Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lenocka004 ano idu mu, hlavne vecer nam dava zabrat, no bola som tam preto. lebo v care mi povedali cosi ine a lsk som chcela vediet, ze ako som teda na tom na 100percent, a ostala som prekvapena, pretoze v care mi tvrdili cosi ine, teda to co im zrejme vyhovovalo. ano po lsk je dost velka sanca, bo vsetko mas prefuknute a trocha rozsirene, tak to skuste, hm?
@tinkatinulka
@vafinka no 6-8% velka sanca nie je. ☹
@lenocka004 toto nám povedali v car..ale tiež sme verili ze prelomime toto číslo..ale je to v rukách božích
@tinkatinulka No ved to, ked sa tak realne na to pozriem cez tie vsetky problemy co mam vychadza to na umely prechod asi najlepsie. Mm nie je nadseny lebo som mu povedala o neziaducich ucinkoch ale do dalsieho IVF uz ist nechce a ja zas chcem urobit vsetko pre toho posledného mraziaka.
@lenocka004 aj u nás to už tak bolo že sme zatracovali akukolvek pomoc zo strany vedy a nakoniec bojujeme dalej..každá malá zmena može prispieť k vytuženému cieľu takže netreba sa vzdávať..a inak každá ličba neplodnosti má vedlašie účinky len sa o tom nehovorí..
@tinkatinulka
@vafinka
No tak sme sa nakoniec rozhodli pre tu liecbu na 3 mesiace. Som zvedava ako to bude na mna posobit, ale uz to citim ze sa nieco deje. Ja sa snazim seba presvedcit o tom ze toto ma zmysel a mraziacik bude mat lepsiu sancu, ale mm stale hovori ze sa mam zmierit s osudom a rozlucit sa s detmi. Neviem ale bude asi tazke ho presvedcit aby tomu dal este sancu. Tinka ty si toto s tou liecbou prechodom tiez absolvovala?
@lenocka004 ja nie ale poznám toto..oddychnes si a v jan. Sup po nanuka..nevesaj este hlavu..bude lepsie
@tinkatinulka V januari pojdem na kontrolu do Medirexu ci sa nieco udialo s tymi protilátkami. Dufam ze uz tam nebudu a ak budu tak este to predlzim o 3 mesiace. Viac uz urobit neviem pre mraziacika. 😒 Snazim sa nevesat hlavu ja este nie, to skor mm je pesimista v tomto.
@lenocka004 to ho prejde..musite tomu zase začať veriť..viem presne ako ti je my sme čakali rok kým sme sa niekam zase pohli a povedali sme dosť nebudeme sa lutovať pome dačo robit..a uvidíme aký to bude mať efekt, ale verím že úspešný bude aj tento aj budúci rok..ved aj my si zaslúžime..povenovali sme sa domu aj sebe a zase iný pohad..ozaj a boli ste niekde na dovolenke?
@tinkatinulka Veru musíme verit ze bude dobre 🙂 Tinka teraz si na rade ty tak na to mysli. 😉 A nevies co je s mili?
@lenocka004 neviem mili sa strosku stiahla plne chápem tak nejak asi nema chut zverejnovat vsetko ale to sme asi každá taká malinke tajomstvá..ja len verím že to nevzdala, v poslednej dobre v mojom okolí rodia kočky co maju tesne pred 40tkou a nik to neriesi hlavne že babatko je zdravé..inak my sme zvažovali 2 psíka ako terapia ale moja mala sa nejak na mna zase nalepila tak už nenám tu potrebu..ona je na chlapov potvora..a co domcek? napis do správy..
@tinkatinulka urob kuk na Facebook dala som tam nejaké foto. 😉
@lenocka004
@tinkatinulka
@vafinka Dievcata tak bola som v utorok u dokt. Stehy mi vybral a o 6 t. pôjdem zasa na kontrolu a potom napíšem čo sa tam udialo a čo bude ďalej .....a už budú aj výsledky s histologie dúfam, že to bude ok.....Leni držím palce nech to všetko dobre dopadne a nech liečba zaberie. 😉
@olivia31 hlavvne že sa cítiš dobre, budeme netrpezlivo čakať..ja som teraz chora drapla ma nadcha tak sa liečim doma..moji zákazíci sice nervujú ale inak to proste nejde..ja nebudem nosic bacilov..a hlavne robota neni pes a neutečie. u nas sa cez víkend organizuje brigáda, uff aspon že tam ma nepotrebuju chlapy budu vrtat sekat maltovat takže hadam bude pekné počasie a ešte malovať sa bude..no na poslednú chvílku púred zimou sme sa takto rozhodli..neboli sme na dovolenke tak sme prachy investovali do vylepsenia bývania..hlavne sú to také nutné veci čo sme dlhšie setrili..inak ak by ste šli do Bojnic nahodou tak Vás očakávam domka na kávičke a koláčiku..
@tinkatinulka Tinuš dakujem za pozvanie 🙂 no do Bojnic pôjdeme asi len cez leto .....nech už drobec s toho aj niečo má.....no možno sa pôjdeme ockom previezť keď bude mať cesu okolo a prídeme na koláčik a čaj ....kávu nepijem🙂 .......tak sa len lieč moja .....aj u nás toho ešte veľa treba uvažujeme nad kúpou auta už sme boli aj niečo popozerať .....no ja chcem hlavne budúci rok tú kúpelňu novú tak uvidíme ako budeme finančne 😝 ....lebo ten môj príjem to ja smiešne šijem čo to aj doma chcem si niečo zarobiť aby som mala na topánky a tak 😀
@vafinka pošlem aj tebe foto čo sme sa boli fotiť ......a čo nového u vás inak nemáme ešte ani jeden zub ☹ .
@olivia31 no my sme nastastie tu kupelnu stihli tento rok ale bola to financna palba ti poviem..pretože vždy sa nieco vyserinka..tak ti spravim kapicinko aposn..alebo cajim..kludne zavolaj ked budete mat cestu by som strasne rada Vás videla..
@tinkatinulka dohodneme to a dáme stretko hlavne keď nebudeš mať veľa práce ....nechcem ťa otravovať ......dohodneme to tak aby to aj hlavne tebe vyhovovalo
@olivia31 ja som sam sebe pan takže pokial budem doma a nie niekde na cestach..co teraz som skoro stale doma tak oki..sak bolo by nacase..len zavolaj ked budete na ceste aby som stihla upratat lebo tu je bineeeec..sa tu robi teraz tak katastrofa ale tak o dva tyzdne ratam to už bude hadam hotove vsetko..ak da pocasie a aj sa pomodlím lebo sme ako v skladisku..
už aby boli vianove..tento rok sa nejak teším..sprqavili sme hodne si darcekov takže nic kupovat nebudeme len tak par veci drobných ale ta pohoda a volno, klud vona ihlicia..kolaciky..juj už som sa naladila na zimnu notu
@tinkatinulka moja Vianoce žiadne darčeky netreba len jeden darček nech sa po šťasti a budú Vianoce moc ti to prajem aj dva naraz cmuk joj bodaj by to tak bolo🙂 🙂 🙂 ......a sa tiež teším som zvedavá ako bude Janík darčeky rozbaľovať 😀 .....jasné dohodneme sa len neupratuj moc lebo Janík je zbojník on urobí neporiadok za 5 minut a riadim pol dňa.....mňam koláčiky .....budeme aj tortu piecť na jeden rok malému som zvedavá ako dopadne ešte sme to nerobili no musíme ako by to bolo keby som mu neupiekla 😝 .....
@olivia31 juj takýto darcek by vynahradil vsetko..ti poviem, pre celu rodinu
no vy buete slavit rok parada a už sa aj maly taha na nožičky?
ja pecem piatok na svadbu tortu..juhuuu
@tinkatinulka no jasne stojí keď sa niečoho drží už aj lezie hore na posteľ, sedačku...no krôčiky ešte nechce robiť dá sa na štvorky a ujde 🙂 😀 .....joj na svadbu pre niekoho, alebo idete niekomu na svadbu....juj dala by som si no ma zuby bolia som bola dnes u zubára no bolo tam strašne veľa ľudí ....tak zajtra idem znova 😝
@olivia31 nie na svadbu to som slubila kamoske..asi nebudem moct prist na obad ale aspon tortu spravím..strasne som chcela ale nie som fita nechem chodit ako bacil..sa vysantim..den zdobenia a super výsledok
@tinkatinulka
@olivia31 kocky no pekne a mna kto pozve na kolacik 😀 ???????
@vafinka lilacku kludne dobehni kedy chces..svekru už poznáš tak sa nezlakneš..dnes zacala luzovat mojho ze je to na neho vela..haha sak nic nerobi..a ked mu ja zrazu nepomaham tak je zle..sak funim jak lokomotíva..
@tinkatinulka no veru nech si zamaka, neuskodi jej 😀 😀 😀 😀 😀 , neboj dojdeme na navstevu ked sa nam bude dat a bude troska volna
@vafinka musis dojst ked bude podlaha ..juj sa tesim ako male decculko
@tinkatinulka 😀 ti verim, ale budete to mat krasne, ja keby byvam ako vy, tak som ako princezna zo saaby 😀
@olivia31 Dakujem Oli, vysledky z histologie budu dobre neboj. 🙂
@lenocka004
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá som tu 🙂 dnes zaspal o 19:00 😀 čo sa nestáva často väčšinou zaspí o 20:00 ......joj je to poklad no občas je to malá potvora 😀 ......dnes sme mali celkom fajn deň no konečne bolo pekné počasie po dlhej dobe ....inak ma bolievajú zuby to s toho kojenia asi mám stále také citlivé už som sa objednala aj k zubárovi lebo ma už aj tak bolel, že som bola na pohotovosti cez víkend ....... ☹ ......

@lenocka004 leni skus to IUI teraz bez liekov..ked si predstaviš že mangel ma zlu morfo na prirodzene pocatie šanca asi 1-2%, na IUI asi 6-8% a ivf ASI 45%..