icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
20. jan 2013

@vafinka Tak opakujte dokolaaaa.Je to o hlave, neprikladaj tomu važnosť a uvolni sa a potom zase vinko a zase sexíík 🙂

vafinka
20. jan 2013

@tinkatinulka no ty brdo, tak to by moja stefka uz musela byt na zips, aby to zvladla 😀 😀

tinkatinulka
autor
20. jan 2013

ty opica, ja dnes nebudem mať ani vanu ani vino a asi ani ten sexiik..už máme po ovulke takže zakaz sexu natural..a to je problem

vafinka
20. jan 2013

@tinkatinulka ja viem , ja si pripadam uz ako alkoholik po tomto vikende, vrrrr, dve oslavy, som unavena ako kon, a myslim ze sa dnes ani na mutik tutik nedam nahovorit, asi nie

tinkatinulka
autor
20. jan 2013

@vafinka cica nehovor ..možno sa zrazu uvrhnu chute a bude 🙂

vafinka
20. jan 2013

@tinkatinulka hmmm, asi nie, ja ledva vidim aj pred seba. ochhh. iba ak, ja si lahnem a nech si muzik robi so mnou co chce, inac to nevidim. 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
20. jan 2013

@vafinka no aj tuto polohu poznám 😀 😀 😀

vafinka
20. jan 2013

@tinkatinulka mojkac, zajtra popiseme vecer, dobre? ja si idem lahnut, som ko, dobre???

tinkatinulka
autor
20. jan 2013

@vafinka jasne idem aj ja vegetovat..papa a 😝

vafinka
21. jan 2013

@tinkatinulka ahoj, no popravde poviem ze ledva zijem, od unavy som bola hore do 3,30 a potom som konecne ledva zaspala, som na totalku ko. ale zijem , a co ty??

vafinka
21. jan 2013

@mili78
@olivia31 baby moje, kde ste, zas potichucku spehujete???? ani sa nepridate??

tinkatinulka
autor
21. jan 2013

@vafinka Ja som rano vstala ako by ma daco v noci preslo, boli hrdlo som malatna no na srot .. tak sa liecim citronom, zazvorom a materinou duskou. Ale musim pracovat, lebo sa mi to tu kopiiii.

vafinka
21. jan 2013

@tinkatinulka sa mas, no ja idem tiez cosi porobit, rozmyslam, ze na aku farbu dat spalnu, ideme si trocha spalnu porobit, tak ja rozmyslam ze na steny bud dat smotanovu, alebo dve steny biele a dve kapucino, no ja este neviem, ale iba tak premyslam a dlazku dat coko odtien. ochhh, mam hlavu

tinkatinulka
autor
21. jan 2013

@vafinka No v spalnach su v mode vsetky farby takže sa kludne odviaž a vymysli dačo originalne.Ak by si dala výraznú farbu tak postačí stena za postelou a zvysok daco neutralne-biela, smotanova.Na hlavnej stene by malo byť niečo ukludnujúce:foto, obrazy alebo tapeta.Podlaha je IN bilená až sivo bieky dub alebo orech a dub morený na orech, prípadne šedočierna.Juj asi by som mala na našom vebe zas dať okienko aby som sa rozpísala.

vafinka
21. jan 2013

@tinkatinulka ojha, vies, ja mam rada eleganciu, kludne farby a aby to na mna neposobilo divoko, ja dost reagujem na farby, a pri podaktorych sa mi jezia chlpy, ochh. vrrr. ja mam rada aj svetle tiene, jedna znama ma svetlo sive dlazky, biele steny a nabytok-sklo+ biela , bolo to krasne , ale ja som sa tam citila ako v labaku. ja som kludna povaha, tak si zas nemozem dat moc sterilnu bilelu, a zas nie divocinu, tak mam dilemu

tinkatinulka
autor
21. jan 2013

@vafinka Ved ked skombinujes prirodné farby len ton v tone tak nic nepokazíš, a kriklavé farby by ani nemali byt v spalni aby si mohla kludne spat.My máme smotanovo bielu, a doladujem to farebným kontrastom v doplnkoch, oblieckach.

vafinka
21. jan 2013

@tinkatinulka to musis mat krasne, my sme s muzom kludny obaja, tak to by slo tie prirodne odtiene. ja ked som mu povedala svoju predstavu ze dve steny take a dve take, prevratili sa mu kukadla. ze co ja zas vymyslam, ale neboj, potom sa to bude aj jemu lubit, ale aj ma napadlo, ako ty vravis, ze aj farby z jedneoho odtienu ale jedna troska tmavsia adruha zas svetlejsia, a hm????? idem dumat, vrrrr,. hlava pracuje ale telo nie

tinkatinulka
autor
21. jan 2013

@vafinka som rada že si si nasla niečo z coho mas radosť 🙂

vafinka
21. jan 2013

@tinkatinulka aspon taka jedna mala troska, no cosi som uz porobila, tak som potriedila darceky z vikendu, no dostali sme toho ako pre armadu. pustim si dajake pesnicky nech mi to ide dnes od ruky a mas este toho moc???

tinkatinulka
autor
21. jan 2013

@vafinka juuuj ano ale aj periem aj okolo dumu..varila osm zemiaky na salat pre obojzivelnikov a ja budem mať rybu na vode..tfutfuj 😠

vafinka
21. jan 2013

@tinkatinulka blee ta rybka, ochhhh, ja som tiez dnes prala a este si musim zupan do nemocky, ale ak nedostanem mrchu do stredy, tak si budem musiet dat posunut termin laparky, do certa, ja tomu nerozumiem, preco mi to tak strajkuje aj po dufiku, vrrrr,

tinkatinulka
autor
21. jan 2013

@vafinka skusala si vsetky babske recepty?

vafinka
21. jan 2013

@tinkatinulka pocuj, vina som popila ako das, za vikend, vcera bolo aj tutik, sice sa mi brutal nechcelo. a aj vriaca sprcha a nist, co tomu mojmu telu hrabe???

mili78
21. jan 2013

@vafinka .... caute kočeny 🙂 ja chodím domov z práce zbitá ako pes, ani sem nepáchnem 🙂 co máte nové?

vafinka
21. jan 2013

@mili78 no hura, konecne si tu, uz si tu nebola ani si nepamatam, no nove nist, iba nie a nie dostat mrchu po vysadeni dufiku

mili78
21. jan 2013

@vafinka ...ani nevrav moja, sak tolko roboty mam, ze vecer ked pridem tak som taka unavena, ze ani neviem ci som chlapec alebo dievca :D ...a neni si ty tak nahodou v tom? :D inac aj mne uz tretí den meská...celé telo je zblbnuté z toho ivfka :(

vafinka
21. jan 2013

@mili78 och, tak rada by som bola. ale ja ti neviem, asi nie, aj mne po umelom naposledy meskala 8 dni a to som sa uz nadievala , zeby sa aj zadarilo, a nist. ja ti verim, ze si unavena, a aj ja by som bola rada unavena z prace. och, mna to uz doma nebaviiii, aj ked tu mam roboty ako na kostole. tak sa mi to jednoducho nechce, ja ked chodim do prace, tak si doma mam ten pocit, ze porobim viac. vrrrr. ale ja dnes dam este vriacu vanu, aj som si kupila novu penu do kupela tak ju skusim, len nech zaberie a co mas nove ty??? pochval sa.

olivia31
21. jan 2013

@vafinka zlatko v tom čase som bola v práci už som teraz došla dom. .....takže na špehovanie som nemala čas 😀

vafinka
21. jan 2013

@olivia31 😀 😀 😀 len ci, baby ja viem, ze mate toho kopec ale mne je tu cely des samej smutno, furt cakam, ze mi aspon ktosi napise

olivia31
21. jan 2013

@vafinka jasné ja ťa chápem ......a čo tá práca neozvali sa ti ?......no ja mam toho dosť veľa v práci tak chodievam neskôr .....dnes ma bolí brucho aj kríže a nie a nie sa mi pustiť menzes des des 😒