icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

simkarobkova
26. nov 2012

Ahojte baby, dnes všade zisťujem odpoveď na otázku, či ste niektorá užívala Duphaston na podporu otehotnenia a či sa vám vďaka nemu podarilo otehotnieť ... hm?? :(..prosím správičku ☹

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka aha, ja to pojdem riesit z gynkacm

vafinka
26. nov 2012

@simkarobkova mala som 3krat a nist, ani z rychlika, ale to som ja a nie ty, mozno ti pomoze 🙂

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@simkarobkova nam sa nepodarilo s nim sa nikam posunut..dali sme 3x

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka No lenže tieto odporucania iba od obvodaka..ale sak v stredu ides na gyndu?tak tam posed na konzultacii aspon pol hodky a zistuuj novinky

simkarobkova
26. nov 2012

@vafinka Dakujem...

vafinka
26. nov 2012

@simkarobkova nemas zac

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka no idem v stredu, teda ak mi neujde do gati, ale ved amh, iba u neho ,a aj to ostatne, nie?

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka ano AMH moze iba gyndos..ja zajtra zavolam kedy presne mam dojst, už mám síce zasebou tie casy ked som sa hanbila ist na gyn ale vždy ked tam idem tak mam "rešpekt", predsa len citlive miestocko.Neviem či ma bude aj kukat alebo len krvicku.A ty ides aj na kontrolu alebo len na pokec?

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka idem na pokec, chcem vediet moznosti a co mam robit, potom sa ho aj opytam na infolic, ze co on na to mpvie, a co mi poradi, ze co ake vysetrenia, ale jedno viem, ze laparku povieako prve, ja by som sla hned, ale zas pred vianocami, hmmm.

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka ja tak mi to nejde do hlavy, ze ako to dopadlo, ja tomu akosi neverim, asi nas dobre klamali alebo je niekde zrada

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka Zrada v programe ako z metrixu..mne je z toho vsetkeho stale do placu, ked vidím že babeny čo boli na vlade ako ja su už v 8 tt, juuuj boli to

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka nechci ako mna, uz dva krat za sebou a to iste, a teraz o dost horsie, tak co dodat?????? ved aj ja som mohla byt uz v 4tyzdni, tak co uz narobim? aspon si poformujem postavu, aj dnes som makala na rotopede, dnes som vydrzala 15min, rekord, tak nech mam aspon sexi ritku

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka Laparku zvažujem aj ja, len vaham že ked tak kde podstupit, a rovno aj nech kuknu aj maternicu a da sa aj drilling vajecnikov ale bojim aby to niekto nezvrzal a bude este horsie, predsalen riziko infekcie je vždy.Mne po operacii cysty zaviedli pri operacii stafilokoka aj streptokoka zlateho a bolo to stracne, mesiac doliecovania a desne stavy som mala.Neda sa pozriet priechodnost vajvovodov pod UTZ s dakou vodickou co to odlisi??cosi take som citala..juuuj už by sme aj BC z mediny mohli dostat nie 🙂

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka Sexi ritku možeš mať aj z postelných kreacii 🙂

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka no veru, da sa to, a robia t ov cadci, ale to ti len preleju a nic neodstrania, je to pod malou narokozou a robi sa to pod rtg čkom, a vysledok hned

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka juuuu, no mrcha mi dnes skoncila. tak mandzulik si moze chystat masticky na ozgreninky 😀

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka Ma štartujes, od vikendu začínam na orbitracku aspon 10 min pri spravach..ked som bola v kondicke tak aj 45 min som dala a 2litre vody, juuuuuj musim sa naštartovať

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka To si mala nejak dlho..nooo od dverí znásilnuj co to da.U nas sme ako králiky, ja to nechápem že čo to v ovzduší lieta.

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka ja si pustim pesnicky na youtube, aspon 4 dajake, a valim pri nic normalnym temtom, nic extra, ale stehienka ma vzdy bolia ako kona 🙂

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka sexik vir, aj mna drapil, no mala som od minuleho pondelka, a veru ako za troch, hruza co zo mna slo,
odo dveri, no problem, ja som toho schopna a este ho aj cakat v sexi pradle a polo hola 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka len aby si v tom pradelku nezamrzla kým príde mangel..

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka ba budu mi stat bradavky, ze ako naozaj 🙂 🙂 🙂 🙂 , ale neboj, ja to nacasujem 😀

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka JJJJUuuj bradavecky v prievane..ejha to je vražda, idem vegetovat..papa zajtra

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka oki, nalesti orbtrek, a zajtra vecer budeme spolu valit, tak papaaa a zajtra, uz sa tesim 😎

tinkatinulka
autor
27. nov 2012

@vafinka No dneska ma svokra pobavila, citala mi lunarny horoskop a jedine čo som si zapamatala je to že ak chcem otehotniet mam nosiť pri sebe zvazok IMELA.Takže baby nie lieky a vitamminy ale IMELO treba zbierat z topola v dec., aby malo účinok 🙂

vafinka
27. nov 2012

@tinkatinulka skoro mi cvrklo, to vazne???? chiiiiii,

tinkatinulka
autor
27. nov 2012

@vafinka No jasne je to tam riadne rozpísane, tak sup aj pod vankúš, ma ukludnujuce účinky ale pozor niektore časti môžu byť jedovaté 🙂

little_miracle
27. nov 2012

@tinkatinulka a to koľko toho imela treba nosiť??? 😀 Ja urobím čokoľvek...

vafinka
27. nov 2012

baby, och joj, no ja tomu moc neverim ci to imelo take ucinky, treba verit na stastenu a kus nahody