Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
Takže ja som dnes bola už v práci no ešte nie som na sto percent fit ......no moje inteligentné kolegyne sú dve choré ale aby ostali doma tak ako ja to nie a šíria tam bacily nechápem no a popritom sú na dohodu tak nemá čo riešiť a ja som zamestnaná a na úkor dovolenky som ostala doma ešte si aj choré deti došikujú nechápem
@tinkatinulka no a to nemyslíš vážne , že ta takto odbili u lekára to už nieje možné to to naše zdravotníctvo......... si jej mala povedať pekne od srdca
@olivia31 som povedala a ona kulla na mňa ako na votrelca,všetko som jej v skratke vysvetlila.keby bol dáky dobrý doktor,hneď idem..ale neni
@tinkatinulka tak skús niekam inam zájsť do iného mesta .....ono to človeku aj energiu a chuť odobere
Ahoj to mi nedá.Môžem sa trošku pridať?
V skratke:sme spolu s mm už práve dosť dlho aby nás ľudia múdrosťami šetrili,3iui,2ivf,5ket-do Blavy sme to mali 200km.......
-Tak si ma tak jedna,teda nielen jedna pani odstavila(dôležito sa tvárila)či som ja už počula o umelom oplodnení 😀 -tak ono si všetci myslia že idem sa kúpim
-Stojím si pri deckách synovci netere a moja spolužiačka do mňa,ukazuje na prvé to je tvoje-nie,druhé-nie a ták... a ešte stále jej nedoplo-ty kokos
-Nehovoriac o chlapoch ktorý chcú "pomôc"
-O tom že ja nič neviem lebo,nemusím lebo,nepotrebujem.....
No a už ani nechcem spomínať,však na MK sa chodím ukľudniť 😉 ,prepáčte že som sa vtrela ale to mi nedalo
ďakujem,ale nevedia koľko námahy ,peňazí,kíl,zdravie,psychika a len ma neskutočne vytáčajú
som ešte dávnejšie rozmýšľala-že nejakú knižku-asertívne správanie-lebo dávnejšie to bol len plač do vankúša a teraz už som odolnejšia-občas ☹
@moname ahoj,som rada že si napísala,toto je taký nas klebetnik o našom skutočnom trápení..kam ste chodili do car?
Baby moje, no ja asi uz starnem, mne sa zacinaju pacit veci , co sa mi nikdy nepacili, je ot normalne??????
@tinkatinulka hoj,ďakujem za milé privítanie.Chodili sme do Iscare-ale však to bolo prvé a vtedy bolo len v Ba 🙂 nás tam už poslal gyn. po troch iui-no aspoň to som mala zadara 😀
@vafinka to mame aj my doma
@moname a teraz chodite kam?
@vafinka cica tak internista ma nepotesil..zase zvysenie liekov a z prednisonu nebol nadseny, kontrola otyzden zajtra zase odbery krvy ☹ je to profik-pedant ja ho zerem 🙂
@tinkatinulka oni su take sklenene, so zltymi vrchnakmi, no teda, chyta ma akasi besnota 😀
@tinkatinulka ved sono bolo ok, ta kco sa stalo?? neboj on ta da isto do kopy
@vafinka no sono ano ale tlak nieee..bojim bojim..zakazal mi jest už asi všetko okrem rajciin
@tinkatinulka minuli sa nám všetky "nanuky"(raz sa podarilo,len som potratila ☹ )tak som sa rozhodla liečiť manželíka. No a to je na Slovensku umenie-jeden múdri urológ to po...,tak teraz vyskúšame napraviť a neviem aj tak čo ďalej.Totiž aj finančné zásoby sú fuč a všetko je čím ďalej zložitejšie.Ale že mám psa aby ma mohli ohovárať,že psa namiesto a také tie múdre veci.

@vafinka
@mili78
@tinkatinulka ahojte no také kolegyne mám aj ja no ja som sa obrnila pancierom a nevšímam si ich a keď má blbú poznámku tak jej to dám patrične pocítiť netreba sa báť pošlite ich aj do p... a nech si myslí čo chce ja každej jednej doprajem nech si však skúsi .......to svedčí len o ich inteligencii kašlem na všetkých nech si oko v.......u 😠