icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
23. jan 2013

@tinkatinulka ale ved stale si, si krasna, mlada, chuda a zdravucka 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

@mili78 si zlata ze cakas na mnaaa 🙂

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

@vafinka ty jedna cica mica, daaakujeeeeem

vafinka
23. jan 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 ved aj ja cakam na teba, neboj, ale ved to ja z lááásky 😀

olivia31
23. jan 2013

@mili78 Mne meškala 2 dni ale to je v norme u mňa a tiež som bola ako balón....no ja mám pocit, že od toho ivf čo je už 7 mesiacov mám stále pred menze-som nejak nad rozmerne brucho 😀 . a ktomu riadne bolesti čo som ja nikdy nemávala a k tomu aj silné krvácanie ☹

olivia31
23. jan 2013

@tinkatinulka ja s tou tabuľkou súhlasím

@vafinka počúvaj ty potvora vraj kočkoš doktor no no no ......môj gyndoš je tiež fešák 😉

olivia31
23. jan 2013

@tinkatinulka no aj ty kamoša kočkoša no no no 😀 😀 😀 😀

olivia31
23. jan 2013

@mili78
@tinkatinulka
@vafinka dievčatá tak mala som návštevu a prišla ku mne budúca nevesta a doniesla si zúžiť svadobné šaty krásneeeeeeeeeeeeeeee juj asi si ich aj ja odskúšam 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
23. jan 2013

@olivia31 no co, ved aj ja sa rada pozrem na krasne ritusky, ochhhhhhhh, a nielen na nu 😀 😀 😀

vafinka
23. jan 2013

@olivia31 skusaj, daj vediet, 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

takze co s tou tabulkou:
tinkatinulka PM 02.01.2013

takto????

vafinka
24. jan 2013

@tinkatinulka no trebars, ja si vcul dam terajsiu, bo neviem, kedy som mala naposledy, ale sa mi mari, ze 27.12.2012

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

vafinka PM 27.12.2012
baby a kde je zvysok?

vafinka
24. jan 2013

@tinkatinulka tinuska, zvysok je este v praci, to len ja ako lajos prva pisem, 😀 😀

vafinka
24. jan 2013

zeny moje, keby sa mala dajako volat smatlavost, tak by sa musela volat iba mojim menom, vcera som si dajakym sposobom spravila mega modrinu na litku a dnes mi spadla penka na clenok, modrina a odrenina ako svet, auuuuuu

mili78
24. jan 2013

@tinkatinulka ...no moja, nedockala som ta...uy sa mi spúšťa :D

@olivia31 ... Oli aj mne sa uz spúšťa, strasné krče mam...a zajtra kym dojdem do roboty budem zatečená az za ušami 😝

olivia31
24. jan 2013

@mili78 no ja som už riadne rozbehnutá a dnes mi riadne dala zabrať mrcha jedna ....neviem či to aj vy mávate také dievčatá ale to čo sa dostalo dnes z môjho vnútra bolo niečo strašné 😒 som sa riadne aj zľakla že či je to v poriadku strašné 😉

olivia31
24. jan 2013

@tinkatinulka posledná menštruácia 23.1.2013

olivia31
24. jan 2013

@vafinka zlatko ved sa dokaličíš dávaj si pozor a čo menzes už máš alebo to bude 😲

vafinka
24. jan 2013

@olivia31 ahojte, no ani topanku obut, ale som si dala, no uz aj mne sa zacina pomalinky startovat, no konecne. aj zo mna minule vysiel obrovsky kus sliznice a so mna neuveritelne valilo, uz som nevedela co so sebou. to mame nasledky z ivfka, takze to len pretrpiet.asi si zas nasadim kvapky ok valovica. supis, ani som nemala silne kramy, hodne mi pomohli, no ja neviem skus citronovu stavu na stiahnutie ciev, hadam ti to pomoze

olivia31
24. jan 2013

@vafinka vieš ja až tak strašne nekrvácam len tie kusy čo idú von ma znepokojujú veď ja som už 6 mesiacov už poo ivf tak už by som aj mohla byť vyčistená ......tak budeš v našej parte ja ty a mili 78 😀 normálne ako naplánované

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

vafinka PM 27.12.2012
olivia31 PM 23.1.2013

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

@olivia31 oli a ty nemas nahodou hustú krv?? lebo mne povedali že tým že mam tie mutacie a hustu krv tak preto zrazeniny..a ak to bola sliznica tak ti poootom krsne narastla ked si si ju vsimla v kusoch

olivia31
24. jan 2013

Dievčatá máme výsledky takže halosperm dopadol dobre a môžme ísť na ivf takže začíname 😀

vafinka
24. jan 2013

@tinkatinulka tinka, no este ty, zaostavas. povedz mrche, ze nech uz dojde, ci chce byt posledna 😀 😀 😀

vafinka
24. jan 2013

@olivia31 sliznica je taka normalne cervena, po koncoch vidis, ako kusky ementalu. no proste ako tkanivo. a krv pozrazana, to su tmavocervene kusy. ja si myslim, ze nam budu trvat dozvuky pekne dlho po ivfku. inac supis za vysledky 😀 😀 fesaci sa snazili 😀

olivia31
24. jan 2013

@tinkatinulka no to neviem či mám hustú krv .....a ak pekne narastla tak čo to znamená ....a boli to riadne kusy normalne som sa preľakla keď som to videla ........

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

@vafinka no ja by som rada keby sa dostavila nacas alebo aj skor 🙂 už sa neviem dočkať kedy budem pichat ten bordel do tela, dneska mi doktor povedal že nemam citat pribalove letaky mojich liekov lebo ma vystre.že budem z toho len unavena, priberat a zadrzovat dodu a mozem sa aj rozkrajat.

vafinka
24. jan 2013

@olivia31 preteba len dobre, ked ti tak krasne rastie sliznica, pre uchytenie mimi to je najjj, cim vyssia tym lepsie

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

@olivia31
no to že ti narástla je to že tvoja maternica je pripravena na babatko 🙂))))