosti sme uz zabudli. 🙂
Snad bude vsetko ok aj u teba a uz si budes moct tehotenstvo zacat uzivat 😉

@tinkatinulka asi ostanem pri 2 na vecer,beriem k tomu aj ten duphaston 3 x 1 a to je tiez progesteron ako utros. Zajtra zavolam dokimu ci neupravit. Rozmyslam nad tou citronovou vodou..nebude to uz vela estrogenu v tele ked beriem aj ten estrimax?