icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
3. sep 2014

@vafinka a hadam aj daco splodííte 🙂

vafinka
3. sep 2014

@tinkatinulka rob si srandu 😉 , daj pokoj 🙂 , ty si narade 🙂

olivia31
3. sep 2014

@vafinka
@tinkatinulka ahojte dievcata Tinus mas svadbu komu peciete na svadbu hmmmm. .....Vafi zubok mu ide no Janik nema este ani jeden hihihi ....a uz od 4. Mesiaca mu hladam zub a nic.

tinkatinulka
autor
4. sep 2014

@olivia31 ahoj ano budúci tyzden takze sa vysantim..a inak moje krasna malo prvý zub v 10 mesiacoch

vafinka
4. sep 2014

@olivia31
@tinkatinulka ahojte kocandy, no zrejme ano, vecer mal maly teplotu, tak som mu dala nurofenu, a teraz este spi, skusala som mu celo a je cely horuci, kurnik, tak cakam kym sa zobudi, aby som mu ju hned odmerala. no ma take dva mesiaciky na spodnej sanke, tak uvidime ak teploty nepolavia tak asi radsej zabehnem ku doktorke, ci to nahodou nema tu ladvinku. no uvidi sa, vcera bol otras den s malym, ani za pana spat cez den, stalelen macal a vsetko narvate v ustach a najhorsie zistenie pre maleho bolo, ze sa mu nenarve cela pesticka do ust 😀

olivia31
4. sep 2014

@tinkatinulka Ahoj ...to je čo za odpoveď ...ahoj áno ....ako áno ja sa vydávam ???? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 alebo ideme niekomu na svadbu hmmmmm......a ak sa vydávaš tak to si mi kedy chcela akože povedať čooooooooooooo ? teraz fakt neviem čo je pravda 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒

olivia31
4. sep 2014

@vafinka Ahoj no náš Janík má veľkú pusu tak on aj celú pästičku narval do pusinky 😀 😀 ...Tinka sa vydáva ?????
No uvidíš ak tá teplota neprejde tak radšej by som zabehla k lekárke....čo máte chorú Ľadvinku ??? ☹

vafinka
4. sep 2014

@olivia31 no maju svadbu v rodine pokial viem, no uvidime co bude, maly ma jednu ladvinku horsiu, teda tu odvodnu cievu nema tku aku by mal mat, za 2 tyzdne ideme na nefro na kontrolu a sono, 😒 , tak sa uvidi ako sme na tom

tinkatinulka
autor
4. sep 2014

@olivia31 citaj pozorne..hihi..že sa vysantím to znamená že ideme my na svadbu..nie na nasu.. 😀 😀 😀

olivia31
4. sep 2014

@vafinka Aha ja že už ona má svadbu.....no tak to nech je teda všetko ok.....dnes ideme vonku doobeda lebo mi včera nechcel zaspať poobede v kočíku tak dnes ho dám do positeľky.....včera som robila prestavbu v obývačke šíšnutá som

olivia31
4. sep 2014

@tinkatinulka však čítam a to sa môžeš ale aj na svojej nie tak náhodou 😝

olivia31
4. sep 2014

@tinkatinulka joj išla by som inak aj ja no nemám komu ...musím mojej sestre nájsť chlapa a potom bude svadba 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
4. sep 2014

@olivia31 no na mojej haha asi to spravíme v balone alebo pod vodou..ale už sa o tom intenzívne bavíme..ano bude to nie uplne štandardná svadba 😀 😀 😀 ale este nic neprezradím..ale inak dnes slniecko vykuklo tak hadam si užijete s Janíčkom slniecko..a kedy ides na kontrolu?

olivia31
4. sep 2014

@tinkatinulka No mám dohodnuté v novembri ale ja nechcem čakať som sa rozhodla že idem za doktorom to dohodnúť asi zajtra ....chcem to mať ešte tento mesiac za sebou ....tak uvidím čo mi povie že kedy môžme ísť na to.

tinkatinulka
autor
4. sep 2014

@olivia31 super .. veru nemas na co cakat aspon budes na jesen už fit..a hlavne mas tam super oborníkov co sa tomu venuju baby tam chodia z celeho slovenska..a možno sa to všetko ukludní a bude aj súrodenec 🙂

olivia31
4. sep 2014

@tinkatinulka No zajtra budem mudrejsia ved prave ze tu v BB a na Sliaci su super odbornici uz som tu riesila vsetky svoje gyne. prob. ....dnes je Janik ako cert musela som ho dat buvat uz o 10:00 lebo tu bol blazinec ....mame soplik stale nam tecie z nosa no hroza a odsavat to jaci ako o zivot....joj a druhe urcite nie asi nam staci aj jedno Tinus mozno ale neskor. Vela energie treba na to aby som vsetko cez den stihla dnes relaxujem nevladzem som neskutocne unavena ....ale nemenila by som mam poklad a je moj nikomu ho nedam.

tinkatinulka
autor
4. sep 2014

@olivia31 juj nebran sa vies kolko si na maleho cakala a hlavne aby nebol sam a mal surodenca..

vafinka
4. sep 2014

@olivia31
@tinkatinulka kocandy moje, takze ja som si dala zavazok, ze zacnem cvicit, a ide mi to uz treti den, musim uz jednoducho zo seba spravit cloveka ale aspon takteho aka som bola predtym, citim sa hroozne vo svojej kozi, ziadna dieta ale iba cvicenie, a prechadzky, diety neuznavam 😠 😀

tinkatinulka
autor
4. sep 2014

@vafinka no moja pridaj sa ja som vcera nestihala..mali sme romatiku..haha ale dneska dopracujem a idem na vec

vafinka
5. sep 2014

@tinkatinulka 😀 😀 😀 ideme makat karle 😀 😀 😀 , ja cvicim ked sa mi da a hlavne ked maly spi a to je teda malokedy, tehu sa mi pomenila riadne postava ale ja to dam 🙂

olivia31
5. sep 2014

@vafinka
@tinkatinulka dievcata tak som bola vsetko som dohodla aj ma sam osobne obiednal no mala sanca ze mi ten vajecnik a vajcovod ostane .....uvidime ked ma pozru budu mudrejsi idem 23 septembra

vafinka
6. sep 2014

@olivia31 super, drzime palce 🙂

olivia31
17. sep 2014

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte nejak zasa nestiham uz sa pripravujem na utorok mliecko odstriekavam aby aspoň nieco mal......davam mu sunar uz 5 den no ziadna slava nechce ho moc .....ked mu ho dava sestra tak ho aj da no ked ja tak nic moc stale si pyta prsnik no katastrofa. Zajtra sa ozvem idem do hajan.

santeema
17. sep 2014

@olivia31 neboj, ja som malého prestala kojit zo dna na den, kvôli hormónom. v prvu noc lietali flasky sunaru po spalni, co od nervov ich odhadzoval🙂, vrieskal hodinu v kuse v noci pri rvam davani a tiez stale pytal prsnik, ale v druhu noc to bolo lepsie, potom este lepsie a po 3 dnoch si na prsnk ani nespomenul a dokonca pie z flase aj kase, lebo tie velmi z misky nechce a z flasky sa aspon napapka dobre tej kase. tak neboj bude to dobre s tym sunarom🙂

tinkatinulka
autor
18. sep 2014

@olivia31 neboj moja on si zvykne po roku kludne odstav od sunaru a len miecko plnotucne kravickove alebo kozickove..a tým že papa pestrú stravu to už nebude potrebovat neboj vrtátiš a budes kojit dalej

vafinka
18. sep 2014

@olivia31 no som si vsimla, ja som bola s malym na nefro na ko, a stale rovnako sme na tom o 2 mesiace ko, reval tam ako pavian, mala som zabavu, inak s malym posledne dni total uzas, poriadne nas cvici, inac aj ja som uz vytiahla sportovu cast, neboj on si zvykne nan aj ja mu davam sunar a dobre, je sladky, zvykne si 🙂

olivia31
18. sep 2014

@santeema
@tinkatinulka
@vafinka dnes som mu dala aj cez den tak si dal asi tak 40 ml no a vecer som to nechala na manzela a mu dal flasu tak si dal 100 ml no plackal tak som ho dokojila .....o uvidime co bude ked nebudem doma.....Vafi tak sa len drzkajte ..ju tak to je super teda riadne rastiete ....Tinus dufam ze to tak bude a bude chciet prsnik inak mam aj strach ako to dopadne nejak sa toho bojim. Dievcata dnes mame 9 . mesia. Joj drobcek rastie.

vafinka
20. sep 2014

@olivia31 oli, maly je zvykly na cecik od teba, ty si mama co dava papat, neboj to sa vrati do starych kolaji ked prides z nemocky a aj zakrok mas 23?? no malemu uz len chybal olej vo vanicke abol by tam uz ako sardinka 😀 😀 😀 , a v sportovej ma kopu miesta 🙂 posli mi foto maleho 🙂

olivia31
20. sep 2014

@vafinka Joj tak to je riadny chlap no super nech len pekne rastie .....pošlem foto ....23 idem v utorok a v ten deň ma budú operovať uf nech to mám za sebou ...dnes som bola na pohotovosť bolel ma zub no hrôza už mám strach tak nervičky pracujú ....dnes sme boli montovať nábytok švagrovej sa sťahuje lebo sa rozviedla ..inak minulú nedeľu som bola v BA v Ikea na nákup lebo ona tam nebola tak ja a môj muž sme išli a sestra bola s drobcom doma.

vafinka
21. sep 2014

@olivia31 jaj tak, budem na teba mysliet, aj ti isto napisem, 🙂 , viem, ze sa bojis ale to zvladnes, no ja by som sa rada tiez kukla do ikei, cca 4roky som tam nebola 🙂