Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
Ahojte zdravím vás fešandy 😀
@tinkatinulka ....Tinus hej videli, no ved po 8r snazenia uz sa aj patrilo...super 🙂
@vafinka ...oki moja, mam ju v zalohe 🙂
dneska je tu postoooo
@tinkatinulka ČO je to postooooo ?????
@tinkatinulka ok, dam vediet, este pojdeme pokukat, sice bola krasna ale tolko nedame za nu. este som sa nezbesnila 😀
@vafinka vafi a ty mas na dvore kopec ked stale padas, my sme v svahu ale tento rok iba dvakrat som padla
@tinkatinulka ahoj aj ja chcem tip na peknú podlahu aj dlažbu chcem na chalupu do kuchyne a chodby ...očakávam pekné návrhy za rozumné ceny 😀
@olivia31 aj soplíky má chudatko?? my sme to mali cez víkend a skoro sme umreliiiii od bolesti nošteka a hrdielka 🙂 chlap haha
@olivia31 jasne potrebujem ale vediet do akeho priestorku to ide a k comu sa to doladovat ma a co sa ti páči a aká je "super"cena 🙂
inak ja stale niekomu naokolo navrhujem inteerier´🙂 takže baby ked budem na ten materskej tak budem vam navrhovaaat kazdy den
@tinkatinulka Presne tak len ma štve že mu doktor dal antibiotiká teraz sa nám to moc nehodí no čo už hlavne že bude zdraví.
@tinkatinulka No ja by som chcela na chalupu niečo svetlé pretože sú tam malé okná a aby to nebolo tmavé ideme tam stavať pec a potom musíme položiť podlahu /dlažbu / a niečo také dobré na údržbu bo mi tam aj obutí behajú keď budem mať čas tak ti pošlem foto
@olivia31 no ved to na spermose nic moc, mna hned v RF hovorili že aby sme obaja nemali horucku aby bolo vsetko oki.
@olivia31 jasne a nebolo by lepsie tam dat dlazbu,my ideme na chatu davat dlazbu lebo chlapom sa nechce moc udrziavat cistotu..ju to uprostred lesa
@tinkatinulka Však som tam napísala, že dlažbu jasné že na chalupu nechcem do kuchyne podlahu ....podlahu chcem do izby do bytu ha ha ha
@olivia31 už je vecer tak citam jak debo 🙂
Kocky dnes 29 den, test bledsi ako sneh vonku,asi sa nalozim do vane a scucnem jedno cervene
@tinkatinulka tinka, jasne, my mame dom v svahu, tak preto vzdy ten papulniak, ach jaj, rucka boli ako cert, ale to sa da do priadku, este ze nejdem do tn, bo som sama modrina 😀 .
pockaj, ja ta hn ed zasypem otazkami ohladom tych interierov, 😀 😀 aspon mi ma kto poradit, 😀 ,
kočky dostali sme pozdrav zo Vszp-preplatili drahemu 15,5 € za imunologiu v Prahe...juhuuu nedufala som že viečo príde, aj ked z 40 € dost malo.
@tinkatinulka Keď neprší aspoň kvapká 😀
ahojte čo všetky už spíte??????????????????????????????????????????????????????? 😒 😒 😒 😒 😒
no vy ste tu cely den ani nepachli..ja už špiním ale mrcha vegetuje este, svina jedna hlavneže mi ide bok vyvalit.dnes hrozný den, jedna zakaznička ma tak vytočila...juuuuj 😠 😠 😠 dohodneme sa na cene tovarov a ked už ma vsetkodoma tak spekuluje ze nezaplati.

@vafinka napis znacku ,prvedenie, farba a cena..prezistim ti, alebo co by sa ti pacilo..kludneee