Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka a zachvilku budeme mat vsetky na rovnako, coo??? cim to je??
@tinkatinulka .... no moja uz to tak bude, ze sa asi zladíme :D
@mili78 Dhea je svinstvo ale pomaha..takže nakúúp holiace strojčeky 🙂 Ak by si potrebovala mam doma jedno balenie.
@tinkatinulka ...to vazne? budem chlpata ako opica? pomoooooooooooooc 😢 😢 aj ty si to brala? keby mi aspon pomohla 😢
@mili78 no v zufalstve po potrate som skupila vsetko co na nete bolo k maniii, ale kedže už dva týždne sa niekde tulaju moje výsledky amh tak neviem.
@tinkatinulka .... mne to odporucila lekarka v CAR...ale vraj 3xdenne...a v navode je len, ze 1tbl denne...tak preto sa bojim toho ochlpenia :(
@mili78 no ja som na vajka papkala inofolik, teda este aj beriem ale ked som na poslednom sone videla tie moje PCO tak neverim že sa t stratí..
@tinkatinulka a mas ten pocit, ze ti ten infolic pomaha???
@vafinka ani nie..asi so msi to len nahovarala..sono nepustii
@vafinka
@tinkatinulka
@mili78 Čo je to DHEU??????????
@tinkatinulka a ked mas pco, tak je moznost, ze sa z toho relativne vyliecis?? ci je to nemenny stav??? tak by som si priala aby sme nemali ziadne starosti a problemy, och, preco aj my nemozeme mat to stigro??
@tinkatinulka .... ten som aj ja chvilku brala, ale potom mi ho kazala vysadit, ze co si sama ordinujem lieky chiiii :D
@vafinka ... Vafi aj ty mas tu Dheu? Pockaj jake budeme chlpaté z nej :(
@olivia31 ...Oli to je nejake svinstvo...vraj má pomoct kvalite vajicok...aj ked ja osobne si myslim, ze je to len dalsi farmaceuticky blud :(
@vafinka pco je vlastne stav ktory sa už nikdy nevrati do normalu a skor sa len zhorsuje..
@tinkatinulka a ani zlepsenie nie je mozne????
@vafinka lieky neexistuje na urovni, driling vajecníkov by nieco poriesili ale riziko straty vajecníka je velký risk
@tinkatinulka a ten driling, hja som tiez o tom citala ale som zabudla ze na co toje.

@olivia31 no ani ne, mam smoly vyse hlavy, tak kamaratka mi vravela ze sa u nich v praci uvolni jedno miesto, tak potichucky dufam, ze aspon cosi kvapne. ved aj mne mrcha nedorazila uz mam nervy z toho, bo za tyzden nastupujem do nemocky a nic, vrrrr