Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka Ono je to o tom aby ta spravne nastavili na stimulku, u teba už vedeli o čo ide ale nic nove nevymysleli..ja som zvedava čo vymyslí náš dr. v stredu..juj aj sa bojim aj sa teším, zmiešané pocity ale n je taky pohodák že určite odtial pojdeme s úsmevom a odhodlaním.Inak bola som na hodinovej prechádzeke so psom, som KO sak ma potahal ako blazon, vonku mrzne tak bol aj rad že už ideme domov, ale tlaku to nepomohlo 162/95 je hruuuza
Asi budem musiet zase zvyšovat lieky, ale neviem dokedy.Ked by som ostala tehotna tak asi pojdem rovno do nemocnice.Buuuf..ma straší doktor.
@tinkatinulka ano to mas pravdu, nenastavili to asi tak ako mali. ale co uz, cas nevratim naspat. a v stredu uz ides do brna? no ja som odhadzovala sneh. tak som sa narobila pri tom, potom som umyla kopec riadov a kadejake roboty som si dnes porobila a hlavne okolo kvietkov, dnes som im dala papat, teda som ich pohnojila. su akesi chudence, tak som uz dnes zacala s postupnym prihnojovanim, no aj moja jedna znama, tiez ked bola tehu, posledne mesiace prelezala v nemocnici bo mala tiez vysoky tlak a to je hodne nebezpecne. tiez by som sla von so psami, ale nemala som s kym ist. ufff. no skoda ale bolo krasne
@vafinka ja sama, teda s mobilom a koníkom 🙂
@vafinka ... Vafi ale sak tu som, len som nemala nic nove, len som vas tak tisko sledovala 🙂)
@tinkatinulka ... Tinka no lebo mne tam nieco napisala, ze 4 a 4.7 ci co a povedala, ze to je dobre...ale tu niekde na koniku som citala, jedna baba co chodi do RF pisala, ze nejaky lekar v RF jej povedal, ze idealne je okolo 2
baby a mna ide porazit ked mi stale v centre povedia, ze treba schudnut...nevravim, ze som stihla, ale zase nie som ani tucna, dobre beriem, keby som tych 5kg dala dole, tak ok...ale v mojom okoli je kopec tucnych zien, vyslovene tucnych, ovela vacsie zadky aj brucha maju ako ja, vyslovene gule su to a otehotneli prirodzene...tak nech mi niekto netvrdi, ze je to o vahe
@mili78 to je konina, mne povedal doktor ze pokial neupravíme hormony, tlak a cukor tak ani neschudnem..že to moje telo si robi co chce..sak si kus zo zadku neodrezes..keby každy tak pristupovala k svojmu zdraviu ako my..mne pocas stimulky nabehlo 10 kil..a co mam sa zblaznit?nieee
@mili78 inak neviem ako s tou stitnou, mame ju v rodine a bojim sa toho
@tinkatinulka tinka, a to si az tolko pribrala?? ty koky, ja som dala tak maximalne asi 3 kila, a to som dala chytro dole. bo ked sa trapis, tak ani nejes poriadne, ja stale mastim na byckaci ale po 12 min denne, to je taky ideal, co vladzem
@vafinka sak ale už som aj dačo zhodila..dr. povedal že zadržujem stale vodu..
@tinkatinulka no to satelo brani, ale z toho si nic nerob, to sa za nejaky cas zlomi a vaha pojde dole
@vafinka .... no ja secko sledujem, ako taky tajny agent :D mám vás pod palcom!!!! chííííííí... Ja som pocas prveho ivf pribrala tiez 10 kil a teraz uz mam dobrych 5 :(
@tinkatinulka ....presne, ja som chodila aj cvicit, aj som diety drzala a nic...ja tiez tvrdim, ze pokym nie su hormony ok, tak neschudnes...uz ked sa nemaju naco vyhovorit tak to hodia na váhu...a co tie tlste zeny co otehotneju prirodzene? ved len v mojom okoli ich je aspon 5, ktore mi pridu na mysel...a su raz také ako ja a uz maju bábatká a silno pochybujem, ze boli na umelom. Ved aj ja mam stitku v rodine, mamina aj bracho :(
@vafinka ...néé 007 mi nepridelili 😀 ....presne sak aj jedna co ju poznam tak ked nemala 150 kíl tak ani kilo a pred 2 mesiacmi porodila...tu keby videli v CARe tak neviem co by povedali....baby muz mi tu pústa videa malej 2 mesacnej dcerky jeho sestry...a ja sa musim usmievat...on mi to robi naschval? 😢 😢 on si nevie uvedomit, ze mi to nerobi dobre? 😢
@mili78 chlapi si tieto veci neuvedomuju, mo j muz mi tiez povedal tesne po ivf ze ci by sme si nevzali na vikend synovca, ja som mu hned povedala. ze bysom to nezvladla po psychyckej stranke, a on ze co prehanam, ja som mu hned povedala, ze som po psychyckej stranke zle na tom a po tomto by som sa asi isla obesit a odvtedy som to uz nepocula od neho
Baby oni to nechápu chlapy,ja som musela narovinu našim vysvetliť že som ko s nervammy a nezelam si aby takými vecami otravovali ,kukali na mňa ale ked im .nedochádza
@tinkatinulka aj moja mama ma dopaluje a to na 100percent, ja nechapem, cim ona mysli, tiez ma vytaca ako sapatri, ked mi vola hned ako prva vetta znie-vies, tuto jedna kocka tiez nemohla mat dlho deti a chodila do blavy a vcul ma 3cky 3 dievcatka, ake su krasne, tak tam pojdes aj ty, -no rozkaz!
@vafinka zlata,moja svokra zase samé liecitelky riesi..keby vedella všetko tak asi odpadne,mne sa jej to nece vysvetľovať..by nepochopila
@tinkatinulka och joj, ze tie nase mamky neviem cim myslia, moja milovana ,,mamicka,, mi uz aj naplanovala ze kedy pojdem na dalsie ivf, co si ona mysli ze je to ist na ivfko ako lentilky? tak som sa nasrala a som jej povedala ze ak si ona mysli ze je to len tak, nech si ide vyskusat, ze ci sa bude citit ako vevericka aj na 3, 4 ci 5 ivfko, no ja nechapem, vytocila ma ako sa patri
@vafinka mne moja ponúkla že mi babo vynosi ak bude treba,ale to by som nechcela od nej lebo je chora
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 to fakt?
@vafinka ....presne toto sme sa s muzom bavili...ten mi povedal, ze ci ich neviem poslat do pi... No neviem, skoda, ze nemam taku povahu...ale mne to priprada akoby to robili naschval, lebo to uz nie je normalne aby sa niekto furt vypytoval niekoho ci uz je tehu...ved ked mam v sebe aspon stipku inteligencie tak si domyslim, ze ked ta osoba zije s chlapom, ma uz svoje roky a dieta nikde, tak asi tam bude nejaky problem a nebudem sa to tej osoby furt dokola vypytovat...bud su tak blbé, alebo tak zákerné, lebo ja uz si to fakt neviem vysvetlit

@tinkatinulka 😀 😀 , to si zle povedala, mladucka a zdravucka, tak to tam vravia, mne ked povedal primar v tn, ze je mnoho anomalii u kazdeho cloveka co brania k otehotneniu a predsa otehotneju zeny, je to o nahode. a to mna povzbudilo, to som asi potrebovala pocut. tak ja nevesiam hlavu a uz hlavne po tom, ako som mala vcul dobre vysledky, a to bolo mnozstvo hormonov o ktorych som ani len nepocula, takze si myslim, ze mi nesadli lieky pri ivfku, a v tom bola asi cela chyba