icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka starka moja, niekot raz musi zacat 😀 😀 😀 😀 , ja sa pak pridam 😀 😀 😀 😀

mili78
10. jan 2013

@vafinka ...Vafi co chces, sak si dnes dostala 4 vajcááá 😀 😀 a zadarmo!!! a este som zabudla, mi dnes dosli aj tabletky na odkyslenie organizmu, idem sa odkyslovat baby 😀

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka nooo sak ty si mladucha tak jasne ze až po mne, ale to najskor Oli vekom zacina nie?

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@mili78 začínaš nie?

mili78
10. jan 2013

baby ja musim byt prva, ja som tu najstarsia, stara korčula 😀

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka ja moc dufam, ze aspon jedna strana bude ok, prajem si aspon toto, taky maly zazrak a darcek k narodkam. to je vsio. ozaj zajtra sa musim ist objednat k internistovi na predoperacne, ved uz ma musi poznat, kazde 3 mesiace som tam 😀 😀 , on je fesak jak hrom 😀 😀 😀

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka
@mili78 pukane dve, no styri vajca to ano, kazdej jedno az je z toho mimi, vrrr, a pockat, pockat, kto to napisal ze stara korcula??? ja padnem, my sme krasne damy v postarsom veku 😀 😀 😀 😀

mili78
10. jan 2013

@vafinka ...Vafi tak teraz si sa prezradila, ze preco k nemu tak casto chodis! 😀

mili78
10. jan 2013

@vafinka ...ja som stara korčula 😀 sak moje spoluziacky uz majú 14 rocne deti 😝

vafinka
10. jan 2013

@mili78 ver za aj ty by si chodila a ta jeho krasna ritula v tych bielych gatoch, ochhhh a krochhhhh

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka neboooj nic to neni..a fesak potesi..dnes na sone bol tiež jeden..ešte že ma nekukal v nohavkach ked som tam behala

mili78
10. jan 2013

@vafinka ... Vafi hahahahah 😀 ze kroch kroch, ja umrem :D

vafinka
10. jan 2013

@mili78 to tak neber, my si materstvo viac uzijeme ako ony!!!!

mili78
10. jan 2013

@vafinka .... no a ked bude mat moj bubacik 10 rokov tak ja pojdem do dúchodu...uzas :D

vafinka
10. jan 2013

@mili78 no co, to by si aspon pohladom pretiahla ked uz inac nie, to je kusss maska

vafinka
10. jan 2013

@mili78 no aspon na dochodku s aim budes moct viac venovat, no nie???

mili78
10. jan 2013

@vafinka ... Vafi ty nezbednica jedna, takto skulit po doktorkovi 😀

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@mili78 to mam aj ja take..a už su aj štastne rozvedenééé 😝

mili78
10. jan 2013

@tinkatinulka .... sak to aj ja, ale aspon maju deticky 😔

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka vafiii ty dračicaaaa, a to si nevidela doktorov v reprofite..vrrr

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@mili78 to tak neber..bude aj too

mili78
10. jan 2013

@tinkatinulka ....no len aby 😢

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka ani nevrav, ja som zdrava a ,,aj nadrzana,, no ja zato nemozem, , ked on je take masicko jak sa patri..........

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@mili78 ked budes verit tvojmu snu tak sa splniii, možno nie hned ale raz určite..

vafinka
10. jan 2013

tak sme tu pekne zacali a zas smutne reci?? odteraz kto bude mat smutne reci si musi capnut jednu po zadku

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka nooo sak oki..peknu doktorku taťko najdeš ale doktorov je dosť..teda ak sa ti prave nekuka medzi nohy..to je pruser, vtedy sa cervenam

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka ja by som aspon skocila po nom teda aspon pohladom 😀 😀 😀 😀

vafinka
10. jan 2013

ale som normalna, ze??? vsetci su tu slusny, len ja sa akosi vymykam normalu 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka cica my musime doma sexovat s kondomom tak mi nic nevrav..sak jak skolaci aby sa nieco nestalo..sexi bielizen nepomaha ale drahy chysta daku romantiku na výrocie..uvidííme

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka uha, tak to znie slubne, ale sexovat so sprcakom, teda nic moc, 😎 a kedy mate vyrocie??