Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ahoj moja, aj mna to stve , ze to tu tak upada, ale niet sa co cudovat, je leto, zasa na zimu sa tu vsetky zideme 🙂 my sme boli dnes na ockovani, maly hned dostal horucku, no parada. sa bojim, co bude,ked sa zobudi,inak maly narastol poriadne za mesiac, o 4cm a pribral skoro kilo, tak ma 61cm a 6,5kila 🙂
@vafinka no pekne rastieie až mije strasne luto že som ho ešte nevidela..aleeeee čo robis piatok doobeda?
@vafinka Joj tak je to riadna chlapina ,,,ja som už doma tento rok nám počasie vôbec neprialo na chalupe ...no nič sa nedá robiť ...v sobotu ideme do Tatier na č dni tak som zvedavá či sa to počasie umúdri ......Vafi akú mu už teraz dávaš veľkosť ?
@tinkatinulka Ahoj Tinuš tak ja sem tieš občas nakuknem no je tu mŕtvo ...ktovie čo majú nového Lenočka a Mili ...asi dovolenkujú , alebo sa niekde len tak flákajú 😀 😀 😀 😀 Moja ja mám teraz takú riadnu mrchu , že ani nepamätám či som niekedy takú silnú mala uf mám dosť ma aj hlava riadne bolí čo som toľko krvi stratila. 😝
@olivia31 ale to je dobre aspon sa ti precistilo telo a mozno sa aj daka cysta spustila so sliznicou..lepsie silna ako slaba lebo tak sa udrziava humus v tele..ja som mala poslednu take nemastnu a tahala sa skoro 7 dni..ale akonahle uzivam utros tak mne extrem rastie sliznica a potom je to humac...ja som mala bolesti hlavy tzak som presla na fraxik a je to super..anopyrin mi vadil asi už..užite si tatry
@tinkatinulka piatok, hm, este neviem, sice je uz cosi naplane, ale este to nie je iste, ale asi nic, budeme asi doma, no maly je riadny pucko. 🙂
@olivia31 ahoj moja, no to je, ja mu uz davam 68, cosi 62, kazdy vyrobca je iny vo velkosti. no ja som mala mrchu iba raz, a cakam kedy dojde druha. to ma mrzi, ze vam nepraje, ale musim uznat, ze vonku je riadna divocina, ja asi ani dnes s malym nepojdem von, aby sa mu neprihosilo. vcera spinkal skoro do vecera, potom macal skoro 3 hodky a ani jest nechcel. zaspal a zobudil sa v noci, a uz som mala boba. ze budeme do rana hore, a pri papani mi zaspal zas, uff, som sa bala. ale este rano bol taky teplejsi ale uz vyzera ze maly je ok, a co vy, ako tvoj bobak?
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte korčule no a to čo tu je .....jedno veľké nič ................ 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 ......žijete čo nového máte ????? Ako trávite dni keď je takéto otras počasie HMMMMMMM...čo sa to tu staloooooooooooo.........ja sem kuknem tiež len občas ale keď tu nikde nikoho tak ani nič nepíšem no, ale už som sa musela .......my sa máme fajn drobec ma zamestnáva na plné obrátky ......inak u doktora to nedopadlo dobre a čaká ma operácia som s toho už teda dosť dobre na nervy nechápem čo to ja mám tam dole za bordel ????.... 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ...uf no neviem si to ani predstaviť ako to bude lebo budem musieť ísť na dva, tri dni do nemocnice neviem ako to zvládneme keďže ešte naplno kojím. 😒 😒 😒 😒 😒
@olivia31 milacik neodkladaj operaciu sama vieš že ak je endometrioza tak to treba co najskor vyoperovat a potom sup do plodenia serodenca..aby si neprepásla šancu..vimeže je to nárocné kedže ešte kojíš ale mažel ti pomože aj sestra...namrazis mliecko do zasoby aby mal maly aspon daku tvoju dávku a aj tak už je na príkrmoch takže z toho ma asi najviac..hlavne potrebuje zdravu maminu..inak my sa mame..no tak vseliak..ani to nevim opisat..vrámci snaženia sme skúsili 2x IUI ale nedopadlo dobre..ale zase skusenosť..užívame si viac krsnatá, majú 6,2,1.5 roka takže sa s nimi da aj zahrať a je to veselšie a viac sa venujeme sami sebe..to sme hlavne potrebovali..
@tinkatinulka no ja viem, ze sa to musi urobit no ked si na to pomyslim sa mi zaludok prevrati vies uz to bude 4.laparka tak to nieje bohvieco .....buduci t. pojdem este za dokt. dohodnut termin .....bola som minul. t. na kontrolu tak mi povedal, ze je to tam nezmenene no a ze to musi ist von aby som si premyslela ci este pockame alebo to urobime teraz tak sme sa dohodli, ze segra ostane doma pri malom a dam si to odstranit eeste teraz .....vsak za chvilku su tu Vianoce a nemam chut to riesit neskor nech som cim skor fit. Moja tak to ma teda svete, ze to ani takto nevislo joj no co sa da robit viem ako toje tiez sme skudali dlho kadeco aj iui sme boli.....mojko len treba verit mozno sa stane zazrak po case aj tak sa stava, ze dlhooo nic a potom zena otehotnie ani nevie ako.
@olivia31 no je to oto horšie že u nás neveria nájsť príčinu máme kopec diagnoz ale žiadna neni taka hrozna že by sme nemohli..tak uvidime..ja viem vela lapariek neni dobre ale aspon ti daju svinstvo von a možno aj dake zrasty a daj si hned aj prefuk aj hysterku spravit..nech to maš nanovo či je všetko oki.
@olivia31 ahoj srdco moje, no my tak vselijak, maly mi dava hodne zebrat a to hlavne na nervy, v posledne dni len e len maci, uz mam toho ze ozaj dost a aj so spanim je to take kdejake. no to ma mrzi ze musis ist na laparku ale tinus ti pise dobre, daj sa do poriadku a daj si ten prefuk+hystero naraz urobit a budes mat dusu na mieste. 🙂
@tinkatinulka No veď to to je najhoršie, že neviete vlastne na čom ste že kde je ten zádrhel sakra........ veď už koľko si aj ty musela podstúpiť ....možno to chce pre liečiť tie ostatné diagno.....treba veriť a ešte možno po nejakej dobe niečo znova skúsiť i keď je to fakt už na peňaženku dosť aj na psychiku 😒 😒 😒 😒 😒 ....joj ja verím, že sa to stane určite verím tomu 😉 😉 😉 😉 😉 . No uvidím čo mi povie ten môj doktor sa ho opýtam či mi to tam popozerá, že v akom to je tam stave ....inak sa obávam či neprídem aj o vaječník alebo vajcovod ktovie aký je tam zasa masaker ......no dúfam, že to bude len a len dobré.
@vafinka No moja to je tak to sú tie naše drobce raz sú ako med a inokedy bojuješ celý deň s tým chrobákom malým.........Janík je celkom dobrý i keď raz do týždňa s nám stáva, že mám doma iné dieťa .....no proste musí si aj poplakať po zlostiť sa a potom je to zasa to moje zlatíčko.....a nebolí ho niečo keď ti toľko plačká ?? HM či je on stále taký že je plačliví ? Pošli mi jeho fotku aký je chrobáčik maličký 🙂 🙂 🙂 .....
@tinkatinulka
@vafinka Inak sme piekli naši idú na oslavu tak sme im zo sestrou napiekli ešte zajtra ozdobíme čokol. snažím sa občas aj niečo ušiť no strašne málo bo som večer na šrot .... 😝 😝 😝 😝 😝 .....No jasné kočky ste moje najkrajšie jasné, že nieste korčule len som Vás chcela naštartovať ...hihihi ....dávam si záväzok , že sem každé ráno aspoň niečo naškrabem . Lebo to tu zapadne prachom. 🙂 😉
@olivia31 no moja, keby len plakanie, maly je kazdy druhy den ako tiger, a to neprehanam. Ja uz niekedy ozaj nemozem, mam chut si dakam sadnut a plakat, strasne malo mi spi cez den, niekedy dohromady hodinu za cely den, a ked sa mu chce tak aj 4 za cely den, a to neprehanam, a v noci ako tak. stale som nervozna za posledne dni, vyzeram ako prasa krizene z diviakom, stale som ako hrosica. a co dokaze dorabat pri jedeni, ja uz z tych cirkusov jednoducho nemozem, brusko ho nebolieva, na to si davam pozor, aj zabku cvicievame, a niekedy ked sa maly pomyli, tak je ako med. Som stastna, ze mame maleho, ze som dostala od zivota sancu byt matkou, ale mame to ozaj narocne niekedy. mne moj muz povedal, ze mam nenormalnu trpezlivost. ja uz niekedy sama o sebe pochybujem.
No mas pravdu, upada to tu prachom, tinka sem nakukne, ja tiez a aj ty obcas, a lenocka a mili nam uz asi dali kosom nadobro 😖
@vafinka
@olivia31
no kočky vy ste sa ale rozpisali..oli ja som už aj celu vafinkovsku rodinu videla, boli u nas kukanut..joj drobec je nadherný a podobou nezaprie rodicov..aj ked ževraj u nas sa ukazoval aky vie byt dobručký..my dmes meníme dole elektro takže o zabavu postarane, a poobede pokosim travnik a asi hotovo pojdeme asi von sa prejst alebo do hory..zajtra smer brigada k nasim..uff
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 no sa ukazal ale potom nechci, co bolo doma za rodeo, prisli sme dom o pol 8smej a do 10.30 rodeo. 4 sme ho nosili, nechi co sa dialo. ale ked sa konecne ukludnil, tak sa najedol a hned odpadol a spal 🙂 a podla teba, na koho sa viac podoba? no dojdi aj ku nam pokosit, zislo by sa, dnes nic nerob, kasli na to, oddychuj a veru chod na prechadzku, a nezabudni zobrat toho maleho tigra 😀
@vafinka tigsr spi na gauci už je obed ona spava ako babatko..ale telku znesie hlavne reklamu tu kuka ako diva a este telenovely..no sak cely den sa tu vrta desny bordel hlavne že som rano poumyvala vsetko..sak ked sa dari
@tinkatinulka 😀 znala, ten moj krkan od rana spal 40 minut, rekord!!!!!!! poobede s nim pojdem von a hadam v kociku pospi dlhsie 😒 a co prerabate?
@tinkatinulka
@vafinka No čauko môj bobák ma soplíky no našťasie mu teču von z nošteka tak je to dobré no musíme často odsávať lebo ešte nevie fuknuť von ....no aj teraz som mu musela odsať už druhý krát od 20:00 ☹ ....no tak si sa Tinka pomojkala s mrňúsom joj ženy moje dnes sme ešte piekli a teraz sa nažgávam bo som chudá ako trlo to čo som pribrala počas tehu je už dávno preč a zasa som chudá ja už neviem či niekedy priberiem och ta mám ja problém, že 😝 .....no a ešte operácia tak už neviem ako budem vyzerať 😒 . No tak zasa zajtra dievčatá.
@olivia31 juj, ja by som ti hned dala aspon mojich 5 kil a hadam by som vyzerala ako predtym, to by bolo moje zbozne prianie ☹ ja uz rifle oblecem po nohy v pohode ale porodom a tehotenstvom sa mi asi riadne panva roztiahla, no pravda ,e ste stale mam aj brucho 😠 , dufam, ze sa ho raz zbavim 😠
@olivia31
@tinkatinulka kocky moje, no co, zas tu zdochol pes???? ☹ 😒
@vafinka ja riesim mrazak..dnes odisiel..nech mu je zem lahka aka bude dnes aj moja penazenka..fnuuuuk
@tinkatinulka ach jaj, no do prdele, ked sa dari, tak sa dari, malemu asi uz idu zubky, ma troska zvysenu teplotu, sopliky, vyhadzany, na spodnom dasienku ma uz take mapy zubkov, ufff. a aky ides kupovat, ten co sme my kupili je fajn, za malo penazi a vcelko hodne sa tam da nalozit
@vafinka no už sme kupili tu lebo sak by sa nam vsetko pokazilo sme nemohli cakat chcela som trosku vacsi ale neva..dali nam super cenu a hlavne meme 2 doma takže v poho
@tinkatinulka jaj no tak super, aspon ze tak, ja dufam, ze sa dneska aspon von dostaneme, lebo je vskuse dosrany 😒
@tinkatinulka a vcera ssom dostala po 2,5 mesiaci mrchu, ju, hadam sa mi konence podari aj schudnut cosi

@tinkatinulka 😀 😀 tak tak 😀