Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@mili78 si zlata ze cakas na mnaaa 🙂
@vafinka ty jedna cica mica, daaakujeeeeem
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 ved aj ja cakam na teba, neboj, ale ved to ja z lááásky 😀
@tinkatinulka ja s tou tabuľkou súhlasím
@vafinka počúvaj ty potvora vraj kočkoš doktor no no no ......môj gyndoš je tiež fešák 😉
@tinkatinulka no aj ty kamoša kočkoša no no no 😀 😀 😀 😀
@mili78
@tinkatinulka
@vafinka dievčatá tak mala som návštevu a prišla ku mne budúca nevesta a doniesla si zúžiť svadobné šaty krásneeeeeeeeeeeeeeee juj asi si ich aj ja odskúšam 😀 😀 😀 😀 😀
takze co s tou tabulkou:
tinkatinulka PM 02.01.2013
takto????
@tinkatinulka no trebars, ja si vcul dam terajsiu, bo neviem, kedy som mala naposledy, ale sa mi mari, ze 27.12.2012
vafinka PM 27.12.2012
baby a kde je zvysok?
@tinkatinulka tinuska, zvysok je este v praci, to len ja ako lajos prva pisem, 😀 😀
zeny moje, keby sa mala dajako volat smatlavost, tak by sa musela volat iba mojim menom, vcera som si dajakym sposobom spravila mega modrinu na litku a dnes mi spadla penka na clenok, modrina a odrenina ako svet, auuuuuu
@tinkatinulka ...no moja, nedockala som ta...uy sa mi spúšťa :D
@olivia31 ... Oli aj mne sa uz spúšťa, strasné krče mam...a zajtra kym dojdem do roboty budem zatečená az za ušami 😝
@tinkatinulka posledná menštruácia 23.1.2013
@olivia31 ahojte, no ani topanku obut, ale som si dala, no uz aj mne sa zacina pomalinky startovat, no konecne. aj zo mna minule vysiel obrovsky kus sliznice a so mna neuveritelne valilo, uz som nevedela co so sebou. to mame nasledky z ivfka, takze to len pretrpiet.asi si zas nasadim kvapky ok valovica. supis, ani som nemala silne kramy, hodne mi pomohli, no ja neviem skus citronovu stavu na stiahnutie ciev, hadam ti to pomoze
vafinka PM 27.12.2012
olivia31 PM 23.1.2013
@olivia31 oli a ty nemas nahodou hustú krv?? lebo mne povedali že tým že mam tie mutacie a hustu krv tak preto zrazeniny..a ak to bola sliznica tak ti poootom krsne narastla ked si si ju vsimla v kusoch
Dievčatá máme výsledky takže halosperm dopadol dobre a môžme ísť na ivf takže začíname 😀
@tinkatinulka tinka, no este ty, zaostavas. povedz mrche, ze nech uz dojde, ci chce byt posledna 😀 😀 😀
@tinkatinulka no to neviem či mám hustú krv .....a ak pekne narastla tak čo to znamená ....a boli to riadne kusy normalne som sa preľakla keď som to videla ........
@vafinka no ja by som rada keby sa dostavila nacas alebo aj skor 🙂 už sa neviem dočkať kedy budem pichat ten bordel do tela, dneska mi doktor povedal že nemam citat pribalove letaky mojich liekov lebo ma vystre.že budem z toho len unavena, priberat a zadrzovat dodu a mozem sa aj rozkrajat.
@olivia31
no to že ti narástla je to že tvoja maternica je pripravena na babatko 🙂))))

@tinkatinulka ale ved stale si, si krasna, mlada, chuda a zdravucka 😀 😀 😀