icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
29. jan 2013

@vafinka napis znacku ,prvedenie, farba a cena..prezistim ti, alebo co by sa ti pacilo..kludneee

olivia31
29. jan 2013

Ahojte zdravím vás fešandy 😀

mili78
29. jan 2013

@tinkatinulka ....Tinus hej videli, no ved po 8r snazenia uz sa aj patrilo...super 🙂

@vafinka ...oki moja, mam ju v zalohe 🙂

mili78
29. jan 2013

@olivia31 ...ahoj Oliiii 🙂

tinkatinulka
autor
29. jan 2013

dneska je tu postoooo

olivia31
29. jan 2013

@tinkatinulka ČO je to postooooo ?????

olivia31
29. jan 2013

@vafinka Ahoj kočka ty choď s tímy čaptavými nohami k doktorovi 😀......už si vyhádzala sneh ak Áno tak ťa zajtra čakám u nás na chalupe treba odhádzať ty si už zabehnutá 😀

vafinka
29. jan 2013

@olivia31 no dobre, ako myslis, bezkam a naostrit lopatu si prosim, no ja viem, ze som captana ale to sa mi len smyklo a bolo. 😀 😀 😀 😀

vafinka
29. jan 2013

@tinkatinulka ok, dam vediet, este pojdeme pokukat, sice bola krasna ale tolko nedame za nu. este som sa nezbesnila 😀

tinkatinulka
autor
29. jan 2013

@vafinka vafi a ty mas na dvore kopec ked stale padas, my sme v svahu ale tento rok iba dvakrat som padla

olivia31
29. jan 2013

@tinkatinulka ahoj aj ja chcem tip na peknú podlahu aj dlažbu chcem na chalupu do kuchyne a chodby ...očakávam pekné návrhy za rozumné ceny 😀

olivia31
29. jan 2013

@vafinka Ok tak dohodnuté aj lopatu naostríme 😀 ....môj mužík je det chudáčik aj teplotu má ako malé babo ho musím obskakovať 😠

tinkatinulka
autor
29. jan 2013

@olivia31 aj soplíky má chudatko?? my sme to mali cez víkend a skoro sme umreliiiii od bolesti nošteka a hrdielka 🙂 chlap haha

tinkatinulka
autor
29. jan 2013

@olivia31 jasne potrebujem ale vediet do akeho priestorku to ide a k comu sa to doladovat ma a co sa ti páči a aká je "super"cena 🙂

tinkatinulka
autor
29. jan 2013

inak ja stale niekomu naokolo navrhujem inteerier´🙂 takže baby ked budem na ten materskej tak budem vam navrhovaaat kazdy den

olivia31
29. jan 2013

@tinkatinulka Presne tak len ma štve že mu doktor dal antibiotiká teraz sa nám to moc nehodí no čo už hlavne že bude zdraví.

olivia31
29. jan 2013

@tinkatinulka No ja by som chcela na chalupu niečo svetlé pretože sú tam malé okná a aby to nebolo tmavé ideme tam stavať pec a potom musíme položiť podlahu /dlažbu / a niečo také dobré na údržbu bo mi tam aj obutí behajú keď budem mať čas tak ti pošlem foto

tinkatinulka
autor
29. jan 2013

@olivia31 no ved to na spermose nic moc, mna hned v RF hovorili že aby sme obaja nemali horucku aby bolo vsetko oki.

tinkatinulka
autor
29. jan 2013

@olivia31 jasne a nebolo by lepsie tam dat dlazbu,my ideme na chatu davat dlazbu lebo chlapom sa nechce moc udrziavat cistotu..ju to uprostred lesa

olivia31
29. jan 2013

@tinkatinulka Však som tam napísala, že dlažbu jasné že na chalupu nechcem do kuchyne podlahu ....podlahu chcem do izby do bytu ha ha ha

tinkatinulka
autor
29. jan 2013

@olivia31 už je vecer tak citam jak debo 🙂

tinkatinulka
autor
30. jan 2013

Kocky dnes 29 den, test bledsi ako sneh vonku,asi sa nalozim do vane a scucnem jedno cervene

vafinka
30. jan 2013

@tinkatinulka tinka, jasne, my mame dom v svahu, tak preto vzdy ten papulniak, ach jaj, rucka boli ako cert, ale to sa da do priadku, este ze nejdem do tn, bo som sama modrina 😀 .
pockaj, ja ta hn ed zasypem otazkami ohladom tych interierov, 😀 😀 aspon mi ma kto poradit, 😀 ,

vafinka
30. jan 2013

@olivia31 ach jaj ty nasiu chlapi, a nebodaj ze by mali aj rodit, tak by pri tom aj umreli, ze?

tinkatinulka
autor
30. jan 2013

kočky dostali sme pozdrav zo Vszp-preplatili drahemu 15,5 € za imunologiu v Prahe...juhuuu nedufala som že viečo príde, aj ked z 40 € dost malo.

olivia31
30. jan 2013

@tinkatinulka Keď neprší aspoň kvapká 😀

olivia31
30. jan 2013

ahojte čo všetky už spíte??????????????????????????????????????????????????????? 😒 😒 😒 😒 😒

olivia31
30. jan 2013

@vafinka No tak to by sme vymreli keby chlapi rodili 😀 ......no ten môj chudáčik stále má teplotu

vafinka
30. jan 2013

@olivia31 😀 asi ano, ale ale ale mozno by to aj prezili 😀

tinkatinulka
autor
30. jan 2013

no vy ste tu cely den ani nepachli..ja už špiním ale mrcha vegetuje este, svina jedna hlavneže mi ide bok vyvalit.dnes hrozný den, jedna zakaznička ma tak vytočila...juuuuj 😠 😠 😠 dohodneme sa na cene tovarov a ked už ma vsetkodoma tak spekuluje ze nezaplati.