icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
11. jan 2013

@vafinka svadbu sme uz asi sto krát začali riešiť ale moc dá nám nece,my ux sme ako manželia po rokoch. Očné dopadlo súper, 5 hodín čakania juhu

vafinka
11. jan 2013

@tinkatinulka no ja priznavam, ze vybavit svadbu to chce aj kopu casu, bo ked to chces mat vsio typ top, a nelaka ta to??

tinkatinulka
autor
11. jan 2013

@vafinka ale laka, minuly rok som segre organizovala a mala som dost..momentalne mi je hlavne luto tých euracov, nakolko mame doležitejsie výdavky.. 😀

vafinka
11. jan 2013

@tinkatinulka jasne, ja to chapem, pri svatbe sa tasnes po vacku ale je to krasny zazitok do zivota

tinkatinulka
autor
11. jan 2013

@vafinka ved to ano..tento rok to mozno stihneme 😝

vafinka
11. jan 2013

@tinkatinulka inak som nasla na nete moje svadobne saty, vrrr, krasna spomienka, mala som ich ako prva a nepouzite

tinkatinulka
autor
11. jan 2013

@vafinka no ja mam svoje v

tinkatinulka
autor
11. jan 2013

@vafinka
ja mam svoje vysnivane ale su straaasne draheeeeee

vafinka
11. jan 2013

@tinkatinulka posli link

tinkatinulka
autor
11. jan 2013

@vafinka neviemnajst 😢

vafinka
11. jan 2013

@tinkatinulka a aspon vies znacku?? a tie moje si kukla?

mili78
11. jan 2013

baby aj ja som mala prva uplne nove saty zo salonu, este ich ziadna nemala a vratila som jej ich cele došklbané...starú skoro vystrelo ked som to tam doniesla 😀 😀 manzel hovori, ze dole je taka mensia dierka...stara otvorila to vrece a tam diera ako Amerika cháá cháá 😀 toto je u vas mala dierkaaaaa? ozelenela, ofialovela 😀

vafinka
11. jan 2013

@mili78 to musela byt ale radosti, moje saty boli akurat trocha spinave zo spodu ako vsetkysaty

mili78
11. jan 2013

@vafinka ....tak spinave boli aj tieto, ale keby si tu dieru videla :D vsetci chlapi pri tanci mi tam nohy pchali a diera sa zvacsovala a zvacsovala 😀

vafinka
11. jan 2013

@mili78 😕 😕 😕 😕

olivia31
11. jan 2013

Ahojte poctivo sa hlásim teraz som došla bola som nakupovať bo som sa rozhodla , že začínam cvičiť od budúceho týždňa 😀 😢

vafinka
11. jan 2013

@olivia31 momentalne aj ja cvicim ale vonku s lopatou, uz som totalne ko, a ak este mieni tak snezit, tak ma urve a este sa chystam na bycikel, ale neviem ci sa nan vysriabem

olivia31
11. jan 2013

@vafinka no ja sa chystám do fitka musím rozhýbať panvu aby to dobre všetko dopadlo ....no len to nepreháňaj a snežiť ešte má asi pár dni sa teším keď budem už zdravá tak idem na lyže 😀

vafinka
11. jan 2013

@olivia31 no ja neviem ako u vas, ale u nas snezi ako sialene, dnes som si krasne ohrnula a ako vojdem dnu a kuknem von tak fujavica ako hrom a za 3 minuty je po mojej robote, no veru neviem ci pojdem na bycikel ale asi ano, aspon na chvilku, len si na nu neubliz, davaj si pozor a kedy ides na ivfko?

olivia31
11. jan 2013

@vafinka no u nás to je rovnaké celý deň padá a máme ho tu dosť pošlem ak chceš .....no budem si na ňu dávať pozor bože chráň aby sa mi na tom dôležitom mieste niečo stalo 😀 ........ivf asi marec apríl

vafinka
11. jan 2013

@olivia31 oj, len si nechaj, ja ti radsej poslem, isto ho mate malo 😀 , no tak sa ti to pomalicky blizi , len nech ti to hlavnepomoze

olivia31
11. jan 2013

@vafinka no tak mame ho dosť tu u nás pod poľanou ....no ani nehovor ale sa mi moc do toho nechce

vafinka
11. jan 2013

@olivia31 no ale hadam ten vysledok bude stat za to,

olivia31
11. jan 2013

@vafinka ved áno len keď si predstavím ten celý zdĺhaví proces aby si sa k tomu dopracovala tak sa mi moc ani nechce vieš keď som to riešila minulí rok tak som sa nevedela dočkať neviem ono to je teraz celé iné už viem čo ma čaká dvakrát do týždňa na kontroly to je strašne únavné a potom tá narkóza a pred tým neskutočné množstvo vody čo musíš do seba dostať tak že tak ja viem že ten výsledok stojí za to ak to dobre dopadne no to je vo hviezdach ☹

vafinka
11. jan 2013

@olivia31 ved ja viem, ja to mam 2xza sebou, a ten druhy krat to vyzeralo tak nadejne,aj sme satesili z urody folikov, a prd z toho, no neva asi tadialto cesta neviedla. nedivaj sa na to negativne ale na to, ze bude mimi. ano je to vo hviezdach a treba im verit, ze uz haaaadam konecne aj tebe popraju

vafinka
11. jan 2013

kde ste vsetky??? a ja tu sama chudatko. baby moja dnesna vecera-chlebik, cibula, tatarka a horcica, no co, ked musim tak musim, ale bolo to fakt dobre, este polopatovat vonku a je to

tinkatinulka
autor
11. jan 2013

@vafinka ahoj boli sme prec..tu snezi ako sialeneeee..aj ja som dnes lopatovala, ale iba trošku nemožem byt moc na mraze pre ten tlak moj a aby som neochorela ked znizujeme imunitu..kurnik aj s tym zdravím

vafinka
11. jan 2013

@tinkatinulka ja uz dnes som tolko krat lopatovala aidem za chvilku zas, u nas muselo nasnezit cca 30 cm od vcera, a ako sa citis ked uzivas ten humac? predison???

tinkatinulka
autor
11. jan 2013

@vafinka neviem ci to je ním,ale bolia má strašne prsia hlava a aj tlak sa zhoršil..dnes 10 dc a ja citim brutal vajecniky..v stredu bude asi maxi folilulik

vafinka
12. jan 2013

@tinkatinulka uha, ja som mala asi vcera ovu, trocha neskor, ale som si myslela, ze mi vnutro exploduje, a asi aj, aj som spinila, ale neva. . 😀 😀 😀 , len ci ta hlavicka neboli aj z toho, ze mas toho hodne moc nauzivanie liekov a vitaminov,