icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
10. okt 2014

@olivia31 ahoj, juj, ale sa mas, my mame maleho choreho, v noci som tahala nocnu od11-3tej, uz sum zaspavala aj posediacky, ufff dufam aspon s malou dusickou ze tato noc nude lepsia

tinkatinulka
autor
15. okt 2014

ahojte kočky tak dnes po dlhšom čase tu moc nestiham lebo kedže som bola mimo tak dobieham pracu, nic sa mi nechce u nas ako po bombe doma malovalo sa a tak stale okolo domu takže na nic neni cas, už ani chut a o peniazoch ani nehovorim..chcela by som odletiet niekde na MaleDivy..haha ale som skromna co 🙂

vafinka
17. okt 2014

@tinkatinulka ked pojdes tak ma vezmi so sebouuu, prosiiiiiiim 😀

tinkatinulka
autor
17. okt 2014

@vafinka no moja pojdes ako príbalová batožina..inak mam pre teba niečo..teda pre malého a je to teplučke len dnes zase smrkam tak som iba preletela aokolo vas..

vafinka
17. okt 2014

@tinkatinulka kakana zato ze si nedosla 😠

tinkatinulka
autor
17. okt 2014

@vafinka no promin že myslím na zdravie tvojej rodiny ved vieš že ja som bacilonosič ale buduci tyžden by sme hadam mohli dat kafe 🙂 donesiem ti stare zemaky pre maska

vafinka
17. okt 2014

@tinkatinulka oooooo nooo to by si ma velmooo potesilaaaaaa 😀

vafinka
25. okt 2014

@olivia31
@lenocka004
@tinkatinulka kocky moje, kde ste, zijete vobec???????

olivia31
25. okt 2014

@vafinka ahoj no tento t. bol otras Janik mal tri dni teplotu a potom sa vyhadzal po telicku mame siestu chorobu tak sa to vola. Noa ja som bola dva krat u zubara bo ma bolia vsetky zuby hroza .

vafinka
26. okt 2014

@olivia31 no super teda aj moj maly bol chory, mal aj atb, hruza, co sa nagrckal, a aj ja idem tiez v tyzdni ku zubarovi , uff sa tesim ozaj 🙂

olivia31
26. okt 2014

@vafinka joj atb moj bobosko....Janik nemal a len od tepl. Nurofen a paralen cipok inak nic....no dnes je uz ok uz aj telicko je pekne uz nema nic ....no zubar aj mna este caka navsteva tento t. .......inak tu je riadna kosa aj mraz a unas uz aj snezilo

vafinka
26. okt 2014

@olivia31 to fakt?????? fiha tu nie ale o tej kose mi cosi vrav, chudacik moj, tak som rada ze je mu uz lepsie, ak bude poobede cas pojdem sa s malym vyvetrat, rozmyslam ze uz dam aj kvety do pivnice, ja si dnes doma sama bacujem, tato musel do prace, sakris neky, ☹

tinkatinulka
autor
26. okt 2014

ahojte kočky my dmes smer BA takže Ikea tras sa tinka si musi ulaviť aspon týmto smerom..zajtra vuaaaa cucanie krvy ☹

olivia31
26. okt 2014

@tinkatinulka super my ideme buduci mesiac smer BA ikea ....co pekne si tam nasla ...ja chcem novu kalajnicku na zaclonu nejake drobnosti nocne stol. a potrebujem svietidla nevies mi poradit do spalne obyva. detsk. Dakujem

vafinka
27. okt 2014

@olivia31
@tinkatinulka kocky ani nevravte, ja by som sa tam veru tiez sla rada pokochat, a nadychat smradu noveho nabytku, ach jaj, no co uz, skoda ze ju mame tak daleko 😠

olivia31
11. nov 2014

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte čo máte nového dievčatá ...ja mám dnes po dlhej dobe večer pre seba 😀 som šťastná ako blcha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 drobec už búva skoro hodinu .....Tinuš čo si pokúpila v BA my ideme o týždeň lebo tento víkend ešte musia poukladať drevo na chate čo doviezli .....inak som sa dala šiť po večeroch chcem si privyrobiť nejaké evráče lebo to čo mi chodí na účet je hrozne málo ☹

vafinka
12. nov 2014

@olivia31 ahoj moja, aspon ze sa ti da, mne dava maly tak zabrat v posledne dni az strach ako si lahnem tak spim, ani cvicit nemam kedy, este mam stale +5kil, kurnik, a okrem toho maly mi nechce jest prikrmy, doteraz nebool problem a vcul co robi nema obdoby, tak mi predvcerom vrieskal ako divy, celu ma ogrcal a aj seba sa ogrcal, strajkuje ako sa len da, vrrrrrrrr, no to je veru malo co chodi na ucet, ja ked mam aj mlieko kupovat a ostatne, je to supa kazdy mesiac a ked bol maly chory tak som nechala jemu 30e za lieky!

olivia31
14. nov 2014

@vafinka moja nechce papkat nejde mu zub ? Mne teraz drobec tiež pľul jedlo keď mu išiel zub a mal aj pusu vyhadzanú okolo ust a asi aj teraz mu pôjde lebo sa mu včera znova okolo ust červene bodky a nechce papkať ....ako je to málo fakt ja tiež kupujem sunar ale aj kojim stále .....a šijem dva dni večer v t. do pol noci a potom so dva dni ko. 🙂 ☹ ale uvidím či aj niečo popredám. Dnes idem na kontrolu do BB na gynekol. tak som zvedavá čo zasa 😠 dufam že to bude ok.🙂

vafinka
14. nov 2014

@olivia31 som sa mu divala do pusinky a nic, spodne mu vidno a to je tak vsetko, on mava taketo obdobia ze mi nechce jedavata a robi strajky, inak kupuj sunar cez net, mas to lacnejsie a o dost, ja to tiez tak robim, bud cez mall alebo feedo.a co sijes??

vafinka
23. nov 2014

@olivia31
@tinkatinulka @lenocka004 ahojte kocky, co tu uz ozaj skapal pes?? tu uz ziadna z nas ani nepachne, co je toto?????

tinkatinulka
autor
23. nov 2014

ahojte kocky takže kedže som schytala saku infekcnu chorobu skacem po strop ako diva.. ☹

zuzulikmichalik
23. nov 2014

my sa práve na 1. IVF pripravujeme, podstupujem stimuláciu hormónmi a ďalej uvidíme, v priebehu bud. týždňa ak všetko dobre dopadne pôjdeme na odber vajíčok...veľmi sa bojím, ale snažím sa myslieť aj pozitívne (nie vždy sa to dá). Máte niekto skúsenosti s IVF v Repromedice?

olivia31
4. dec 2014

@zuzulikmichalik Ahoj držim ti palce nechto dobre dopadne. 😉 🙂

olivia31
4. dec 2014

@tinkatinulka Môj poklad to čo kde si bola keď si takto ochorela. Posielam objatie.
@vafinka Dievčatá máme teplotu minul. t . mal utor, stre ,štvr, a vnoci znova 38,4 ma picne keby mu aspoň ďalší zub vyšiel no nič teraz búva má znova teplotu 38,1 ......stále niečo mňa tie zuby bolia aj včera som bola u zabará aj v pondelok hrôza ......nestíham apsolutne nič som rada keď navarím a upracem to je tak všetko ☹ žehlenie čistá katastrofa nega kopa

tinkatinulka
autor
4. dec 2014

@olivia31 no moja vysledky hovoria za vsetko moja imunita haha žiadna a ešte aj ..pisem IP

vafinka
4. dec 2014

@olivia31 ahoj moja, no my sme na tom tak nejak podobne, uz treti den stale medzi 37,2-38, kukala som malemu aj do pusinky a nic mu nevidim, ze by sa tam cosi dialo, furt je pokakany, aj 5x za den, ale nehnackuje, chuda moje aj so zubami, a este stale maleho kojis? inak u nas podobne, bordel vsade, som rada, ked si dam nechvilku nohy hore, maly mi furt maci, spanok ma taky za posledne dni, ze si mam asi bodnut oko 😒

olivia31
4. dec 2014

@vafinka joj no čo to je volala som dokt. mám počkať niekedy to aj mesiac takto trvá kým niečo vylezie na nervy to je ....si zober že sme boli celý t. doma a dnes je také pekné počasie a zase len doma ma picne......a to chcem v sobotu maľovať obývačku ☹ joj ta
@tinkatinulka som čítala tak to je deda fakt o držku napíšem do ip.

vafinka
4. dec 2014

@olivia31 tomu verim, ze je to tak, my sme boli dneska vonku, neodolala som tomu slniecku, tiez som bola par dni s malym doma, ked teplotoval vyse, a aj vonku tu bolo strasne hnusne, no si robis roboty pred vianocami, a mas uz vianocnu vyzdobu doma? ja ani make f, v tyzdni si dam vence na dvere, dajaky ten obrus, a serkam zatial na to, kolaciky zacnem pomalicky piect, teda aspon vanilkove a linecke, a rada by som spravila aj medovnicky,

olivia31
27. dec 2014

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá ako sviatkujete? My leňošíme doma a užívam si rodinnú pohodu.....zajtra ideme trošku mimo domu na výlet niekde za snehom ....u nás trošku nasnežilo no málo .....berieme sane a ideme malého trošku posaňovať.........máme už dva zuby našla som mu ďalší 23.12 hihihihi darček 😀 .....inak nič nové.....v pondelok idem dať drobca zaočkovať joj to zasa bude ☹ dúfam, že to drobec zvládne.

tinkatinulka
autor
27. dec 2014

@olivia31 dakujeme užite si snehu a spoločné chvílky 🙂