Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
a vy tu kocky co riesite??
🙂 🙂 🙂 @olivia31 No to dufam a aby to nebolo malo melancholické tak OPU bude na Valentína 🙂 teda predbežne, ale ano februar je ten mesiac dosť sme sa o tom bavili aj s doktorom a nemame na co cakat a BABY rodíííme v nov. 2013 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No urológia bb a spoločné wc,to je kapitola sama o sebe .Tam sme už boli.to wc sa nedalo zvnútra zatvoriť,tak som ho zvonka zamkla-tuším visiaci zámok 😀 vedľa mamina s dieťatkom išli na wc-chudák môj manžel ,kým odovzdal vzorku-nuž ani tam ho nemôžem posielať.
@moname no takto teda nie to skúste v Heliose alebo v inom centre asistovanej reprodukcie tam vám všetko povedia a spravia aj manželovi vyšetrenia čo budú potrebné a platíš za spermiogram všade.....no my sme chodili potom ešte na Sliač do Gynpor tam robia taktiež spermiogram a tam ideš s manželom na izbu kde máte súkromie aj sprchu wc všetko čo potrebujete alebo vás nechajú v ambulancii a tam je to presne to isté aj pomôcť mu môžeš 😀 .....takže už je len na vás ako sa rozhodnete.
@tinkatinulka
Jej tak to drrrrrrrrrrržím palce tuj tuj tuj . 😀
@olivia31 dakujemeeee, mam teraz take zmiešané pocity ale teším sa pretože mám pocit že moje vaječníky sú pripravené, aj moja hlava a aj fesakov vykrmujeme tak potom už len pozitívne myslenie 🙂
@olivia31 o platenie nejde,to je v pohode,Blava je naj(vyhovovala manželovi)-len ďaleko,pred hospitalizáciou má ísť niekde na spermiogram.Dnes som volala do Sliaču to pôjdeme tam-len sono semenníkov bude potom potrebovať,tak som chcela univerzálne riešenie-no preto zisťujem.Aby sme potom mali kde ísť,lebo chlap jeden 😠
@tinkatinulka strašne ti to prame to je super že si v takej dobrej psychickej pohode to je správne držím palce a budem sa modliť ......dobrú noc maj sa zasa zajtra.
jáj a v blave nie je andrológ,ale len urológ-som chcela už andrológa
@olivia31 dakujem moc..asi to tak malo byt a až ked som konečne dospela do štadia že som pripravená až vtedy som volala so CAR a dneska nas doky taaaky vysmiaty že som sa aj ja stale usmievala a aj sa z toho tešil samozrejme bol smutný ako sme dopadli po IVF.neboj aj na teba to príde že budeš chciet ist dalej.papa
@mili78 Ahoj mili..my sme dnes boli v CAR a vo fer.začíname stimulovať 🙂
@olivia31 ....aha, takze to sa nerobi na počkanie? chi...ja som si myslela, ze to na počkanie spravia
@tinkatinulka ....jéééj Tinka to je úžasné, gratulujééém a silno držím palčeky, aby vsetko slo hladko 🙂 aj obrátko 🙂
@mili78 no už som si zvykla že v živote to nejde lahko ale na druhý pokus by už mohlo 😉
@tinkatinulka tinka a ake si dostala tie liecky?
@tinkatinulka ... Tinus mne to na druhy pokus nevyslo...kde udelali soudruzi z NDR chybu? 😀
@vafinka
@mili78
baby to ani ja neviem..
preco?to je ta najhorsia otazka
ale musímsa pochváliť tlak sa mi zlepsil ale vcera som cutala vedlajsie ucinky na liek na stitnu a uhhha ak to moje telo ustoji v zdraví..parada ale pre bublinku spravim vsetko
vytriedila som vitaminy, vysadila inofolic..aj tak toho jem už až až
inak kocky ake mate hotnoty TSH stitna???
@tinkatinulka ja mam 1,52 mU/mol pricom v labaku kde mi to robili mali rozhraniue od 0,35-4,94, ale toto ide aj od veku
@vafinka ty mladica jedna..krasne čísielko 😝 😝 😝
@tinkatinulka ale no, zas tak neprehanaj, ved ja sa citim ako srnka 😀 😀 😀 😀 ,sice musim ist zamakat zas na byckaci, po vcerajsku som dala iba 7min ale to rychlym tempom, tak dnes zas dam 15, teraz asi este 5 minut, za ten vcerajsok, potom brusaky a tak, zacalo ma to akosi bavit,
@vafinka este z teba bude trenerka..
@tinkatinulka no neviem ,ale ked cvicim tak si pri tom vybijem tu zlost a potom je vsetko oki, a ked viem ,ze to ma kopec len dobrych ucinkov pre telicko od srdiecka az po tu moju tustu ritulu. 😀 😀 😀 😀

@vafinka ahoj si tu dúfam, že si sa nenahnevala ☹